Hamilelikte çiger ve çilek yemek

Ya saçma değil mi? O zaman çiğ ete dokunanin bir yerine dokunmasına da gerek yok direkt bebeğin ellerinin çiğ et lekeli doğması gerekir.
Valla bilmiyorum ki avuç içi derisi dış derimizden yapı olarak farklıdır herhalde. Hiç araştırmadım saçma gibi duruyor ama denedik. Gebeler yine de ellerini yıkamadan bi yerini parmağının ucuyla bile kaşımasın önlem iyidir

Bir iki küçük parça yeseydin keşke ama. Ufak bir lokmadan bir şey olmazdı herhalde. Canın ne biçim istemiştir. Gerçi bir lokmayla da geçecek bir istek olmuyor o.
Doktorum normalde izin verir boyle seylere ama bi cigere bir de sushiye asla izin vermedi bak bi bilendim simdi kadina

35 hafta boyunca çileğin dibine vurdum yemek ne kelime dogum lekeleri yiyeceklere yoruluyor alakasi oldugunu dusunmuyorum ki cilege benzer lekeleri de yok cocuklarimin iciniz rahat olsun bilimsel bir yanı yok
Çilek bende yemiştim yüzünde falan birşey yok. Ama kafasının arka tarafında saç kuyruğunun üstünde kırmızı leke var. Doktor peygamber gülü derler halk arasında buna dedi. Ama sadece bahar ayında belli oluyor. Bu neden oluyor acaba?

Doktorum normalde izin verir boyle seylere ama bi cigere bir de sushiye asla izin vermedi bak bi bilendim simdi kadina
Suşinin bir lokmasına bile izin vermemesi normal ama. Ciğer iyi pişmiş bir lokma olabilirdi sanki. Demek ki riske atmak istememiş.

Doktora neden olduğunu sormadınız mı?

Mutlaka bilimsel bir aciklamasi vardir cilekle hiç alakasi oldugunu sanmiyorum

Heee o benimkilerde de var, genetik dediler, ben kendimde yok saniyodum, varmis

Cilekle alakali olsa ellerde leke olmaz mi ya da herhangi bir yiyecekle alakali olsa
Ben yiyecek leke iliskisine olan inancimi kaybettim belliki

Ama sunu soyleyim kizlar savundugum seyle ters dusecek ancak baskasi dese kesinlikle inanmazdim sanirim , suriyeli bir ogrencime annesi hamileyken anneye şarapnel denk geliyor bir cok yerine ve çocukta ayni yerlerde iz var

Cilekle alakali olsa ellerde leke olmaz mi ya da herhangi bir yiyecekle alakali olsa
Ben yiyecek leke iliskisine olan inancimi kaybettim belliki
Ama ellerimizin içinde ve ayak tabanımızda kıl da cıkmıyor. Vücudumuzun heryerinde kıl mevcut. Bence dış derimizden farklı özelliklere sahipler. Bu tez nereden geldiyse aklıma biz ailece sürdük denemek için oldu ama

Ogrencimde o izler olunca annesiyle ayni, bilimselligi sonuna kadar savunmaktan vazgectim acikcasi, ha bunlarin da mutlaka bilimsel bir aciklamasi vardir ama
İnanirim vardir mutlaka ki cok duydum bu sekilde

Sakatat ve ciger kesinlikle yasak hamilelikte icinde bulanan virus tarzi seylerde direk bebege gecebiliyor. Leke olayini bilmem ama cilek ve avakado bebegin beynini gelistiren iki yiyecek diye ispatlandi. Cilek Yiyebilirsiniz ama elinizi bi yerinize surmeyin bende yiyorum ama surmuyorum ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…