- 12 Şubat 2016
- 164
- 48
- 18
- 36
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
:) Korunmama gerek kalmıyor eşim bildiğin piskolojisi bozuldu bebeğim aklıma geliyormuş zarar vericem ona sanki diyor o pozisyona dahi girmiyoryz
:) Korunmama gerek kalmıyor eşim bildiğin piskolojisi bozuldu bebeğim aklıma geliyormuş zarar vericem ona sanki diyor o pozisyona dahi girmiyoryz
Doğumu kolaylaştırıyor Can'ım. Ve çok doğru inan yani. Bi kadın ben doğum yaparken Bi türlü açılması olmadı. Ebe geldi senin kocan nerdeydi sen hamileyken bu kadar sancıya 2 cm zor açıldın sesi, kocam askerde dedi kadınvalla açıkcası 3 aylık hamileyim bana doktorum serbest demişti ama ben korkuyorum internette de okudum cinsel ilişki hamilelikte çok faydalıymış diye yazıyor ama biz daha başlayamadık :)
o dediğiniz son aylar için geçerli hamileliğin ilk döneminde sperm düşüğe felan etki edebiliyormuş hemde enfeksiyon riski açısından korunmalıDoğumu kolaylaştırıyor Can'ım. Ve çok doğru inan yani. Bi kadın ben doğum yaparken Bi türlü açılması olmadı. Ebe geldi senin kocan nerdeydi sen hamileyken bu kadar sancıya 2 cm zor açıldın sesi, kocam askerde dedi kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?