Valla bilmiyorum ki avuç içi derisi dış derimizden yapı olarak farklıdır herhalde. Hiç araştırmadımYa saçma değil mi? O zaman çiğ ete dokunanin bir yerine dokunmasına da gerek yok direkt bebeğin ellerinin çiğ et lekeli doğması gerekir.
Doktorum normalde izin verir boyle seylere ama bi cigere bir de sushiye asla izin vermediBir iki küçük parça yeseydin keşke ama. Ufak bir lokmadan bir şey olmazdı herhalde.Canın ne biçim istemiştir. Gerçi bir lokmayla da geçecek bir istek olmuyor o.
Çilek bende yemiştim yüzünde falan birşey yok. Ama kafasının arka tarafında saç kuyruğunun üstünde kırmızı leke var. Doktor peygamber gülü derler halk arasında buna dedi. Ama sadece bahar ayında belli oluyor. Bu neden oluyor acaba?35 hafta boyunca çileğin dibine vurdum yemek ne kelimedogum lekeleri yiyeceklere yoruluyor alakasi oldugunu dusunmuyorum ki cilege benzer lekeleri de yok cocuklarimin iciniz rahat olsun bilimsel bir yanı yok
Suşinin bir lokmasına bile izin vermemesi normal ama.Doktorum normalde izin verir boyle seylere ama bi cigere bir de sushiye asla izin vermedibak bi bilendim simdi kadina
Doktora neden olduğunu sormadınız mı?Çilek bende yemiştim yüzünde falan birşey yok. Ama kafasının arka tarafında saç kuyruğunun üstünde kırmızı leke var. Doktor peygamber gülü derler halk arasında buna dedi. Ama sadece bahar ayında belli oluyor. Bu neden oluyor acaba?
Pismesi sorun degil, cigerin hangi bolgesinde vitaminin yogun toplandigini bilemeyiz demisti hain domdomSuşinin bir koymasına bile izin vermemesi normal ama.Ciğer iyi pişmiş bir lokma olabilirdi sanki. Demek ki riske atmak istememiş.
Sordum kılcal damarlarla alakalı dedi. Cocuklarda görülüyor bir problem yaratmıyor demişti.Doktora neden olduğunu sormadınız mı?
Mutlaka bilimsel bir aciklamasi vardir cilekle hiç alakasi oldugunu sanmiyorumÇilek bende yemiştim yüzünde falan birşey yok. Ama kafasının arka tarafında saç kuyruğunun üstünde kırmızı leke var. Doktor peygamber gülü derler halk arasında buna dedi. Ama sadece bahar ayında belli oluyor. Bu neden oluyor acaba?
Heee o benimkilerde de var, genetik dediler, ben kendimde yok saniyodum, varmisÇilek bende yemiştim yüzünde falan birşey yok. Ama kafasının arka tarafında saç kuyruğunun üstünde kırmızı leke var. Doktor peygamber gülü derler halk arasında buna dedi. Ama sadece bahar ayında belli oluyor. Bu neden oluyor acaba?
Demek ki kılcal damarlarla alakaliymis. Çilek yemekle olsaydı çilek yemissiniz derdi.Sordum kılcal damarlarla alakalı dedi. Cocuklarda görülüyor bir problem yaratmıyor demişti.
Bahar ayında çok belli oluyor ya. Bir de berber fazla almış o çok belli oluyor o sıra. Ama sonrasında yok gibi.Heee o benimkilerde de var, genetik dediler, ben kendimde yok saniyodum, varmis
Benimkilerin terleyince ortaya cikiyor daha cokBahar ayında çok belli oluyor ya. Bir de berber fazla almış o çok belli oluyor o sıra. Ama sonrasında yok gibi.
Çilekle bağlantısını bilmiyorum. Ama çileğe inanacağını sanmıyorum doktorlarınDemek ki kılcal damarlarla alakaliymis. Çilek yemekle olsaydı çilek yemissiniz derdi.
Ama ellerimizin içinde ve ayak tabanımızda kıl da cıkmıyor. Vücudumuzun heryerinde kıl mevcut. Bence dış derimizden farklı özelliklere sahipler. Bu tez nereden geldiyse aklımaCilekle alakali olsa ellerde leke olmaz mi ya da herhangi bir yiyecekle alakali olsa
Ben yiyecek leke iliskisine olan inancimi kaybettim belliki
Ogrencimde o izler olunca annesiyle ayni, bilimselligi sonuna kadar savunmaktan vazgectim acikcasi, ha bunlarin da mutlaka bilimsel bir aciklamasi vardir amaAma ellerimizin içinde ve ayak tabanımızda kıl da cıkmıyor. Vücudumuzun heryerinde kıl mevcut. Bence dış derimizden farklı özelliklere sahipler. Bu tez nereden geldiyse aklımabiz ailece sürdük denemek için oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?