Hamilelikte cinsel ilişki

Ben hamiledeilim ama hamile olsam eminim esim asla iliskiye girmwz cunku supe duydugumuz zaman bile asla iliskiye girmiyo ilk zmanlar benim icin sorun olmazda son aylar bebek hissediyomus ama ne oldugunu anlamiyomus oyuzden karnimida gorunce yapamam heralde he bide birsey sorcam hamile olunca kadinlik hormonu dahami cogaliyo yani iatek fazlami oluyo :?

" aşk-ı sehadet "

galiba öyle oluyo. yani bende öyle :) şu son 2 haftaya kadar biz de gayet faaldik yani hamilelik öncesinden farkımız yoktu ama artık karnım belirginleşmeye başladı ve eşim bebeğin durumu hissedeceğini düşünerek pek yanaşmıyor :)

💑💓

Son düzenleme:
Türk insanı işte, Türk kadınının en büyük kusurlarından biri de bu. Ya evlenince kendini salar, paspal paspal dolaşır evde, ya da anne olduğu zaman tüm kadınlık özelliklerini kaybeder. Eşler arası yaşanan cinsellik kişisel zevk değildir, ya da bir kaç dakikalık zevk değildir. Eşler arası cinsellik paylaşımdır, sahiplenilmek ve sahip olmaktır, yaşanan en özel anlardır, yakınlaşmanın en özel anlarıdır. Açıkçası hamilelik açısından risk olmadığı sürece, yaşanmalı. Anne adayı, değişen beden yapısı nedeniyle beğenilmediğini hissine kapılmaz, annedir evet ama, kadın olduğunu da hisseder. O anlarda yaşanan mutluluk, heyecan ve alınan zevk sonucu bebeğinizin ne kadar mutlu olabileceğini düşünün bir kere. Nasıl ki üzülünce hissediyor, bu mutluluk ve heyecanları da sizinle birlikte hissetmeli. Ve bence, huzurlu ve sevgi dolu bir çocuk doğurmak istiyorsanız bu duyguları hissetmesini sağlayın.

Kısacası, eşimi çok seviyorum. O bana Allah'ın bir hediyesi, evet ben bir anne adayıyım. Artık eşimle hayatta ki önceliğimiz hep çocuğumuz olacak. Ama hayat normal akışında ilerlerken ben asla aşık bir kadın olduğumu unutmayacağım. Kızım , nasıl ki hamileliğim boyunca eşimle aramızda ki aşkı, sevgiyi, huzuru hissederek büyüdüyse, Allah kısmet ederse doğduktan sonra da annesinin-babasının aşkına şahit olacak. Hayatta en önemli şeyin sevgi olduğunu iliklerine kadar hissedecek inşallah.

9 ay ilişkiye giremedi diye aldatiyosa o erkek zaten ondan bi cacık olmaz bence...
Nealaka ya uckuruna sahip olamiycakmi bu kocalariniz ya bukadae korku yaşıyorsunuz. ....
Valla son aylarda koca gobekle ilişki adam sirf yapmak icin yapar yoksa hicbi çekicilik olmuyo kadında ...

Kocanın aldatmasından öte birlikte olmak benim için çok güzel bir paylaşım eşime dokundukça mutlu olan biriyim ve hamile olunca birşeyler azalır mı eşimden soğurmuyum diye çok korkuyordum. Öyle bir şey olmadı ve ilk 3ayımda riskli bşr gebelik olmadığı için çok rahat devam edebildik. Bir kez pozisyonla alakalı olduğunu düşündüğüm bir durumdan dolayı belki 1saat çok şiddetli bir kasılma yaşadım doktoru aradım. Ama bir şey olmadı ve ben artık mecburen aktif olamıyorum.
3ayım yeni bitti karnım çıkınca nasıl olacağını merak ediyorum. Eşim biraz tedirgin çünkü ilerde bebek hisseder mi garip hissederim filan diyor :) hamile ve ya anne olabiliriz ama bence biz önce kadınız :)

Ya aslında benimde böyle bir sorunum var. 8 haftalık hamileyim ama bulantılarım başladığından beri bırakın cinsel ilişkiyi eşime adam akıllı sarılamıyorum bile. Hemen içim kalkıyo bu durum geçici mi ? Adam perişan oldu benim peşimde sarılmayı bile çok özledim diyo üzülüyorum ama elimden gelen bir şey yok.

Ya aslında benimde böyle bir sorunum var. 8 haftalık hamileyim ama bulantılarım başladığından beri bırakın cinsel ilişkiyi eşime adam akıllı sarılamıyorum bile. Hemen içim kalkıyo bu durum geçici mi ? Adam perişan oldu benim peşimde sarılmayı bile çok özledim diyo üzülüyorum ama elimden gelen bir şey yok.

12. haftadan sonra geçiyo merak etme cunku o zaman bulantılar azalıyo Allah sabır versın cumlemıze bulantı donemı cok kotu

VALLA BENİM KOCAM HAMİLEYKEN DAHA ÇOK BENİMLE OLMAK İSTİYOR. ŞİMDİ 31 +2DEYİZ
DOKTOR DA SAKINCA GÖRMEDİ.
SON ANA KADAR DEVAM DEDİ. DOĞUMA DA FAYDASI VARMIŞ.
BEN EŞİME İKİ ARA VERELİM DİYORUM. SONUÇTA AĞIRLAŞIYORUZ VE KENDİMİZİ ÇİRKİN HİSSEDİYORUZ.
AMA KABUL ETMİYOR VE HAMİLELİK SANA O KADAR YAKIŞTI Kİ SANA TEKRAR AŞIK OLDUM DİYOR.
BU KÖTÜ BİŞEY DEĞİL BENCE. SAYESİNDE HAMİLELİK STRESİ YAŞAMIYORUM VE KENDİMİ ÇİRKİN HİSSETMİYORUM
EN AZINDAN BAZI KAZMA KOCALAR GİBİ MORAL BOZMUYOR

Bende hcg 63 olduğunu öğrendim. Adam kuduruk her gün istiyor. Nolcak bilmiyommmmm. Bebek daha küçük belli olmaya başladı. İZin vermiyom yanaştırmıyommmm

Hanımlar merhaba benim adetim 10 gündür gecikiyor gebelik testi iki kere yaptım pozitif cıktı 1 hafta gecikince kan testi yaptım 82 cıktı hcg yarın yine yapacakalr yükseliyor mu diye eşim ilişki konusunda ısrarcı oluyor kıramıyorum ama korkuyorum bebeğe bişy olur mu

Aunı durum bende de var. 😔

tüp bebek yaptırdık embriyo transferine kadar ve transferden sonra cinsel perhizimiz vardı. kese için doktora gidince soracağım ama daha 1 hafta var. normal gebeliklerde yasak oluyor mu ilk haftalarda?
oluyorsa ne zamana kadar? eşle yasak ok hadi, mast yapmak da yasak mı :KK22:

bu arada daha teknik olarak 2 haftalık hamileyim

Bize kalp atışını duyana kadar olmasın demişti doktorumuz. Sonrası için bir sorun yok zaten risk olmadığı müddetçe.

Aynı eşimi anlattiniz bana. Bebek varken yapmak dogru gelmedi bizimkine. Sonra bebek dogdu 2 ay kadar daha surdu beyimizin isteksizligi kah kavga ettik kah tartistik vs derken en son sigara illetinden kurtulmasiyla cok sukur ki cinsel hayatimiz yoluna girdi. Mevzunun bebek olmadigini basindan beri biliyordum ama elimden bisi gelmiyordu benim maalesef, sigarayla isteksiz adam da gitti cok sukur🤣

Cinsel hayatım hakkında kimseyle konuşmaktan hoşlanmam aslında hanımlar ama sanırım bunu anlatmazsam ya da durumumla ilgili güzel şeyler duymazsam kendi kendimi yiyeceğim. Benimle aynı durumda olan var mı bilmiyorum.

Ben 5 ay önce evlendim ve evlenir evlenmez de hamile kaldım. Hamilelikte cinsel ilişkinin tehlike yoksa sorun olmadığını ve hatta normal doğuma yardımcı olduğunu da duydum. Ne var ki eşim öncesinde de seyrek birlikte olmayı isterken karnım büyüyüp bebeği de ikimiz birden hissetmeye başladığından beri 2 haftadır bana yanaşmıyor.

Beni büyüyen göbeğimden, basenlerimden ötürü artık beğenmediğini, istemediğini, iyice çirkinleştiğimi düşünüp moralimi bozuyordum. Dün konuyu kendisiyle konuştum, bebekten dolayı tedirginliğinin olduğunu söyledi. Ben bir rahatsızlık duymadığımı karnıma baskı oluşturmadığı sürece bebeğe de zarar vermeyeceğini söylediğim halde durumumuz hala aynı.

Bu arada sevgi gösterileri konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum. Geliyor, sarılıyor, öpüyor. Uyuyana kadar sıkı sıkı sarılıyor bana öylece kalıyor. Ben gidiyorum öpüyorum sarılıyorum ama devamını getirmiyor. Hani sevmiyor artık beni desem onları da yapmaz. Söylediği mutlaka doğrudur ama içinizde benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözüm buldunuz?
Bende 7 haftalık hamileyim doktor yasakladı ilişkiyi ama doğuma kadar dışımızı skicaz yada riske gireceğiz düşünün bi icinizdeki bi can parçası hadi bisey olursa ne yaparız bende çok düşünüyorum cok istiyoum ama bazı şeyler önce geliyor

Back
X