eşimle 8 yıl çıktıktan sonra severek evlendim 2 yıl bir beraberlikten sonra bebek yapmaya karar verdik ama eşim hamile kaldıktan birkaç ay sonra değişti geceleri eve gelmez oldu kavgalar ettik sonunda hayatında bir kadın olduğunu öğrendim hatta o kadın için hamileliğimde dayak yedim düşük tehlikesi atlattım boşanmayı çok istedim ama olmadı çünkü babam ve annem ayrılar ve ikiside başkaları ile evli ve eşlerinin beni isticeklerini pek sanmıyorum birde şuan bebeğim 2 yaşında eşim hala geceleri eve gelmiyor ve ben çıkmazdayım eşim ne benden nede beraber olduğu kadından vazgeçiyor boşanamazsın öldürrüm diyor geceleride gelmem karışamazsın gerçekten yoruldum ondan vazgeçmek istiyorum olmuyor yardımm delirecemm zayıf bi anımda ölmeyide denedim ama olmadı sadece kendime yaptığımı anladım yanlıştı
canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm
ben evlenir evlenmez hamile kaldım ve haliyle kilo almaya başladım
hem çirkinleşmekten hem de alıngan depresif bi kadın olup eşimi uzaklaştımaktan korktum
o yüzden bu topiği açmıştım ama Allaha şükür ne çirkinleştim ne depresif bi kadın oldum sadece paranoya da kaldı
bu tarz şeyleri düşünmek bile çok kötü ki sen yaşamışsın
gerçekten çok zor olmalı Allah yardımcın olsun
eşinin değişmesinde hamile kalman mı etkili oldu sence
cinsellik yasak mıydı hamilelik süresince
başka bir kadın olması katlanılır şey değil belki sadece cinsellik için birlikte olmuştur
8 yılllık çıkma döneminde ve 2 yıllık evlilik döneminde sorunlar yok muydu
birden nasıl bu kadar değişir seni bi de hamile oldugun dönemde dövmeye kalkar
maddi imkanın varsa ayrılsan diyecem ama sanırım yok
keşke elimden bi şey gelse ya da bi akıl verebilsem ama ailen de destek olacak durumda değilmiş
o yüzden ne diyecegimi bilemedm
ölmeyi denemek ne demek
hem bu dünyanı mahvedersin hem öbür dünyanı
hem geride masum ufacık bi evlat kalacak
sana bi şey olsa ona kim bakacak bi düşün
inşallah her şey yoluna girer senin için dua edecem