Hamilelikte Çatlaklar...

Şunuda dipnot düşeyim yazmıştım gerçi daha öncede şimdi çatlaklarımı o arkdaşımın tavsiye ettiği kremlerle geçiriyorum kızlar çatlak geçmez diye herkes moralimi bozmuştu laser yaptırmayı düşünüyodum ama çok şükür kremler fayda etti çatlaklarım gitti sayılır :)))

Peki canım birsey sorcm .? Hareketlerini hissetmeye başladın mi ? Bu benim ilk gebeliğim ve heyecanla o anı bekliorum ama birturlu hareket ettiğini anlamıyorum
Hemde nasıl. .. Bi fena bi fena, inanılmaz derecede şaşırıyorum :) Benim bebeğim 20. haftasında ilk tekmesini atmıştı

Çok sağol :) Eğer sende catlaklarindan memnun degilsen sana da "Bio Oil" tavsiye ederim. 3 ay içinde biraz yok ediyor

Anladım teşekkür ederim . Bir daha ki doktor kontrolünde soraym bari . Normal mi değil mi bilemedim valla

Merak etme kötü birşey yoktur. Hem bak daha 19. haftandasin. Haftaya karnının altından ilk tekmeyi yersen görürsün! ! :) :) :)

Benim aşiri çatlağim oldu karnim bacaklarim dünya haritasi gibi engel olamadim çok kötü görünüyor..

İnşallah rabbim böylesine güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin . Yasanilmasi ve merakla beklenilen en güzel olaylardan biri bence annelik şükürler olsun

Ay hadi bakalm bekliorum valla .. Birde zaman o kadar çabuk gecior ki sanki yada bana mı öyle bilemedim

Ben 1 aydır hissediyorum bebeğimi pıt pıt vuruyor sürekli dönüyor resmen karnımın duvarına sürtünerek yan dönüyor bendede henüz çatlak yok ben her gün vazelin mustela ve arada kakao yağı sürüyorum genetik olduğu için çok korkmuyorum çatlayacağım diye annem 50 yaşında taş gibi maşallah. Bir şey daha balık yediğim gün sabaha kadar hiç durmadı kıpır kıpırdı somon balığı yiyin enerji patlaması yaşıyor resmen en azından bende öyle oldu. Birde geceleri sola yatıp bacaklarımı karnıma çekip yatıyorum ayaklarıyla tepmeleri taa bacağımda hissediyorum çoook şiddetli veya acı verecek şekilde değil dürtme gibi genelde :)

arkadaşlar vazelin önce bende aldım sürmek için ama internetten vazelinin içeriğini araştırdığımda normal zamanda bile kullanmayın yazıyor çünkü vazelin bir petro kimya ürünü yani petrol ve türevi maddelerin yağından elde ediliyor bu yüzden sakın kullanmayın

ben hergün zeytinyağı sürüyorum sağlıkcı bir arkadaşım yemediğin hiç birşeyi hamilelikte vücuduna sürme dedi bence çokda haklı

hande rica etsem kremin adını yazar mısın ??? lr ın mum yazınca hiçbirşey çıkmıyor nette

maşallah darısı bize olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…