Hamilelikte cinsel isteksizlik:/

Yazı gönderme olayını deneyeyim teşekkürler. Onun haricinde bedenimi asla zorlamıycam, karısının hassas dönemine ve bebeğine abazalaşan herif isterse alev alsın dibimde :sinirli:
Sana karşı hassas davranması ve anlaması lazım ancak hamilelik uzun bir süreç. Adam bugüne kadar senden böyle bir isteksizlik görmediyse, bu durumun hormonal olduğunu bilmiyorsa inada bindirmiş olabilir. :) kendini yormadan, 2 3dklık bir şeyle de onu mutlu edebilirsin bence çünkü hamilelik uzun. Sürekli değişiyor insan duygularıyla birlikte. Belki gün gelecek sen ısrar edeceksin bu sefer de eşin diyecek bebeğe ve sana zararı olabilir. Bunu bizzat ben yaşadım biliyorum. :KK48: sonra anladım ki insan birkaç dklık basit bir şekilde de eşini tatmin edebiliyor. Bu şekilde bu dönemde kokusuna katlanamadığım eşim için birkaç dk sabrediyorum. Ama asla bedenimi zorlanıyorum. Çünkü bedenimde bana emanet bebişim var, kimse ondan kıymetli değil sonuçta ;)

Kadinlarin daha cok ihtiyaci oluyormus aslinda.. bunu ben degil arastirmalar soyluyor.. ama cogu erkek gaza getiremedigi icin kadini ya da orgazm taklidi yapmak zorunda olduklari icin kadinlar daha az istiyorlarmis gibi oluyormus.
Olabilir doğrudur. Ya bide toplumumuzda kadınlara cinsellik kotu ayıp diye empoze edildiği için aklımıza öyle kazınıyor. İhtiyaçtan çok çekinilecek bir şey olarak görüyoruz

Bu tecavüzdür biliyorsunuz degil mi? Hep kücüklere mahrem egitilsin diye konusuluyor. "Hic kimse sen istemezsen, dokunamaz" diyoruz. Bu es kisisi icinde gecerli. Nikah belgesi, es kisisin tapulu mali oldugun anlamina gelmiyor.

Isteksiz seks, tecavüzdür. Kadin hamile, es kisisi buna anlayis göstermek zorunda, zira o bebek iki kisi ile yapildi. O bebegin sorumlulugunu iki kisi tasimali.
Ya evet canım kocası ona tecavüz etsin diyorum, o kadar bilinçsiz bir insanım.

Olabilir doğrudur. Ya bide toplumumuzda kadınlara cinsellik kotu ayıp diye empoze edildiği için aklımıza öyle kazınıyor. İhtiyaçtan çok çekinilecek bir şey olarak görüyoruz
Burda topiclere bakarsan.. orda bile kadinlar partnerimi soyle ucururum diyen yok.. anca kocam soyle iyi boyle iyi yok..

Ben size katılmıyorum. 9 ay uzun bir süreç ve bu içgüdüsel bir durum adam nasıl beklesin? Cinsel ihtiyaç gidermenin tek yolu da sevişmek değildir, oral veya elinizle de tatmin edebilirsiniz.

Ama siz kolaya kaçıp canım istemiyor derseniz adam da benle ilgilenmemişti der beklemek yerine kolaya kaçar.

Şahsen ben eşimi yanlışa sürüklemek gibi bir riske giremezdim. Evde mis gibi karısı varsa ama adam sürekli reddediliyorsa bir süre sonra sinirleri bozulacak ve yanlışa yönelecek.

Yanlış anlaşılmasın, beni ya da bedenimi zorlamıyor. Sadece edebiyat yapıyor “ben seni anlıyorum, sen beni anlamıyorsun(!)” diye. Anlayıp napacaksam, hormonal bir durum sonuçta ve yapabileceğim birşey de yok.
Şu ifadeleriniz çok bencilce. Üzüldüm adama ne yalan söyleyeyim.

Şu ifadeleriniz çok bencilce. Üzüldüm adama ne yalan söyleyeyim.

Siz hiç cinsellikten gerçekten soğumamışsınız demek ki,pek anladığınızı sanmıyorum o yüzden konu sahibini.İnsana çıplaklığın her türlüsü iğrenç geliyor o noktada.Bırakın dokunmayı,görmek bile istemiyor.

Siz hiç cinsellikten gerçekten soğumamışsınız demek ki,pek anladığınızı sanmıyorum o yüzden konu sahibini.İnsana çıplaklığın her türlüsü iğrenç geliyor o noktada.Bırakın dokunmayı,görmek bile istemiyor.
Ben hiç hamile kalmadım, ama eşim bir süre benden uzak durmuştu ailevi stresinden dolayı. Gercekten ben de sürekli tartışıyordum, ayrılma noktasına geldik. Sevismemekten çok reddedilmek koyuyor aslında. Ben konu sahibinin eşini çok iyi anlıyorum. Ben artık en son eşimden nefret etmeye başladım, kinlenmistim. Ne zaman eşimle cinselligimiz düzene girdi evliliğimiz öyle kurtuldu.

Şimdi benim eşimin de bahanesi vardı ve eskiden gerçekten Öyle değildi. Ama sevişmek dediğim gibi icguduseldir. Adam nasıl mantıklı yaklaşıp yapmayayım desin.

Kimisi diyor olabilir bu herkesin karakteri ile alakalı. Ama istek çok olunca bunu durduramıyorsunuz.

Gerçekten konu sahibinin eşi adına çok üzgünüm. Bir sürü erkek var aldatan. Ama o her seferinde tekrardan hata yapmak yerine eşinin yanına gelip teklifte bulunuyor. Ama eşi gerçekten de onu anlamıyor. Ben hamileyim beklesin diyor.

Bekleyebilecek olsa beklemeyip böyle eziyet etmek ister miydi? Acı vermekten zevk mi aliyor sizce bu adam. Ben hiç sanmıyorum.

Birileri de eşim beni hamileyken bekledi vs gaz vermiş eşine bencil demişler. Adam bencil olsaydı eşinin peşinde bu kadar koşmaz 100 tl ye isini çoktan hallederdi. Eşini seven bir adam görüyorum ben. Ve bunları da haketmiyor

Ben hiç hamile kalmadım, ama eşim bir süre benden uzak durmuştu ailevi stresinden dolayı. Gercekten ben de sürekli tartışıyordum, ayrılma noktasına geldik. Sevismemekten çok reddedilmek koyuyor aslında. Ben konu sahibinin eşini çok iyi anlıyorum. Ben artık en son eşimden nefret etmeye başladım, kinlenmistim. Ne zaman eşimle cinselligimiz düzene girdi evliliğimiz öyle kurtuldu.

Şimdi benim eşimin de bahanesi vardı ve eskiden gerçekten Öyle değildi. Ama sevişmek dediğim gibi icguduseldir. Adam nasıl mantıklı yaklaşıp yapmayayım desin.

Kimisi diyor olabilir bu herkesin karakteri ile alakalı. Ama istek çok olunca bunu durduramıyorsunuz.

Gerçekten konu sahibinin eşi adına çok üzgünüm. Bir sürü erkek var aldatan. Ama o her seferinde tekrardan hata yapmak yerine eşinin yanına gelip teklifte bulunuyor. Ama eşi gerçekten de onu anlamıyor. Ben hamileyim beklesin diyor.

Bekleyebilecek olsa beklemeyip böyle eziyet etmek ister miydi? Acı vermekten zevk mi aliyor sizce bu adam. Ben hiç sanmıyorum.

Birileri de eşim beni hamileyken bekledi vs gaz vermiş eşine bencil demişler. Adam bencil olsaydı eşinin peşinde bu kadar koşmaz 100 tl ye isini çoktan hallederdi. Eşini seven bir adam görüyorum ben. Ve bunları da haketmiyor
Ne diyon gii? Insan kocasinin kokusundan bile tiksiniyo gebelikte bazen.. 100 tl ye isini halledermis😂 defolsun gitsin oyleyse

Umarım bir depresyona falan girmezsiniz ya da uzun süreli antidepresanlarla boğuşmazsınız.Çünkü siz benim neden bahsettiğimi hiç anlamamışsınız.Hala cinsel istek,azıcık istesin falan yazıyorsunuz.Hemen hormonlarına haber verir bu akşam hazır olur konu sahibi.
Bir de 100 liraya halleder nedir ya ? Ne tür insanlarla evleniyorsunuz anlamadım ki ? Sanırsınız ömürleri boyunca düzenli cinsel hayatları vardı da evlenip eşleri ''hayır'' deyince bozuldu.Hayatın beyaz tarafı da var siyah tarafı da.Bazen her istediğin olur bazen olmaz,ama karşıdaki kişiye baskı yapma hakkını vermiyor bu hiçbir zaman.Her şeyin bir çaresi var.Hele ki dediğiniz şeyin çaresi çok basit böyle durumlarda : Masturbasyon.Bu kadar bağımlı olmayın karşınızdaki insanlara,hayatı onlara da zorlaştırıyorsunuz.

Birde onlar 100 liraya halledecek islerini bu yuzden mi adamin gonlunu yapayim diye ugrascan? Isimiz gucumuz tek derdimiz aman herif elden gitmesin. Bu adamlar niye bunun icin ugrasmiyor oyleyse? Kadinlarda 100 tlye halleder o zaman islerini. Erkektir ister, kadinsin yapacaksin. Oldu canim

Umarım bir depresyona falan girmezsiniz ya da uzun süreli antidepresanlarla boğuşmazsınız.Çünkü siz benim neden bahsettiğimi hiç anlamamışsınız.Hala cinsel istek,azıcık istesin falan yazıyorsunuz.Hemen hormonlarına haber verir bu akşam hazır olur konu sahibi.
Bir de 100 liraya halleder nedir ya ? Ne tür insanlarla evleniyorsunuz anlamadım ki ? Sanırsınız ömürleri boyunca düzenli cinsel hayatları vardı da evlenip eşleri ''hayır'' deyince bozuldu.Hayatın beyaz tarafı da var siyah tarafı da.Bazen her istediğin olur bazen olmaz,ama karşıdaki kişiye baskı yapma hakkını vermiyor bu hiçbir zaman.Her şeyin bir çaresi var.Hele ki dediğiniz şeyin çaresi çok basit böyle durumlarda : Masturbasyon.Bu kadar bağımlı olmayın karşınızdaki insanlara,hayatı onlara da zorlaştırıyorsunuz.
Mastürbasyon haramken eşim için niye günaha gireyim. Evlendiysek bu onun sorumluluğu. Dar ederim yapcak bisey yok
Ne diyon gii? Insan kocasinin kokusundan bile tiksiniyo gebelikte bazen.. 100 tl ye isini halledermis😂 defolsun gitsin oyleyse

Duş var deodorant var, kokuyu halletmek ne kadar zor olabilir ki, açıkçası bana pek geçerli sebeplermis gibi gelmedi.

Birde onlar 100 liraya halledecek islerini bu yuzden mi adamin gonlunu yapayim diye ugrascan? Isimiz gucumuz tek derdimiz aman herif elden gitmesin. Bu adamlar niye bunun icin ugrasmiyor oyleyse? Kadinlarda 100 tlye halleder o zaman islerini. Erkektir ister, kadinsin yapacaksin. Oldu canim

Yok yani,bunu düşünebilecek kalitedeki adamın benim yanımda işi ne diye sormuyor hiçbir kadın aman gitmesin kafası var hala.100 liraya o işi yapıp beni aldattı diye üzülmem ben,bu kafadaki biriyle neden evli kaldım diye geçen yıllarıma acırım.

Mastürbasyon haramken eşim için niye günaha gireyim. Evlendiysek bu onun sorumluluğu. Dar ederim yapcak bisey yok

Duş var deodorant var, kokuyu halletmek ne kadar zor olabilir ki, açıkçası bana pek geçerli sebeplermis gibi gelmedi.
Sen gercekten anlamiyorsun😂 deodorant ne ya? Ondanda bulaniyorsun. Yavrucum hele 1-2 gebelik gecsin basindan oyle konusalim senle😂

Yok yani,bunu düşünebilecek kalitedeki adamın benim yanımda işi ne diye sormuyor hiçbir kadın aman gitmesin kafası var hala.100 liraya o işi yapıp beni aldattı diye üzülmem ben,bu kafadaki biriyle neden evli kaldım diye geçen yıllarıma acırım.
Arkadas tecrubesiz ve deodorantlacesinin kokusunu bastirmayi dusunuyor😂 ne diyelim Allah kolaylik versin o zamanlarda😂

Mastürbasyon haramken,

Biraz insan psikolojisi ve fizyolojisi okuyun.Duş almak kadar basit çalışmıyor hormonlarınız.
Ayrıca masturbasyon haram olduğu için eş kişisi yapmıyor ama 100 liraya ihtiyacını gidermediği için de şanslıyız,ne güzel ironi.

Birde masturbasyon haram olmaz bu durumda, eger zinaya gideceksen masturbasyon vaciptir. Kadin hasta cunku, hormonal bozukluk var

Esiyle sevisip tatmin olan normal bir adam zaten evde mis gibi karısı varken herkesin beraber olduğu bir kadına gitmez. Adam doyumsuzdur odası ayrı onu dahil etmiyorum. Ama adam zaten dışarda hormonlar tavan geziyorsa yanlış yapma olasılığı kat kat artar. Bunu kimisi benim gibi mastürbasyon günah diye yapmaz, masturbasyonu yeterince zevkli bulmaz, kimisi de evde karisi varken masturbasyon yapmayı kendine yediremez. Adam bunca zaman böyle bir hata yapmadıysa ve ben uzak durunca böyle bir hataya düşmüşse ben de hatalıyımdır.

Back
X