Ben kesin et dogramisimdir, kendimi de kesin kasimisimdir, bitli gibiyim ayiptir soylemesiValla ben tavuk doğradım kuyruk sokumunda denedim. Orası görünmez nasılsa dedim. Orasında var yaniet doğrarken bi yerinizi tırnağınızla olsun kaşımamak gerek.
Bilemiyorum denemesi bedava. Benim gibi meraklılar görünmeyecek noktada test edebilirBen kesin et dogramisimdir, kendimi de kesin kasimisimdir, bitli gibiyim ayiptir soylemesi
Aaa yok, denemem ben. Tutar bi de olur falan sonra vicdan azabi. Aaa sahi ben zaten deneyemem ki kocayi bosadimBilemiyorum denemesi bedava. Benim gibi meraklılar görünmeyecek noktada test edebilirkaçıncı ayımda denedim onu hatırlamıyorum sadece
Görünmeyen bir yere minicik değdirdiğim için cok şey etmedim. Karısı görür ancakAaa yok, denemem ben. Tutar bi de olur falan sonra vicdan azabi. Aaa sahi ben zaten deneyemem ki kocayi bosadim
Karisi da gormesin, hic leke olmasin daha iyi degil miGörünmeyen bir yere minicik değdirdiğim için cok şey etmedim. Karısı görür ancako da anlam veremez zaten pembemsi rengi. Cevabınıza çok güldüm ya Allah iyiliğinizi versin
Merakımın neticesi oldu bi kere yapcak bişey yok artıkKarisi da gormesin, hic leke olmasin daha iyi degil mi
Amin hepimizin
Yeter yav denemeyin artık.Çileği bilmem ama et ürünleri hikaye değil. Annem bana hamileyken karnına elini sürerek denemiş. Karnımda o leke var. Bende denedim denediğim yerde oğlumda leke var. Ablamda bacağında denedi. Onun cocuğunda da var. Pişmiş et ürünlerini bilmiyorum ama çiğ ete dokununca bi yerine sürersen oluyor.
Yok canım hepimizin merakı geçti kimse denemez artıkYeter yav denemeyin artık.
8 aylık oldum ciğeri cok severim ama 1 kez yedim sadece cilegide avuc avuç yedim ya saçmalık leke filanArkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim henüz 4 gün oldu öğreneli öğrendiğimin ikinci günü çiger yedim ama ben pişirmedim üçüncü günüde sadece bi tane çilek yedim elimi yıkamadan bi kaç yerimi kaşıdım sizce leke gibi bi durum olur mu
Ben de bunun için soruyor sandım. Leke ne yaa.Hamilelikte ciger yenmez. Leke yuzunden degil, icindeki yogun a vitamini sebebiyle. Leke olaylari hikaye
Ama o sormus doktoruna doktoru yiyebilirsin demisBen de bunun için soruyor sandım. Leke ne yaa.
Ya saçma değil mi? O zaman çiğ ete dokunanin bir yerine dokunmasına da gerek yok direkt bebeğin ellerinin çiğ et lekeli doğması gerekir.Çileği bilmem ama et ürünleri hikaye değil. Annem bana hamileyken karnına elini sürerek denemiş. Karnımda o leke var. Bende denedim denediğim yerde oğlumda leke var. Ablamda bacağında denedi. Onun cocuğunda da var. Pişmiş et ürünlerini bilmiyorum ama çiğ ete dokununca bi yerine sürersen oluyor.
Ciger yedim dışarda değil anneannem yapmisti hamileligim boyunca 3 defa yedim.Arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim henüz 4 gün oldu öğreneli öğrendiğimin ikinci günü çiger yedim ama ben pişirmedim üçüncü günüde sadece bi tane çilek yedim elimi yıkamadan bi kaç yerimi kaşıdım sizce leke gibi bi durum olur mu
Demek ki doktoru a vitamininin gebelikte sakıncalı olduğunu ve ciğerde de fazlasıyla a vitamini bulunduğunu bilmiyor.Ama o sormus doktoruna doktoru yiyebilirsin demis
Demek kiDemek ki doktoru a vitamininin gebelikte sakıncalı olduğunu ve ciğerde de fazlasıyla a vitamini bulunduğunu bilmiyor.
Bir iki küçük parça yeseydin keşke ama. Ufak bir lokmadan bir şey olmazdı herhalde.Demek kiBen yukarda da yazdim, cooook israr etmistim doktoruma, asla izin vermemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?