Merhaba, konu üzerinden çok zaman geçmiş ama şuan 22 haftalık hamileyim çok ciddi derece de çatı ağrısı çekiyorum doktorum normal olabileceğini söyledi fakat yatakta sağa sola dönemiyorum yürürken adım adım yavaş yavaş yürüyorum ağrıdan dolayı. Bu şekilde ağrı çekip herhangi bir şey yapan var mı yardım lütfen çok zor durumdayım
Canım eğer o günler içerisinde yorucu bir iş yaptıysan yada çok fazla ayakta kalıp yürüdüysen olabiliyor. Rahim doğuma hazırlandığı için bazı değişiklikler oluyor ama benim ki direk kemik acısı hala devam ediyor ama yorulunca şiddeti daha da artıyor. Bol bol dinlenmek lazım başka çözümü yok.Aynı şekilde benimde 1 haftadır ağrılarım var ne yürütebiliyorum ne hareket edebiliyorum rahat şelikde. Aynı Zaman'da çok akıntım vardı onla alakalımıdır acaba diye doktora gittim. Ağrı normal dedi doktor ama şuan akıntı içim tedavi oluyorum bugün daha iyiyim
Merhaba, konu üzerinden çok zaman geçmiş ama şuan 22 haftalık hamileyim çok ciddi derece de çatı ağrısı çekiyorum doktorum normal olabileceğini söyledi fakat yatakta sağa sola dönemiyorum yürürken adım adım yavaş yavaş yürüyorum ağrıdan dolayı. Bu şekilde ağrı çekip herhangi bir şey yapan var mı yardım lütfen çok zor durumdayım
Bence cinsiyetle alakası yoktur, bünyeye bakar, benimki kız ama benimde ağrıyo, senin kadar erken başlamadı ama ağrıyoBenim de 18 haftalık ama ağrıdan yürüyemiyorum merak ettim bebişin cinsiyeti ne ne alaka oldu da erkek çocuklarında olurmuş dediler de
Bence cinsiyetle alakası yoktur, bünyeye bakar, benimki kız ama benimde ağrıyo, senin kadar erken başlamadı ama ağrıyo
Canım benim kızım olacak inş, senin erken başlamış benim 22. hafta da başladı, yorucu bir iş yaptığım zaman çok yürüdüğüm zaman acı içinde kıvranıyorumBenim de 18 haftalık ama ağrıdan yürüyemiyorum merak ettim bebişin cinsiyeti ne ne alaka oldu da erkek çocuklarında olurmuş dediler de
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben kas değil de kemikte acı olduğu için fizyoterapi gibi bişey düşünmemiştim, ama doktorum danışıp ilgileneceğim bu konuyla, neredeyse 1 aydan fazla bir zaman geçti hala o acı devam ediyor.Bulunduğunuz şehirdeki kadın Sağlığı fizyoterapistinden yardım alın. Rahim kaslarınızı gevşetmeyi öğrenin ve bol bol solunum kontrolü yapın
Benim 34. Haftada başladı o ağrılar sünnetli çocuklar gibi yürüyordum. Mümkün olduğunca dinlen derim artık hamileliğinin son zamanları. Bazı hamileler hiç yaşamıyor bu sorunu ama ben çok yaşadığım. Zor yürüyordum yere oturunca kalkamıyordum çok zorlanmaya başlamıştım. 37 de doğum yaptım zaten. Hepsi geçio doğum yaptığın gün daha hiçbir ağrın sızın kalmıcak.35.hafta içndeyim çok kötü çatı ağrısı yaşıyorum.Ayrıca kalça kemiklerim sızlıyor sabaha kadar.Geceleri yatakta dönerken,yürürken,bacaklarımı hareket ettirirken garip bir şekilde çatı kemiğim ağrıyor hareket etsem bir türlü etmesem bir türlü .Çatı ağrısı dediğim şey apış arasındaki kemikler.Sizde de varmı bu ağrı ya da bir çaresi varmı bunun arkadaşlar artık ilerleyen zamanlarda ne halde olacağım diye düşünmeye başladım..yürümekte de iyice zorlanma olursa diye korkuyorum.
Kadın Sağlığı fizyoterapisti olmasına özen gösterin ama lütfenTeşekkür ederim bilgilendirme için. Ben kas değil de kemikte acı olduğu için fizyoterapi gibi bişey düşünmemiştim, ama doktorum danışıp ilgileneceğim bu konuyla, neredeyse 1 aydan fazla bir zaman geçti hala o acı devam ediyor.
Çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum, ben neredeyse 3 aydır çekiyorum bu acıyı hiç azalmadan devame diyor. Bebeğin ağırlığı arttıkça acı da fazlalaşıyor. Yatakta hala sağa sola dönemiyorum kemiklerim ayrılıyor sanki birbirindenVende suanda 35 haftalik.hamileyim. ve yaklasik 1 aydir cati agrisi cekiyorum. Basta cok fazla degildi ama suanda yuruyemiyorum. Yani gercekten yuruyemiyorum. Tuvalete ayaklarimi suruyerek gidiyorum afedersiniz. Napicam nasil care bulacagim bilmem. Doktor agri kesici ic, sicak su torbasi koy dedi ama ne fayda. Bebegim ters pozisyonda hala. Onunda etkisi okuyormudur bilmiyorum ama bu agridan cok muzdario durumdayim.
Sizin agrilariniz kalsiyumla gectimibu konuyu bende actım kimse cevap yazmadı:: 36. haftadayım tam 6 haftadır catı ağrım var hele son 15 gündür ölüyorum yürümek yatakta dönmek eğilip kalkmak işkence.doktor yapacak birşey yok dedi ama beraberinde kalça kemiğimde ağrıdığı için ikisi birlesince kalsiyum eksikliği dedi bol süt iç dedi,kalsiyum ilacı verdi.
Merhaba üzerinden yıllar geçmiş ama şuan ben aynı durumdayım ne bir eksik ne bir fazla doğumunun nasıl oldu ve doğumdan sonra sıkıntılarınız geçti mi şuan bu acılardan kafayı yemek üzereyimKonunun üstünden epey geçmiş vajinanın üst kısmı sol tarafım kemiklerim aynı anda kırılıyor gibi ağrıyor 35.haftada başladı şuan 39.haftamdayım erkek bebeğim 3800 gr şuan lavaboya ağlayarak gidiyorum yatakta sağdan sola dönmem mümkün değil yatağa yatamıyorum acıdan.oturamıyorum kalkamıyorum açıkcası yatalak gibi tek tarafımda yatıyorum sadece.doktorum hiçbirşey yapmadan yatmamı,hergün 1 adet magnezyum almamı ve fizik tedavi uzmanının görmesi gerektiğini söyledi.göbeğimin kenarlarında mor damarlar çıktı varis gibi bağ dokularım da iyice gerilmiş.yürümeden sadece dinlendiğim zamanlar ağrılarım hafifliyor evin içinde dolandığım zaman yine ağrıyor ayrılacak gibi.sürükleyerek ayaklarımı sünnet olmuş gibi elim göbeğimin altında adım atıyorum annem bakıyor artık.bel kemeri kısmen baskıyı azaltıyor doğumdan sonra geçermiş bakalım nasip sağlıcakla gelsin de bebekler bu günler de geçer elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?