• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte burun kanaması hakkında

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
kızlar dün gece 1 gibi eşim kalkmıştı ben de karanlıkta burnum akıyor sandım peçete istedim ondan burnumu bir sildim oluk oluk kan oldu peçeteler.çok korktuk hemen internete bakalım hastaneye gidelim dedik ama internete bakınca bunun hamilelerde sıklıkla olabileceğini vücutta kan miktarının artmasından dolayı kılcal damarların çatlamasıyla oluştuğunu öğrendik. benim size sormak istediğim bu durum bazı hamilerlerde sürekli olabiliyormuş sizinde başınıza geldi mi burnunuz hiç kanadı mı ya da kanıyor mu?

kızlar dün gece 1 gibi eşim kalkmıştı ben de karanlıkta burnum akıyor sandım peçete istedim ondan burnumu bir sildim oluk oluk kan oldu peçeteler.çok korktuk hemen internete bakalım hastaneye gidelim dedik ama internete bakınca bunun hamilelerde sıklıkla olabileceğini vücutta kan miktarının artmasından dolayı kılcal damarların çatlamasıyla oluştuğunu öğrendik. benim size sormak istediğim bu durum bazı hamilerlerde sürekli olabiliyormuş sizinde başınıza geldi mi burnunuz hiç kanadı mı ya da kanıyor mu?

Benim 3-4 günde bir kanıyor.:68:
İlk biz de korktuk hemen doktoru aradık normal dedi..

seninde araştırdığın gibi gayet normal bişi

ben hemen hemen her hamileliğimde olmuştu 2-3 günde bir sabahları uyandığımda oluyodu
az miktarda

ben hiç yaşamadım canım ama sen gerekli araştırmayı yapmışsın zaten normalse sorun yok demektir

ben de daha önce hiçbir hamileden duymamıştım o yüzden tedirgin oldum biraz ama şimdi sizde de olduğunu öğrenince rahatladım inşallah sürekli devam etmez ya çok kötü genizine falan akıyor direkt mide bulantısı nedeni...

mrb evet bnm de başıma bugun geldi burun kanamsı ile ne oldugunu anlıyamadım doktorada gitmedım çalışıorum dıye endişelniyorum bırazda ne yapmak gerekır acaba bilen var mı

ben de 11 haftalık hamileyim. dün başıma geldi

Benim de burnum 2-3 güne kanar hatta bu ara her gün kanıyor nerdeyse ama normal bir şeymiş

Benimde basimda bu dert, zaten alerjik sinuzitim var bi de hamile kaldiktan sonra iyice garip oldu burnum surekli kaniyo, o kan burnumda kuruduktan sonra gece nefes alamiyorum agzimdan nefes almak zorunda kakiyorum , bi de kanli geniz akintim oluyo afedersiniz surekli kanli balgam atiyorum cok igrenc midem alt ust oluyo. Bu yuzden kbb doktoruna bile gittim, antibiyotik verebilirim sadece ama bebegin gelisimine etki eder diye cok ta kullanman taraftari degilim dedi doktor ben de istmemedim zaten
yani bunu cekmek zorundayim malesef hamileligim boyunca

Benim de burnum dün gece kanadı dr.normal demesine rağmen çok korktum. Daha önceden de kanamisti ama dün gece ki oluk oluktu. Inşallah bi daha olmaz.

Bu gün sabah benim de başıma geldi aynı durum okumuştum daha önceden ama bu kadar şiddetli olabileceğini tahmin etmemiştim, daha önceden arkadaşım da hamilelikte burun kanamasından bahsetmişti ama çok az bir kanama demişti. Haliyle burnum çok kanadı ve hemen doktorumunaradım kendisi kbb gitmemi önerdi, son üç haftadır burnum inanılmaz kuru ve tıkalıydı zaten bunu da doktoruma söyledim kılcal damarlarım yırtılmış hemen küçük bir müdehaleyle orada yaktı. Yalnız yakma işleminin kendisi acı vermese de bittikten sonra inanılmaz bir yanma oluyor.

O kadar hapşurdum ve burnum aktı ki eve geldikten sonra tekrar burnum kanadı doktorun söylediklerini yaptım. İlaçları henüz almadım doktoruma soramadığım için
. Bunun için ilaç kullanan oldu mu?

Benim de kanıyor canım sokağa çıkmadan önce anıma pamuk alıyorum. Evde olduğunda pamuğa sirke damlatıp burnuna sok. Biraz yakıyor ama anında kesiyor kanamayı

Back
X