Hamilelikte çiger ve çilek yemek

ffnurrr98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
73
17
38
29
Arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim henüz 4 gün oldu öğreneli öğrendiğimin ikinci günü çiger yedim ama ben pişirmedim üçüncü günüde sadece bi tane çilek yedim elimi yıkamadan bi kaç yerimi kaşıdım sizce leke gibi bi durum olur mu

Hamilelikte ciger yenmez. Leke yuzunden degil, icindeki yogun a vitamini sebebiyle. Leke olaylari hikaye

Büyüklerimizin söylediği bir söylenti, leke vs olmaz. Bence gebelik sürecinde sakatat tüketmemen daha sağlıklı olabilir.

Bende kocaman ciğer lekesi var abi yemeyin ya yazık çocuğa
Hamilelikte sakatat yenmez içeriğinden dolayı.
Benim totomda cevizden büyük ciğer lekesi var.
Annem bilerek denemek istemiş baya baya da olmuş.
Arkadaşımın yüzünde çilek lekesi var.
Çilek mevsimi geldiğinde belirginleşir kırmızı pütürlü leke.
Neyse ki erkek de sakal arasında kalıyor yoksa baya kötü görüntü.

Hamilelikte ciger yenmez. Leke yuzunden degil, icindeki yogun a vitamini sebebiyle. Leke olaylari hikaye
Çileği bilmem ama et ürünleri hikaye değil. Annem bana hamileyken karnına elini sürerek denemiş. Karnımda o leke var. Bende denedim denediğim yerde oğlumda leke var. Ablamda bacağında denedi. Onun cocuğunda da var. Pişmiş et ürünlerini bilmiyorum ama çiğ ete dokununca bi yerine sürersen oluyor.

İlk 3 ay önerilmiyor ciğer. Ben sonraki aylar yemiştim tabi çok değil. Çilek içinse hep yedim birşey olmadı. Batıl inanç olmakla birlikte üstteki üyede görüldüğü üzere leke olabiliyormuş veya varolan leke ona yorulabiliyor. Bilimsel açıklaması yok diye biliyorum. İlk hamileliğimde lahmacun çok yerdim ve birkaç kez canım isteyip yiyemediğim de olmuştur. Kızımın kolunda fırıncı küreği tarzında bir leke var bir el kadar. Ateyizler bunu da açıklasın hadi

E benim bebelerde hicbir sey olmadi

Leke hangi renk

Ciğer ayda 1 yenildiğinde sorun olacağını sanmıyorum. Sürekli yendiği taktirde sıkıntı. Çilek yedim doğuma kadar bi yerlerimede sürmüşümdür ama kızımda öyle bir leke yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…