Hamilelikte cinsel isteksizlik:/

Bu konuyu bu yorumlarla birkaç yüzyıl önceki kadınlar okusa ne hissederdi acaba?:KK64:
Esin için yapabilirsin!
Bu tavrınla sonra eşinin başka kadınlara gitmesini normallestirirsin !
Zaten tek kadınla yetinen sapıktır diye bir söz söylemişti bir zati muhterem
Aa aaa kim o ya ?

Aşırı isteksizlik nasıl bir şey hiç bilmiyorum, yaşamadım.

Hamilesin, her şeyi kullanamazsın da ama eşin isteğini uyandırma konusunda yeterince hünerli mi acaba?
Neden bilmem bir erkek gerçek anlamda çabalasa bu sorunlar çözülür gibi geliyor bana.

Ne bileyim vücudunu rahatlatıcı masajlar falan yapsa mesela..

Antra, tantra masajı falan diyorlar :oops:

Bu arada 2. bebeğin hayırlı olsun.. :)
Valla benim kocam yazik ne masajlar ne fanteziler ne kremler ohoo. Ama yok yani yok cıks. Regli oncesi bi hızlaniyorum bu ara. Ama hamilelikte ve dogum surecinde ve halihazırda emzirme surecinde isteksizim. Bi tık alkol alınca istekliyim ama bu dönemde zor :D

Diger konuda mesajimi alintilamissin ama konu kapanmis, cevap yazamadim. O isteksizlik ozellikle emzirme doneminde bende had safhadaydi. Esim cok anlayisli yaklasti. Bende hamileligin basinda aksine fazla istek oluyor, sonlarina dogru kayboluyor. Hormonlar yuzunden iste. Yapilacak birsey yok. Duzene girene kadar anlayis ve sabir gerekiyor.
Yapılacak bişey yokmuş less, dayanamadım konu açtım:/ teşekkür ederim.

Valla benim hamilelikte libido gökyüzü semalarındaydı. Bana da doğumdan sonra bir haller oldu. Neden çözüm arıyorsunuz? Eşiniz neden kabullenemiyor geçici bir durum olduğunu? Düz duvara tırmanıyorsa elini kullansın. O da iş görüyor. Bu ara erkek cinsine antipatim var sert yazdıysam affola.

Valla bizde ayni sorunu yasadik ciddi problemler yasadik o dönem. Kokuyodu hadi dicek diye panik oluyodum :KK70: hic bir saglik problemide yoktu. Ama ben ölümune isteksizdim. Hatta bi gece şakalasiyodu istemiyorum diyince beni yataktan itti. Sozde saka yapıyodu ama ben o kadar sinirlendimki bas ucumda cicek vardi basina firlattim. O arkamdan gelip laptobu parcaladi duvara attı vs. Hic ses etmedim 15 gun tek kelime etmedim en son sabaha karsi saat 3tu ağlayarak uyandirdi beni. Bizim icin yıkıcı bi sürecti.
Benim hormonlar ne kadar istemiyorsa onunkiler istiyordu. O da hakli bende. İtişe kakısa gecti o sürec.
Çok sıkıntılı süreçler:/// Biz de bir başımıza yurtdışındayız, çok bunalıyoruz genel anlamda burdaki herşeyden. Hep diyorum “hayatı birbirimize zindan etmeyelim, yeterince zorlayıcı zaten” diye..benim eşim max kalkıp yanımdan gidiyor ya da “beni anlamıyorsun” diye edebiyat parçalıyor ama anlasam napabilirim yani?

Valla benim hamilelikte libido gökyüzü semalarındaydı. Bana da doğumdan sonra bir haller oldu. Neden çözüm arıyorsunuz? Eşiniz neden kabullenemiyor geçici bir durum olduğunu? Düz duvara tırmanıyorsa elini kullansın. O da iş görüyor. Bu ara erkek cinsine antipatim var sert yazdıysam affola.
Yok ben de isterse dibimde alev alsın, ne hali varsa görsün modundayım ama dırdırına gelemiyorum, bi çaresi varsa arayıp bulayım dedim.

Canın istemese de eşin için yapabilirsin bence, eğer çocuk için de bir zararı yoksa eşini reddetmen onu tabiiki de üzer. Büyük tartışmalara yol açıyorsa bence onun için katlan.

Bu tecavüzdür biliyorsunuz degil mi? Hep kücüklere mahrem egitilsin diye konusuluyor. "Hic kimse sen istemezsen, dokunamaz" diyoruz. Bu es kisisi icinde gecerli. Nikah belgesi, es kisisin tapulu mali oldugun anlamina gelmiyor.

Isteksiz seks, tecavüzdür. Kadin hamile, es kisisi buna anlayis göstermek zorunda, zira o bebek iki kisi ile yapildi. O bebegin sorumlulugunu iki kisi tasimali.

Çok bencilce değil mi?
Yanlış anlaşılmasın, beni ya da bedenimi zorlamıyor. Sadece edebiyat yapıyor “ben seni anlıyorum, sen beni anlamıyorsun(!)” diye. Anlayıp napacaksam, hormonal bir durum sonuçta ve yapabileceğim birşey de yok.

Bende tavan yapmıştı libido niye bilmiyorum eşim bebeğe bişey olacak diye de korkuyordu siizn ki sanırım korkmuyor

Bende tavan yapmıştı libido niye bilmiyorum eşim bebeğe bişey olacak diye de korkuyordu siizn ki sanırım korkmuyor
Beni amazon kadını belledi sanırım:d önceki hamilelik ve lohusalığımda da hiç böyle bir sorun yaşamadım. Normalde de libidom çok yüksektir. Garipsedi, anlam veremedi herhalde. O kadar açıklayıp, anlatmama rağmen.

Çok kızdığım için öyle dedim:/
Beni çok arzuladığı için o hallerdeymiş, yanıma bile yaklaşınca kötü oluyormuş. Diline hakim olamıyor mübarek herif. Benim de çene kaldıracak 1 mg boş alan yok kafamda:/
Adamın ezeli hasreti var, biz çok badireler atlattık, senelerce evliyken ayrı kaldık iş durumundan. Şimdi hamilelikte de bana hasret kalacağı düşüncesiyle bu moda girmiş. Tatlıya bağladık gibi, umarım tekrarı olmaz.
Ya kıyamam ben o kadar da itici bulmadım eşinizi. Bi tavsiyem yok ama kendinizi psikolojik olaral bu moda sokuyor olabilirsiniz bence. Biraz rahat olmaya çalışın. Kafanmda 1 mg yer yok demişsiniz, kafanızı boşaltın vs.. Adam ne güzel istiyor eşini ben böyle düşünürdüm, zorlamadığı sürece. Bide madem birbirinize hasretsiniz keşke birbirinize vakit ayırıp öyle 2.yi yapsaydınız

Ya kıyamam ben o kadar da itici bulmadım eşinizi. Bi tavsiyem yok ama kendinizi psikolojik olaral bu moda sokuyor olabilirsiniz bence. Biraz rahat olmaya çalışın. Kafanmda 1 mg yer yok demişsiniz, kafanızı boşaltın vs.. Adam ne güzel istiyor eşini ben böyle düşünürdüm, zorlamadığı sürece. Bide madem birbirinize hasretsiniz keşke birbirinize vakit ayırıp öyle 2.yi yapsaydınız
Teşekkür ederim. Yaş geçiyor ve bulunduğumuz yerde çok yanlızız zaten istiyorduk başka bir evladımızın olmasını.
Bugün konuşunca ben de çok üzüldüm ama gerçekten benim elimden gelen birşey de yok.
Onun kafasındaki düşünce: “senin gibi bir kadın nasıl istemez”, bu isteksizliğimi onu istemediğime falan yoruyor galiba. Gerçekten çok çok hareketli bir cinsel hayatımız vardı, kızımda sekteye uğradı ama toparlamıştık.
İmkanlarım el verdiğinde ilk işim yatılı bakıcı alıp, eşimle daha çok vakit geçirmek tek yapabileceğim.

Teşekkür ederim. Yaş geçiyor ve bulunduğumuz yerde çok yanlızız zaten istiyorduk başka bir evladımızın olmasını.
Bugün konuşunca ben de çok üzüldüm ama gerçekten benim elimden gelen birşey de yok.
Onun kafasındaki düşünce: “senin gibi bir kadın nasıl istemez”, bu isteksizliğimi onu istemediğime falan yoruyor galiba. Gerçekten çok çok hareketli bir cinsel hayatımız vardı, kızımda sekteye uğradı ama toparlamıştık.
İmkanlarım el verdiğinde ilk işim yatılı bakıcı alıp, eşimle daha çok vakit geçirmek tek yapabileceğim.
Kolaylıklar dilerim. Tek başına işiniz zor gerçekten. Düzelir diye umuyorum. Bence cinsellik dışındaki aktivitelerle vakit geçirin biraz bu sıralar

Bizdede tam tersi sürekli ben istiyorum
Eşim olmaz bebeğe bişey olur diyor adamı zor ikna ettim

Haklida çıktı
2 kere denedik ikisindede kanamam oldu
bidaha bende teklif etmedim
Artık doğumdan sonra :rolleyes:

😂😂😂😂😂
Abaza değildir ya sonuçta ihtiyaç erkekler için. Ama anlayışlı olması lazım tabii
Kadinlarin daha cok ihtiyaci oluyormus aslinda.. bunu ben degil arastirmalar soyluyor.. ama cogu erkek gaza getiremedigi icin kadini ya da orgazm taklidi yapmak zorunda olduklari icin kadinlar daha az istiyorlarmis gibi oluyormus.

ben de gebeligimin çok başındayım ama en yükseklerde geziyor istek , esime sorsak bana el sürmüyor ogrendiginden beri , 25 inde kontrolum var i güne kadar yok diyor ki ben de nasıl dayanirim diye düşünüyorum 😂😂
Şimdi benim isteğim ne kadar normalse onun da istememesi o kadar normal (bebeğe birsey olur dusuncesiyle ) evet hormonlar belki ama 9 ay boyunca sürer mi ki isteksizlik hamile kadın için? sağlık açısından bebeğe problem yaratmayacaksa ilişki yasanabilir , en nihayetinde bu bedenin ve ruhun bir ihtiyacı

Israr etmesi çok aşırı saçma
Normalde istemesen de yap demem zaten köle değiliz ben de karşıyım erkeği çok düşünmeye ama hamilelik uzun süreç insan eşini düşünüyor tabi
Mesela ben de yapıyorım iki üç dakika tamam işte
Zaten hırpalar gibi yapacak değil yaa
Salla gitsin
Ben de aynı böyşe düşünüyorum. Hamilelik uzun süreç. Eşi de düşünmek lazım ama asla kendine işkence dönüştürmeden. İki üç dk hafta 1kere felan adamlar için yeter, o da mutlu ben de ;)

Back
X