- 14 Ekim 2016
- 17
- 13
- 3
- 35
Hemde nasıl. .. Bi fena bi fena, inanılmaz derecede şaşırıyorum :) Benim bebeğim 20. haftasında ilk tekmesini atmıştıPeki canım birsey sorcm .? Hareketlerini hissetmeye başladın mi ? Bu benim ilk gebeliğim ve heyecanla o anı bekliorum ama birturlu hareket ettiğini anlamıyorum
Çok sağol :) Eğer sende catlaklarindan memnun degilsen sana da "Bio Oil" tavsiye ederim. 3 ay içinde biraz yok ediyorCanım bana cildiye doktoru vazelin deriyi incelttiği için daha çok çatlak yapar demişti,tabi ben bunu 9. Ayda öğrendiğim için haritaya döndü her yerimvazelin sadece dirsekler diz kapakları ve topuklara sürülürmüş...ben hamilelikte vazelinin yanında badem yağı lierac ve mustela kremlerde kullanmıştım ama gel gör ki dünya haritasından beter bir vücudum var artık ( bi arkadaşım şimdi hamile lr ın mum diye bi kremi varmış kullanan hiç kimsede çatlak olmadığını söylemişti o da onu kullanıyor 8. Ayında hiç çatlağı yok,tavsiye ederim fiyatı da çok uygundu diye hatırlıyorum,istersen kimden aldığını sorayım?
Anladım teşekkür ederim . Bir daha ki doktor kontrolünde soraym bari . Normal mi değil mi bilemedim valla
Hareketleri ben de hissetmiyorum henüz. Ama sabırsızlıkla bekliyorum. Doktorum daha 15 günü bulur dedi ama umarım bulmaz.
Ay sibel Hızır gibisin vallahi 2,5 ay oldu başlasam mi bende ?
Ayy hadi inşallah canım benim :) resmen tekme yemek için gün sayıyorum delimiyim neMerak etme kötü birşey yoktur. Hem bak daha 19. haftandasin. Haftaya karnının altından ilk tekmeyi yersen görürsün! ! :) :) :)
İnşallah rabbim böylesine güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin . Yasanilmasi ve merakla beklenilen en güzel olaylardan biri bence annelik şükürler olsunEvet önce emin olamadım ama sonradan anladım ki benim minnoşummuş o çünkü başka hiç olmadı çok dinledim hissetmedim. Can atıyorum tekrar olsun diye :)) tabi bir kaç hafta sonra minik ayaklarını ellerini hep hissedeceğiz inşallah :)))
Ay hadi bakalm bekliorum valla .. Birde zaman o kadar çabuk gecior ki sanki yada bana mı öyle bilemedimCANIM ÇOK AZ DAHA BEKLE SENİNKİ HAREKETLERNMEK ÜZERE BENIM 18 DEN SONRA SANKİ BAĞIRSAKLARIMDA BİR SIKINTI VARMIŞ GİBİ HAREKETLER İLE BAŞLADI ONUDA BEBEK HAREKETİ DİYE YORUMLAMADIM AMA 21 DEN SONRA KESİNLEŞMEYE BAŞLIYOR. VE İLK GEBELİĞİMİZ OLDUĞU İÇİN NASIL OACAĞINI BİLMEDİĞİMİZ İÇİN PEK ANLAYAMIYORUZ.
Yok canim ben kurtuldum tamamen catlaklarimdan cok sukurÇok sağol :) Eğer sende catlaklarindan memnun degilsen sana da "Bio Oil" tavsiye ederim. 3 ay içinde biraz yok ediyor
Ben 1 aydır hissediyorum bebeğimi pıt pıt vuruyor sürekli dönüyor resmen karnımın duvarına sürtünerek yan dönüyor bendede henüz çatlak yok ben her gün vazelin mustela ve arada kakao yağı sürüyorum genetik olduğu için çok korkmuyorum çatlayacağım diye annem 50 yaşında taş gibi maşallah. Bir şey daha balık yediğim gün sabaha kadar hiç durmadı kıpır kıpırdı somon balığı yiyin enerji patlaması yaşıyor resmen en azından bende öyle oldu. Birde geceleri sola yatıp bacaklarımı karnıma çekip yatıyorum ayaklarıyla tepmeleri taa bacağımda hissediyorum çoook şiddetli veya acı verecek şekilde değil dürtme gibi genelde
Ayy çok güzel maşallah bebise hareketli demekki benim bebis de daha tık yok :) diorm ayni anası :) rahatına düşkün benim yavrum :)
cinsiyeti nedir acaba bebeğinin kız mı erkek mi bende henüz hareket hissetmiyorum. bnmki erkekPeki canım birsey sorcm .? Hareketlerini hissetmeye başladın mi ? Bu benim ilk gebeliğim ve heyecanla o anı bekliorum ama birturlu hareket ettiğini anlamıyorum
hande rica etsem kremin adını yazar mısın ??? lr ın mum yazınca hiçbirşey çıkmıyor netteCanım bana cildiye doktoru vazelin deriyi incelttiği için daha çok çatlak yapar demişti,tabi ben bunu 9. Ayda öğrendiğim için haritaya döndü her yerimvazelin sadece dirsekler diz kapakları ve topuklara sürülürmüş...ben hamilelikte vazelinin yanında badem yağı lierac ve mustela kremlerde kullanmıştım ama gel gör ki dünya haritasından beter bir vücudum var artık ( bi arkadaşım şimdi hamile lr ın mum diye bi kremi varmış kullanan hiç kimsede çatlak olmadığını söylemişti o da onu kullanıyor 8. Ayında hiç çatlağı yok,tavsiye ederim fiyatı da çok uygundu diye hatırlıyorum,istersen kimden aldığını sorayım?
Kız canımcinsiyeti nedir acaba bebeğinin kız mı erkek mi bende henüz hareket hissetmiyorum. bnmki erkek
maşallah darısı bize olsun inşallah...Ben 1 aydır hissediyorum bebeğimi pıt pıt vuruyor sürekli dönüyor resmen karnımın duvarına sürtünerek yan dönüyor bendede henüz çatlak yok ben her gün vazelin mustela ve arada kakao yağı sürüyorum genetik olduğu için çok korkmuyorum çatlayacağım diye annem 50 yaşında taş gibi maşallah. Bir şey daha balık yediğim gün sabaha kadar hiç durmadı kıpır kıpırdı somon balığı yiyin enerji patlaması yaşıyor resmen en azından bende öyle oldu. Birde geceleri sola yatıp bacaklarımı karnıma çekip yatıyorum ayaklarıyla tepmeleri taa bacağımda hissediyorum çoook şiddetli veya acı verecek şekilde değil dürtme gibi genelde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?