Bende yapanlari anlayamiyorum... yani yapsinlar kendileri aci veya sorun görmüyorlarsa.
Inan bu ak$am e$ime sordum hiç istegin felan olmuyormu bir$ey de demiyorsun felan dedim. "Hayir sen bu haldeyken onu mu dü$üncem beni merak etme sen ben sizi dü$ünüyorum" dedi. (buaralar biraz sorunlar ya$iyorum agrim felan varda)
Neyse,
bir de $u var bu agrilar nedeniyle hastaneye yattim ve rahime 3,5cm yer kaldigini söyledi doktorum. Rahim kapaliymi$ bu güzel ama bebegin ba$i a$agida haliyle baski yapiyor ve aklima ilk bu ili$kiye giren e$ler oldu. Yani 3,5 cm arkada$...yaparken bebi$in bi yerine bi yerine dokunarak oluyordur herhalde. Açikcasi ben de de yok istek, e$imde de...
E$inin böyle anlayi$li olmasina mutlu olmalisin... seven herzaman sever akillari fikirleri tek o olmamaliv
arkadaşım rahimde 3,5 cm kalan yerden bahsetmişsin de , orası bebeğin içinde bulunduğu kısımda rahimin içinde ve rahim ağzında..
Vajina girişinde 3,5 cm değil yani.
Vajinanın içerisi doğuma kadar aynı duruyor.. Yani bebek oraya yaklaşmıyor.. Onun için isteyen çiftler doğuma kadar birlikte olabiliyor... Bebeğe değmek gibi bi durum söz konusu değil...
Zaten bebek vajina çıkışına 3,5 cm yakın olsaydı hemen doğuverirdi değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?