- Konu Sahibi Goldanwalt
-
cnm zaten ne oluyorsa o son 1 ayda oluyor,bebek yaklaşık 1 kilo alıp suyun da bi o kadar artınca... çatııırrr çatırrr çatlıyor karnın:))
yaa canım yaa doğum yaptın mı peki ??yaptıysan sonra oluştu mu hiç??sadece karın bölgene mi sürdün,bi de sana tavsiyem bol bol mekik çek,egzersiz yap inan doğum aralarında teyzemden görmüştüm taş gibiydi..vaseline markası çok köklü bi marka,fiyatı da çok uygun.sanki fiyat uygun olunca yararlı olmuyomuş gibi bi düşünce var ama sen umut oldun bana,ama lieracı çok övdüler yaa niye ilacı övüp duruyolar kii :96:kızlar 4 buçuk aylıkken karnım acaip bi şekilde kaşınmaya başladı kızarıklıklar oldu dedim ki çatlamaya başlıyo. hemen lierac aldık yalnız kaşıntıya falan hiç bir etki etmediğini gördüm sonra vaseline isimli markanın cocoa butter kremini aldım bütün kaşıntım kızarıklık geçti karnım şu an pürüzsüz yani ben tam yolun sonundan döndüm yoksa kesin çatlamaya başlıyordu. krem yağsız ve çok güzel çikolata kokuyor fiyatı da 10 tl ben şimdi sabah kalkınca cocoa butter gece yatarken de lierac kullanıyorum. hiç bi şikayetim yok maşallah. bebek yağı da kullandım hiç bir faydasını görmedim.
yaa canım yaa doğum yaptın mı peki ??yaptıysan sonra oluştu mu hiç??sadece karın bölgene mi sürdün,bi de sana tavsiyem bol bol mekik çek,egzersiz yap inan doğum aralarında teyzemden görmüştüm taş gibiydi..vaseline markası çok köklü bi marka,fiyatı da çok uygun.sanki fiyat uygun olunca yararlı olmuyomuş gibi bi düşünce var ama sen umut oldun bana,ama lieracı çok övdüler yaa niye ilacı övüp duruyolar kii :96:
canım daha doğum yapmadım 27 haftalığım =) ben diz ile göğüslerimin üstüne kadar arada kalan bölgeye sürüyorum lierac ın mutlaka faydası oluyor ama amaç önce cildi nemlendirmek yoksa kuru cilt üstüne lierac sürünce hiç bişey olmuyor sabah cocoa butter bir sürüyorum gece yatarken bile nem kaybolmuyor bi de tabi günde 2.5 lt su içiyorum. yani bende bu iki krem çok işe yaradı bebek yağını şişe şişe kullandım hiç bi yararı olmadı bana. spora gelince hamile yogası yapıyorum bütün vücudumu kaslarımı açıyor.
tatlım inşallah ççok sağlıklı bir bebeğin olacak ve çok güzel bi anne olacaksıninşallah ben de olurum hamile yogası ile çok iyi yapmışsın,hatta hamile pilatesini de öneririm artık belli hastanelerde bile yapılmaya başlandı devlet izniyle.çok önemli abartıya kaçmadan hareketlilik..
buarada ben marka hukukuyla da ilgileniyorum ve bi seminerimizde vaseline markası konumuz olmuştu,bizim bildiğimiz vazelin ile alakası tartışılmıştı ve vaseline çok köklü bir marka olduğundan artık literatürde vazeline petrolümsü jel mi ne öyle bi isim koyacaklarmış..yani vaseline seçimin çok güzellierac da doktorlar tarafından tavsiye edilen bi dermokozmetik o yüzden güvenilir demek ki..
yalnız tatlım bişeyi merak ediyorum,ola ki oluştu bu çatlaklar,kırmızı iken geçirme şansımız var,hamilelikte oluşmuşu önleyecek bişey duydun mu hiç ya da ne biliyosun bu konuda??
çok teşekkürler tobe 83,,peki senin ailende çatlağı olan var mıydı yani bu bi risk mi acaa,ekstra bi çaba gerektiriyor mu..ben de yakın zamanda hamile kalmayı düşünüyorum ama hem bebeğin sağlıklı olmasını,hem de sonra moralimin düzgün olması için çok bozulmadan anne olmayı çok istiyorum..kilo kontrolu anne adayının elinde mi sadece,dikkatli ve yeterli beslenerek normal bi kilo alsam ve düzenli krem kullansam belki sonuç olumlu olur,,inşallah olur
canım benim yaaa ne kadar güzel bilgiler verdin samimiyetinden dolayı ççooooookkk teşekkür ederimmmöncelikle gördüğün gibi anne olunca int kullanımın imkansızlasıyor fırsat bulursan ne alaa
annemde ve kız kardeşimde çatlak var hoş bende de var kalçalarımda çatlaklarım vardı evlenmeden öncede fakat asıl kötü duran bize göre karın çatlağı...bunun için ilk 3 ay karın belirginleşmeden kayısı ve badem yağı bol bol hiç üşenmeden her duştan sonra masaj yapa yapa sür hiç bir şey bulamazsan kakao yağı sonra karın belirginleşincede markasını verdiğim kremi kullan fiyat olarak yüksek ama süper işe yarıyor düşün diğer duş alımına kadar nemli kalıyor karın bölgesi...şunu asla unutma annelik tuaf bir duygu gözün ne çatlak görür ne başka bişey kilo sorunu illa ki yaşanacak 6 kilo ile doğursanda.
sebebi hamilelik kişiye ekstra şişkinlikte yapıyor yani normalde aynı kiloda olsan o kadar iri görünmezssin...unutmaman gerek tek şey buna inan 7 ay içinde eski kilonun bile altına düşebiliyorsun bununiçinde bol bol bebeişini emzir emzirmek kısa sürede zayıflamanı sağlıyor 59 kilo ile hamile kaldım bebeğim 8 aylık 54 kiloyum 38 bedenden 34 e düştüm
Kilo alımı senin elinde inanılmaz kıyılmalar yaşayaccaksın küçük parça birsey yediğinde o kıyıntı gidiyor burda önemli olan kan şekerini düşürmemen o zaman doymayaccak gibi olur normalden çok daha fazlasını yemek zorunda kalırsın. düzenli kilo almalısın ben 6 aya kadar ortalama 1 ile 1 buçuk kilo aldım ayda son ay haftada 2 kilo aldım bu seni korkutmasın sakın psikolojini çok ii tut değişime uğruyorsun :) zor ama süper bir süreç hele hele eline alıpta yüzünü görünce yeni bir dünya olacak hayırlısı olsun allah sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
canım benim yaaa ne kadar güzel bilgiler verdin samimiyetinden dolayı ççooooookkk teşekkür ederimmmbeni baya rahatlattın tatlım..şuanki kilona da maşallah diyorum süper yani inşallah senin gibi olabilirim bende :)allahım bebeğini ve seni nazarlardan korusun süper günler nasip etsin sana ve ailene inşallah :))bana daaa :)))peki bahsettiğin kremi ilk 3 ayda da kullandın mı bir de adı nedir acaba sanırım ecaneden alınan bir krem fiyatı önemli değil yeterki faydalı olsun canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?