Mrb kızlar dün sabaha karşı uyurken burnumdan akıntı gelmeyle uyandım ve bi baktım kan oluk oluk akıyo lavobaya koştum hemen dinmedi 3 dk fsalan devam etti merak ettiğim ise benim hayatım boyunca bir yada iki kez kanamaıltr burnum baş ağrım oluyo ondan mı kaynaklanıyo biraz araştrdım önemli değilmiş ama sizde bilgininzi paylaşırsanız sevinirim.4 aylıkta hamileyim.
aynı sorunu ben de hamile iken yaşamıştım.Hatta korkumdan hemen doktoru aramıştım ama normal olduğunu ve bu durumun sürekli devam etmesi halinde o zaman endişelenmem gerektiğini söylemişti.Sizinkinin de kötü birşey olmadığını düşünüyorum geçmiş olsun..
Mrb kızlar dün sabaha karşı uyurken burnumdan akıntı gelmeyle uyandım ve bi baktım kan oluk oluk akıyo lavobaya koştum hemen dinmedi 3 dk fsalan devam etti merak ettiğim ise benim hayatım boyunca bir yada iki kez kanamaıltr burnum baş ağrım oluyo ondan mı kaynaklanıyo biraz araştrdım önemli değilmiş ama sizde bilgininzi paylaşırsanız sevinirim.4 aylıkta hamileyim.
Benim burnum şimdiye kadar beş altı kez kanadı ve son üç seferinde acile gitmek zorunda kaldık çünkü evde durmadı. Kbb uzmanları gebelikte normal diyor ama aynı yerden kanama sürekli tekrarlarsa o damarı yakıyorlar. Yakmazsa öyle korkutucu birşey değilmiş ama benim daha yakılmadı
ben şimdi yanımda burun tamponu taşıyorum her an kanayabilir diye ama inşallah gerek kalmaz.