Hamilelikte bulantılarınız ne zaman başladı ve bitti ?🤰🏻

emy14

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
562
741
23
26
Merhaba 4+4 tüp bebek gebesiyim Elhamdülillah , bulantılarım başlamadı ama belli başlı tiksindiğim bir kaç şey var mesela yumurta ve çikolata Ve maalesef ben kusamıyorum öğürüp kalıyorum benim gibi olan var mı ?
Sizin bulantılarınız ne zaman başladı ve bitti ?

8 haftalarda basladi 12 haftalarda bitti. Saglikla kucagina al. Bende 6+5 hamileym

Benim ilk haftalarda başlamıştı ve hiç bişey yiyemiyordum her yediğim çıkıyordu. Öyle ki hamile kalırken 54 kiloydum hamilelik sürecimde 45e kadar düşmüştüm

Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin aynıyız su an sizinle bende bulantı değil de mide yanması aşırı oluyor

Benim gebelik boyunca hiç olmadı. Şuan karnım burnumda.
Kendinizi şartlamayın bence. Ben gebe değilken bile bu kadar uzun süre bulantısız durmazdım. Şans.
Bende bulantısız geçiriyorum her hafta bu hafta başlar diye diye 10. Haftaya kadar geldik bakalım hala bişey yok inşallah da olmaz tabii, sadece mide yanmam var

Bende bulantısız geçiriyorum her hafta bu hafta başlar diye diye 10. Haftaya kadar geldik bakalım hala bişey yok inşallah da olmaz tabii, sadece mide yanmam var
Ne güzel
Umarım sizin de böyle devam eder.
Dediğim gibi, şartlamayın illa olacak diye.

Benim 5. Haftada basladı suan 6+1im bir dkka bile bulantım gecmıyo yemek yiyiyorum ama hemen yarıyorum boğazımda yemek kusmamak için yatıyorum ama öğür öğür mahfoldum hiçmi gecmez yok gecmıyo doktor bu güzel bişey dedi sabret 12. Haftada gecer dedi bebek güzel gelişiyo demektir dedi ama gel bana sor işkencedeyim

Benimki 3.5 aya kadar sürdü bulantılarım elhamdülillah herşey geçiyor kucağınıza sağ salim alınca

Hiç olmadı. Koku hassasiyeti oldu ama öyle hamilelik bulantısı diyemem. Bulantılı hamilelik geçiren arkadaşlarımı görünce daha iyi anladım. Umarım benim gibi sizin de hiç olmaz.. bulantısı olan arkadaşlara sabır diliyorum. Geçecek

Bence olmaması daha iyi inşallahda mide bulantınız herhangi bir sıkıntınız olmadan sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

Hiç olmadı çok şükür.
Tiksinmeler,koku hassasiyeti falan var tabi ama baş dönmem çok oldu. Bulantım,öğürmem,kusmam hiç olmadı.
İnşaAllah sizin de rahat geçer

Benim ilk haftalarda başlamıştı ve hiç bişey yiyemiyordum her yediğim çıkıyordu. Öyle ki hamile kalırken 54 kiloydum hamilelik sürecimde 45e kadar düşmüştüm
Benimde kilom var mide bulantım olursa zayıflarım diye düşünüyorum ama bulantı da çok kötü birşeymiş

hadi yaa Allah yardımcın olsun

inşAllah olmaz hiç ya sağolun

Hiç olmadı çok şükür.
Tiksinmeler,koku hassasiyeti falan var tabi ama baş dönmem çok oldu. Bulantım,öğürmem,kusmam hiç olmadı.
İnşaAllah sizin de rahat geçer
Baş dönmesi tansiyon düşüklüğünden oluyormuş benim de oluyor ara ara
çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…