Kızlar benim bir sorum olacak ben ilk hamileliğimde 32 kilo aldım gerçi sonra verdim hepsini ama şimdi tekrar hamileyim ve cok korkuyorum tekrar o kadar kilo almaktan ne yapmam lazım hamilelikte cok kilo almamak icin???yada ikinci gebelikte o kadar almam mi?
ben ilkinde 13, ikincide 5 kilo aldım.. eğer hamileyim diye her canınızın istediğini yemeseniz, dengeli beslenirseniz ve en önemlisi her gün yarım saat yürürseniz çok almazsınız.. açıkçası ilk hamileliğinizde ne yaptıysanız onu yapmayın, bu kadar kilo almak vücut için de kötü, sarkarsınız..
Ben haftada 6 7 saat yürüyorum toplam olarak onun harici birşey yapmıyorum.Arada tatlı yiyorum bol su içiyorum.Cips kuruyemiş çikolata pek yemiyorum acıkırsam salatalık ve yeşil elma yiyorum gün içinde ve başka meyvelerden de yiyorum.2 kilo aldım henüz 2 haftada bir hamburger falan yiyorum bir de.
Bol su ve yürüyüş şart yani kısacası beyaz ekmek yiyorsan da tam buğdaya geç.
Ben 10 kilo almıştım. Doğumdan sonra verdim zaten. Tatlı abur cubur şekerli içecekler yoktu. Çok yürüdüm. Calisiyordum zaten. Yarım saat yürüyordum en az. Bol su içiyordum. Kuruyemiş yiyeceksem sayıyla yiyordum. Yemek çok yemiyordum. İşte normal sayılacak şekilde. Hamileyim deyip yiyeceklere abanmamak lazım. Kan şekeriniz düşerse diye yanınızda kuru yemiş bulunsun hep tatlı çikolata falan yemeyin. Sağlıklı atistirmalik kendiniz yapabilirsiniz