Hamilelikte cinsellik

Asyamtugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
57
5
86
33
İyi akşamlar arkadaşlar, hamilelikte cinsellik, oral sex sakıncalı mıdır? Çok özür dileyerek soruyorum, 21 haftalık hamileyim?

İyi akşamlar arkadaşlar, hamilelikte cinsellik, oral sex sakıncalı mıdır? Çok özür dileyerek soruyorum, 21 haftalık hamileyim?
Doktorunuz bir risk görmediği sürece (ki riskli gebeliklerde genellikle ilk 3 aylık dönemde yasaklayabiliyorlar) herhangi bir sakıncası yok hatta yararı olduğunu söylüyorlar. Oral seksin zaten bebeğe bir zararı olamaz. Düşük riski, kanama gibi durumlarınız varsa normal ilişki için hekiminize danışabilirsiniz.

Doktor tarafından konmuş konmuş bir sakınca yoksa ilişki de kurabilirsiniz, oral sex de yapabilirsiniz.

Doktor tarafından konmuş konmuş bir sakınca yoksa ilişki de kurabilirsiniz, oral sex de yapabilirsiniz.
Zararlı tarzda yazılar okudum nette, o yüzden bi şüphelendim. Şuan için riskli bi durum söz konusu değil, oral yapmamda sakınca olur mu diye merak ettim sadece, yapan tecrübeli hamilelerden fikir almak istedim sadece

Zararlı tarzda yazılar okudum nette, o yüzden bi şüphelendim. Şuan için riskli bi durum söz konusu değil, oral yapmamda sakınca olur mu diye merak ettim sadece, yapan tecrübeli hamilelerden fikir almak istedim sadece
Hijyene dikkat edildiği müddetçe oral sex de yapılır, ilişki de kurulur.

Doktorunuz bir yasak koymadığı sürece ilişki yaşamanızda sorun yok

Back
X