hamilelikte cinsellik ve aldatılma korkusu

kkelebekk

Rabbime emanetsin...
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
1.696
12
66
Konya
kanamadan dolayı birçok kişiye ilk üç ay yasak geldi
bazıları bebekten utandı çekindi bir şey olur diye korktu uzak durdu
eşler çoğunlukla anlayışlı davrandı bekledi:49:

bu süreçte de kilo alıyoruz değişiyoruz
biz bile kendimizi beğenmemeye başlıyoruz:50::50:

hamilelik döneminde aldatılmaktan korkanınız olmadı mı peki:44::44:

( soruyu genel sormak yerine hamilelik sürecini birlikte yaşadığımız için nisan annelerine sormak istedim:54:)

ben kilo almaktan çirkinleşmekten
eşimle arama ruhsal anlamda ve cinsellik anlamında uzaklık girmesinden çekiniyorum korkuyorum

bi de hamilelikte aldatan eş hikayelerini duydugum için sanırım paranoya yapıyorum
Allah korusun

:18::18:acaba bunları sadece ben mi hissediyor bi tek ben mi tedirgin oluyorum:18::18:

ben kilo almaktan çirkinleşmekten
eşimle arama ruhsal anlamda ve cinsellik anlamında uzaklık girmesinden çekiniyorum korkuyorum

bi de hamilelikte aldatan eş hikayelerini duydugum için sanırım paranoya yapıyorum
Allah korusun

:18::18:acaba bunları sadece ben mi hissediyor bi tek ben mi tedirgin oluyorum:18::18:

Eşimin beni hamile olduğum için aldatacağını aklımdan bile geçirmedim hiç...

Bu duyguyla yaşamak zor olsa gerek...

Sende düşünme böyle şeyler durup dururken kendini sıkıntıya sokuyorsun.:20:

canım gerçekten bilinçli bir erkek aldatmayı düşünmez
biz keyfimizden kilo almıyoruzki ortak olan bebişlerimiz için alıyoruz
seven bir eşin öncelikleri farklıdır
sen bunları takma kafanaaa:16:

eşim bu topiği görmüş geçmişten sen böle sitelere mi bakıorsun
aldatmak hamileliğe mahsus değil ki yapan her zaman yapar
ben sana bayılıyorum bakma öyle forumlara dedi

kocamı çok seviyorum:48::48::48
forumu benm açtığımı duysa napar acaba
karısı paronaya

eşim bu topiği görmüş geçmişten sen böle sitelere mi bakıorsun
aldatmak hamileliğe mahsus değil ki yapan her zaman yapar
ben sana bayılıyorum bakma öyle forumlara dedi

kocamı çok seviyorum:48::48::48
forumu benm açtığımı duysa napar acaba
karısı paronaya

ay çokkkk güldüm yaaaa bombasın valla :1:

eşimle 8 yıl çıktıktan sonra severek evlendim 2 yıl bir beraberlikten sonra bebek yapmaya karar verdik ama eşim hamile kaldıktan birkaç ay sonra değişti geceleri eve gelmez oldu kavgalar ettik sonunda hayatında bir kadın olduğunu öğrendim hatta o kadın için hamileliğimde dayak yedim düşük tehlikesi atlattım boşanmayı çok istedim ama olmadı çünkü babam ve annem ayrılar ve ikiside başkaları ile evli ve eşlerinin beni isticeklerini pek sanmıyorum birde şuan bebeğim 2 yaşında eşim hala geceleri eve gelmiyor ve ben çıkmazdayım eşim ne benden nede beraber olduğu kadından vazgeçiyor boşanamazsın öldürrüm diyor geceleride gelmem karışamazsın gerçekten yoruldum ondan vazgeçmek istiyorum olmuyor yardımm delirecemm zayıf bi anımda ölmeyide denedim ama olmadı sadece kendime yaptığımı anladım yanlıştı

eşimle 8 yıl çıktıktan sonra severek evlendim 2 yıl bir beraberlikten sonra bebek yapmaya karar verdik ama eşim hamile kaldıktan birkaç ay sonra değişti geceleri eve gelmez oldu kavgalar ettik sonunda hayatında bir kadın olduğunu öğrendim hatta o kadın için hamileliğimde dayak yedim düşük tehlikesi atlattım boşanmayı çok istedim ama olmadı çünkü babam ve annem ayrılar ve ikiside başkaları ile evli ve eşlerinin beni isticeklerini pek sanmıyorum birde şuan bebeğim 2 yaşında eşim hala geceleri eve gelmiyor ve ben çıkmazdayım eşim ne benden nede beraber olduğu kadından vazgeçiyor boşanamazsın öldürrüm diyor geceleride gelmem karışamazsın gerçekten yoruldum ondan vazgeçmek istiyorum olmuyor yardımm delirecemm zayıf bi anımda ölmeyide denedim ama olmadı sadece kendime yaptığımı anladım yanlıştı

canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
ben evlenir evlenmez hamile kaldım ve haliyle kilo almaya başladım
hem çirkinleşmekten hem de alıngan depresif bi kadın olup eşimi uzaklaştımaktan korktum
o yüzden bu topiği açmıştım ama Allaha şükür ne çirkinleştim ne depresif bi kadın oldum sadece paranoya da kaldı
bu tarz şeyleri düşünmek bile çok kötü ki sen yaşamışsın
gerçekten çok zor olmalı Allah yardımcın olsun
eşinin değişmesinde hamile kalman mı etkili oldu sence
cinsellik yasak mıydı hamilelik süresince
başka bir kadın olması katlanılır şey değil belki sadece cinsellik için birlikte olmuştur
8 yılllık çıkma döneminde ve 2 yıllık evlilik döneminde sorunlar yok muydu
birden nasıl bu kadar değişir seni bi de hamile oldugun dönemde dövmeye kalkar
maddi imkanın varsa ayrılsan diyecem ama sanırım yok
keşke elimden bi şey gelse ya da bi akıl verebilsem ama ailen de destek olacak durumda değilmiş
o yüzden ne diyecegimi bilemedm
ölmeyi denemek ne demek
hem bu dünyanı mahvedersin hem öbür dünyanı
hem geride masum ufacık bi evlat kalacak
sana bi şey olsa ona kim bakacak bi düşün
inşallah her şey yoluna girer senin için dua edecem

Back
X