hamilelikte çatlakları önlemek için neler yapabiliri< bildiğiniz formüller var mı?

bildiğiniz ne vrsa merakla bekliyorum yorumlarınızı...:)

bende 11 haftalıkhamieyim;benim ilk belirtim göğüslerimin büyümesi oldu,sonra hamile olduğmu öğrenince göbek v göğüsler şişmeye başlaynca hemen koştum eczaneme oda bana duştan sonra ve yatmadan önce sürmem için bi krem verdi kullanıyorum bakalım umarım işe yarar:)

Kizlar bu genlerle alakali bisey yani anneniz ablaniz birinci dereceden yakinlarinizda varsa ve acik tenli iseniz sizdede olma ihtimali yüksek:( Kesinlikle olur yada olmaz denemez dr de bunu demez inanin o verdikleri kremler yaglar falanda karin sismeye basladikca deriniz geriliyo ve kasintilar basliyo daha fazla o kasintiyi onlemek icin bide insanin cildi kuruyo sanki özellikle karin bölgesi.Bazi hamilelik dönemoinde kullanilan yaglar var bide hic bisey yoksa vazalin kullanabilirsiniz ama cokta kafaya takmayin derim yani catliycaksaniz ne sürerseniz sürün catlarsiniz(Morel bozmus oldum biraz ama...)

12 haftadayım açık tenliyim..büyüme çağında da hızlı boyum uzadı çatlaklar olmuşmuş 11 yaşımda..
dolayısı ile lieracın ürününü kullanmaya başladım.
bebe yağı,zeytinyağda kullanılabilinir..

bende 11 haftalıkhamieyim;benim ilk belirtim göğüslerimin büyümesi oldu,sonra hamile olduğmu öğrenince göbek v göğüsler şişmeye başlaynca hemen koştum eczaneme oda bana duştan sonra ve yatmadan önce sürmem için bi krem verdi kullanıyorum bakalım umarım işe yarar:)

canım hala kullanıyormusun kremi işe yarıyor mu?

kozmetiklere kremlere karşıyım. içinde kimyasallar direk vücuda geçiyor. kremi alıp yer misin? işte yemişsin gibi bünyene dahil oluyor. bebeğe de geçiyor. hamileler için zararsız filan yazmalarına bakmayın, güvenmeyin.

ben 31. haftadayım. şu ana kadar çatlak yok. sadece saf zeytinyağı+zambak yağı kullandım.

Back
X