• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Cinsellik Eşte İsteksizlik

angellb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
86
Herkese iyi pazarler
Hamileliğimin 5. Ayındayım ve ilişkiye giremiyoruz . Şöyle ki eşim psikolojik olduğunu söylüyor daha karnım bile çıkmadı bile en başından beri hamile olduğumu öğrendiğimden olmuyor psikolojik diyor. Arada bir hadi istiyorum diyor ama başlamadan bitiyor olmuyor çok üzülüyorum acaba doğumdan sonra da mı böyle olacak diye ama hayır diyor emin değilim yaşayan var mı ? Ve biraz okudum doğumu da zorlaştırıyormuş .

Herkese iyi pazarler
Hamileliğimin 5. Ayındayım ve ilişkiye giremiyoruz . Şöyle ki eşim psikolojik olduğunu söylüyor daha karnım bile çıkmadı bile en başından beri hamile olduğumu öğrendiğimden olmuyor psikolojik diyor. Arada bir hadi istiyorum diyor ama başlamadan bitiyor olmuyor çok üzülüyorum acaba doğumdan sonra da mı böyle olacak diye ama hayır diyor emin değilim yaşayan var mı ? Ve biraz okudum doğumu da zorlaştırıyormuş .
Yani ilişkiye giremeyen siz misiniz eşiniz mi tam anlayamadım

Peki bebeğe zarar gelmesinden mi korkuyor yoksa size karşı mi isteği azaldı?

Bazı erkeklerde karnındaki çocuğun varlığını bile bile ilişkiye girmek kötü hissetiriyor.Düzelir doğunca bebek.

Back
X