- Konu Sahibi Goldanwalt
-
Merhaba sanırım anne olmayı planlıyorsun .. öncelikle çatlatktan korunmanın ilk şartı kilo alımına dikkat etmen kontrollu alınan kilo çatlat riskini minumuma indirecektir.bunun dışında nustella die hamilelere özel bir krem var muhakkak kullanmanı öneririm ben ilk 3 ay karın yeni belirginleşmeye başlayana kadar kayısı badem yağını karıştırıp sürdüm sonra kremi hiç bir çatlağım yoktu hatta hemşire ve doktorum inanamadı bebeğim 4 kilo dogdu ben 14 kilo aldım. umarım güzel bir gebeliğin olur şimdiden hayırlı olsun
canım ben son ayımdayım ve tek bir çatlağım yok :) senin teninin yapısı önemli olan olcaksa önüne geçemiyosun bnm yakın arkadasım koca koca 4 tüp krem bitirdi hamileyken ama yinede oldu catlakları ben nemlendirici ve duş sonrası bebe yağı kullanıyorum tavsiye ederim
ne varsa sürdüm valla bebe yağı vazelin 4 yağın karışımı yine oldu.. beyaz ve ince tenliyim ondan mı bilmem..
bende acık tenliyim canım üstelik annemde okadar fazla olmuştuki çatlaklar bende kendimi hazırlamıştım çatlamaya :) bide ben 6 ayıma kadar nerdeyse belli deildi hamileliğim pek çıkmadı karnım belki onunda etkisi vardır 43 le hamile kaldı 51 im şu anda...
bunlar güzel şeyler inş sağlıkla kucağımıza alalımda bebişlerimizi :)))
öyle valla ne yapalım artık top model olcak değiliz
aynen öyle :)) senin ne kadar var doğuma
3 ay sora 40 hafta doluo işte bakalım.senin ?
bende acık tenliyim canım üstelik annemde okadar fazla olmuştuki çatlaklar bende kendimi hazırlamıştım çatlamaya :) bide ben 6 ayıma kadar nerdeyse belli deildi hamileliğim pek çıkmadı karnım belki onunda etkisi vardır 43 le hamile kaldı 51 im şu anda...
bunlar güzel şeyler inş sağlıkla kucağımıza alalımda bebişlerimizi :)))
ne yaparsan yap genetikse çatlıyo :) sürmedim şey kalmadı
ayy maşallah maşallah ne kadar güzel..dediğin gibi kilo kontrolu çok çok önemli,ben çok yerim ama hamilelikte çok bile yesem sebze meyve ve sıvı ağırlıklı olarak değiştirmeyi düşünüyorum beslenme düzenimi.genetik faktör çok önemli ama bizim çabamızla biraz olsun engellenebilir diye bi umut taşıyorum şimdilikinşallah bebeğin çok çok sağlıklı ve bahtı açık doğar canım..sen de yinede dikkat et annende varsa bi ihtimal sende de olabilir,olsun sen yinede dikkat et ben biraz çatlak fobiliyim,bende var çünkü daha şimdiden
aminnn canımcım inş hepimiz sağlıkla alırız bebişimizi kucaklarımıza :)))) şimdiye kadar olmadı şimdiden sonrada olmaz sanıyorum doğuma 25 gün kaldııııııııı canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?