- 30 Ekim 2019
- 15
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Yagmur EKEN
-
12. Haftada geciyo canım ,leblebi ,çubuk kreker ,ekmek biraz iyi geliyoMerhabalar,
Ben 9 haftalık hamileyim ve dünden beri birşey yiyemiyorum. Bulantı ilacı olarak doktorum Prilam Dr verdi. Şimdi onu aldım ama ne zamana erki eder bilmiyorum. Bu durumda olanlar neler yapıyorsunuz. Kendimi çok kötü hissediyorum
Selam hamileliğimiz yaklaşık benim de bulantılarım yeni başladı. Limonlu su bana çok iyi geldi. Bıçak gibi kesti bulantıyı.Merhabalar,
Ben 9 haftalık hamileyim ve dünden beri birşey yiyemiyorum. Bulantı ilacı olarak doktorum Prilam Dr verdi. Şimdi onu aldım ama ne zamana erki eder bilmiyorum. Bu durumda olanlar neler yapıyorsunuz. Kendimi çok kötü hissediyorum
Evet canim dogumumuz birbirimize cok yakin.Bulanti ilaci aliyor musun?Selam hamileliğimiz yaklaşık benim de bulantılarım yeni başladı. Limonlu su bana çok iyi geldi. Bıçak gibi kesti bulantıyı.
Yok almıyorum. Benim hiç bulantım yoktu. 3 gündür var.Evet canim dogumumuz birbirimize cok yakin.Bulanti ilaci aliyor musun?
İnşallah canım hepimizinki hemen geçer . Allah yavrularımız için bize yardım etsin18 e girdim hala kusuyorum bana hiç bişey fayda etmedi malesef inş sizinki hemen geçer..
aynı durumdayım haftamız da aynıBen 12. Haftadayim 6.haftadan beri kusuyorum ve bulantim sabah uyaninca basliyo gece yatana kadar. Sizlerinki gecti mi. Resmen hayatim karardi
Sende mi kotusunaynı durumdayım haftamız da aynı
3 haftadır berbatSende mi kotusun
Ben 6haftadir cekiyorum arik tahammulum kalmadi. Gecsin diye dua ediyorum sadece3 haftadır berbat
Benim 6. Haftada baslamisti. Artik disari cikamiyorum. Hava kokuyo gibi geliyo midem bulaniyoOyyyy arkadaşlar o kadar sürüyor mu yabenim 4 gündür başladı hayattan soğudum resmen her seyden tiksindim suan 6+2yizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?