Hamilelikte cillt lekeleriiiii.....

solangull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
33
0
36
Isparta
arkadaşlar ben 36 haftalık hamıleyım ve alnımda yanaklarımda ınanılmaz derecede lekeler oldu kahverengı lekeler...nasıl gecer bılgısı olan varmı? etrafımdakıler doğumdan sonra terınle yuzunu sıl dıyorlar doğrumudur bılemedım ....sızın basınıza boyle bır leke geldımı ve nasıl gecırdınız ?

Benimde yüzümde aşırı sivilcelenme oldu :)
Lekeler için doğumdan hemen sonra saçını yüzüne sürersen lekeler gidiyormuş diye duydum nekadar doğru bilemiyorum ama :31:

arkadaşlar ben 36 haftalık hamıleyım ve alnımda yanaklarımda ınanılmaz derecede lekeler oldu kahverengı lekeler...nasıl gecer bılgısı olan varmı? etrafımdakıler doğumdan sonra terınle yuzunu sıl dıyorlar doğrumudur bılemedım ....sızın basınıza boyle bır leke geldımı ve nasıl gecırdınız ?

benm de sol elmacık kemiğimiğim üstünde oldu çok az...bana da doğum sancısı çekerken ki teri saçınla sil dediler ama..bide sanırım çocuğun sidikli bezi ile silince geçiyormuş :)) ne kadar doğru bilemicem :52:

Son düzenleme:
yuh artık diorum:1: sidikli beze kadar gitti:1: saçma geldi bana tabi siz bilirsiniz
bize okuldayken çocuk dogunca yüzünüzü sütünüzle silin cilt güzelleşio demişlerdi ama uygulanmadı henüz:1:

bende 30 h<ftalık hamileyim benimde lekeler old ama dogduktan sonra zamanla gecer dediler emzirrken kendiliginden kayboluyormuş ama güneş koruyucu alan kullanılmazsa kalıcıda olabiliyormuş bilginiz olsun. doğum terini sacınla sil diyende oluyor ben planlı sezeryan olucam hiç sancı cekmicem onu denemeye bile sansım yok

limon sür canım bır saat kadar kalsın lekelerin oldugu yerde bende çok işe yaradı çocugun çişiyle falan uğraşma :1:

canım bende de lekeler oluşmuştu bende doğumda yüzümdeki terleri saçımla silmiştim. ve ewet geçti 40 ım çıkınca kalmadı.

Back
X