Hareketleri ben de hissetmiyorum henüz. Ama sabırsızlıkla bekliyorum. Doktorum daha 15 günü bulur dedi ama umarım bulmaz.Peki canım birsey sorcm .? Hareketlerini hissetmeye başladın mi ? Bu benim ilk gebeliğim ve heyecanla o anı bekliorum ama birturlu hareket ettiğini anlamıyorum
Ay sibel Hızır gibisin vallahi 2,5 ay oldu başlasam mi bende ?Kızlar ben 4.5 aylık olana kadar 2-3 güne bi "Vazelin" sürüyordum, Tabi karnımın altını hiç hesap etmeden, üstten baktıkça hep "Oo, faydası var" diyordum. Bir gün Yengem geldi, sohbet geçerken bende "Hiç çatlağım yok, vazelin sürüyorum" dedim. "Aç bakim bi karnını" dedi. Açmamla "Karnında bi tane çatlak var" dedi. Gittim küçük aynayla karnımın alt tarafına bi baktım. Hakikaten de bir tane var. Ama nasıl kafam attı o an bilemezsiniz :) :) O günden bu yana her sabah kalktığımda "Badem Yağlı Nivea" ve "Vazelin" karıştırıp, karnıma yediresiye kadar sürüyorum, akşamları da "Bio Oil" kullanıyorum. O bi tane çatlakla kaldık, Allah'a şükür artmadı ama daha 9. aya çok. İnşallah o bir tane çatlak sonradan "Dünya Haritasına" dönmez... Böyle şeyleri hep deneye deneye öğreneceğiz, çünkü henüz kimse daha kesin bi çözüm bulmuş değil... :) :) :)
Peki canım birsey sorcm .? Hareketlerini hissetmeye başladın mi ? Bu benim ilk gebeliğim ve heyecanla o anı bekliorum ama birturlu hareket ettiğini anlamıyorum
Ben 12. Haftada bir kez hissettim bir daha da hissetmedim. Balık gibi kaymıştı benim kızinşallah bir an önce hissetmeye başlarız. Doktorum 20 den sonra demişti
Gerçekten demi :) ay valla böyle duydukça daha çok merak ediyorum :)
Canım bana cildiye doktoru vazelin deriyi incelttiği için daha çok çatlak yapar demişti,tabi ben bunu 9. Ayda öğrendiğim için haritaya döndü her yerimKızlar ben 4.5 aylık olana kadar 2-3 güne bi "Vazelin" sürüyordum, Tabi karnımın altını hiç hesap etmeden, üstten baktıkça hep "Oo, faydası var" diyordum. Bir gün Yengem geldi, sohbet geçerken bende "Hiç çatlağım yok, vazelin sürüyorum" dedim. "Aç bakim bi karnını" dedi. Açmamla "Karnında bi tane çatlak var" dedi. Gittim küçük aynayla karnımın alt tarafına bi baktım. Hakikaten de bir tane var. Ama nasıl kafam attı o an bilemezsiniz :) :) O günden bu yana her sabah kalktığımda "Badem Yağlı Nivea" ve "Vazelin" karıştırıp, karnıma yediresiye kadar sürüyorum, akşamları da "Bio Oil" kullanıyorum. O bi tane çatlakla kaldık, Allah'a şükür artmadı ama daha 9. aya çok. İnşallah o bir tane çatlak sonradan "Dünya Haritasına" dönmez... Böyle şeyleri hep deneye deneye öğreneceğiz, çünkü henüz kimse daha kesin bi çözüm bulmuş değil... :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?