Hamilelikte cinsellik

sbalkan81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2007
41
1
86
44
Kocaeli
:emir_bebek:Ben bi problemimi paylaşmak istiyorum. Hamilelikte eşim v ben bebeğe bir şey olur endişesiyle cinselliğe ara verdik. Ama bebeğim artık 5 aylık olmak üzere ve biz hala 2 kere ilişkiye girebildk. Eşimle konuştuğumda bebek varken kendimi bi garip hissediyorum bende bi isteksizlik yarattı diyor. Aldatmasından bile şüpheleniyorum ama çalışma ortamını biliyorum eve geliş gidiş saatleri düzenli. Sürekli telle arar ve nerde olduğunu da belirtir. Peki hormonların nasıl dayanıyor diyorum rüyada falan rahatlamış olarak kalkıyorum diyor ama ben bundan rahatsızım. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı?

her şey illaki vajina penis ilişkisi mi? yine sevişirsiniz yine boşalır.hormonların nasıl dayanıyor diye sormuşsunuz eşinize..siz ilişkiye girmiyorsunuz diye sevişmiyormusunuz yanii...
oral seks yaparsınız bir süre...

sevişme de yok ben çocukla ilgileniyor uyuyup kalıyorum onun da hiç böyle birşeyle ilgili isteği ve beklentisi olmuyor bana tuhaf geliyor

sevişme de yok ben çocukla ilgileniyor uyuyup kalıyorum onun da hiç böyle birşeyle ilgili isteği ve beklentisi olmuyor bana tuhaf geliyor

hııı...ya onun olmayabilir ama sen iste..illaki ilişki mi olması lazım..bence hayır..sonuçta haftada 1 mutlaka boşalması lazım..yoksa rüyasında yada mastürbasyonla zaten boşalacak..vucut zaten kendi isteği ile boşalmıyorsa atar spermleri..o da işte rüya ile olur en basiti..bence siz oral seks le en azından eşiniz hem rüyasında boşalmaz hem mastürbasyon yapmaz hemde siz psikolojik olarak biraz daha ahat olursunuz gibime geliyor..

:emir_bebek:Ben bi problemimi paylaşmak istiyorum. Hamilelikte eşim v ben bebeğe bir şey olur endişesiyle cinselliğe ara verdik. Ama bebeğim artık 5 aylık olmak üzere ve biz hala 2 kere ilişkiye girebildk. Eşimle konuştuğumda bebek varken kendimi bi garip hissediyorum bende bi isteksizlik yarattı diyor. Aldatmasından bile şüpheleniyorum ama çalışma ortamını biliyorum eve geliş gidiş saatleri düzenli. Sürekli telle arar ve nerde olduğunu da belirtir. Peki hormonların nasıl dayanıyor diyorum rüyada falan rahatlamış olarak kalkıyorum diyor ama ben bundan rahatsızım. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı?

canım biz 7 . aya girdik şimdiye kadar 60 veya 65 kere sex yapmışızdır kimi bebekli kadın sabaha kadar banyo yapmadan durur ama ben duramam yaptıktan sonra hemen banyo yaparım çünkü bebişimi emziriyorum a.s

bence gebelik engel değil diye düşünüyorum..Bunu doktorunuzla görüşmenizde yarar var
Doktorunuz size sorun teşkil edip etmeyeceği konusunda öutlaka bilgilendirecektir..
Eşinizle birlikde doktorunuzla görüşmekde yarar var
Bu arada Bebeğiniz hayırlı olsun tebrik ederim..Allah sağ slaim kucağınızada almayı nasip etsin.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh

doktorun sana gereken bilgileri verir canim doktoruna sor cunku bazi bayanlarda sorun oluyor mesala ben 3 aylikken biraktim doktorum izin vermedi tekrar hamile oldugumu anlayinca tekrar birakmam gerekiyor bu boyle ya bebek ya sex neyapalim cocuguda cok istiyorum sex herzaman olur demi ama.

çocuk olduktan sonra kadında ya da erkekte isteksizlik olabilir diye duymuştum.

erkek artık eşini; bir anne, kutsal bir varlık olarak görebiliyormuş, bu nedenle yakınlaşmak istemeyebiliyormuş.

bence daha fazla araya zaman girmeden bi doktora gidin.

muhtemelen psikologlar ya da psikiyatristler ilgileniyordur.

aaaaaaaaa sen hamile değilmisin..bebek doğdu ve 5 aylık mı..kusura bakma ben 5 aylık hamilesin anladım ve ona göre yazdım

o zaman onu sen hazirla cinsellige giyin süslen sexi camasir gecelik falan giy seni öyle görünce dayanamaz diye düsünüyorum
sen varken niye rüyasinda rahatlasin ki :sm_confused:

Back
X