35.hafta içndeyim çok kötü çatı ağrısı yaşıyorum.Ayrıca kalça kemiklerim sızlıyor sabaha kadar.Geceleri yatakta dönerken,yürürken,bacaklarımı hareket ettirirken garip bir şekilde çatı kemiğim ağrıyor hareket etsem bir türlü etmesem bir türlü .Çatı ağrısı dediğim şey apış arasındaki kemikler.Sizde de varmı bu ağrı ya da bir çaresi varmı bunun arkadaşlar artık ilerleyen zamanlarda ne halde olacağım diye düşünmeye başladım..yürümekte de iyice zorlanma olursa diye korkuyorum.
Benim 2 haftadır sürekli devam ediyor özellikle çok yorulduğum zamanlar daha fazla acı ve ağrı çekiyorum acı daha fazla sanki kemiklerim kırılmış gibi bir acıAğrınız sürekli devam ediyor mu?benimde ara ara çok agiriyor bazen 2 dk bile yürümekte zorlanıyorum bazen dinlenir pozisyonda bile çok agriyo dediğiniz gibi sağa sola dönmekte bile zorlanıyorum. Ama hergün olmuyo bazı günler iyi bazı günler kotu
Merhaba, konu üzerinden çok zaman geçmiş ama şuan 22 haftalık hamileyim çok ciddi derece de çatı ağrısı çekiyorum doktorum normal olabileceğini söyledi fakat yatakta sağa sola dönemiyorum yürürken adım adım yavaş yavaş yürüyorum ağrıdan dolayı. Bu şekilde ağrı çekip herhangi bir şey yapan var mı yardım lütfen çok zor durumdayım
Ağrınız sürekli devam ediyor mu?benimde ara ara çok agiriyor bazen 2 dk bile yürümekte zorlanıyorum bazen dinlenir pozisyonda bile çok agriyo dediğiniz gibi sağa sola dönmekte bile zorlanıyorum. Ama hergün olmuyo bazı günler iyi bazı günler kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?