Hamilelikte covid aşısı olmak

Sevoo62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
115
76
48
Merhabalar arkadaşlar. Acaba hamile olup da covid aşısı olan var mı aramızda? İlk 3 aydan sonra öneriyorlar. Benim de 3. ayım bitmek üzere. Aslında aşı olmak istiyorum. Yine vakalar artışa geçti çünkü ama çok kararsız kaldım. Gidişat da aşı olmayanlara yaptırımların geleceğini gösteriyor gibi. Sizler ne yaptınız öğrenmek istedim. Yani doktorlarınız ne önerdi? Hamileyken aşı oldunuz mu?

Ben doktor tavsiyesi ile 15. Haftada ilk dozumu oldum şükür herhangi bir yan etkisi olmadı kontrole de gittimm bebişte sağlıklı çarşamba günü de 2. Dozumu olacağım inşallah

Yani covid olanlarda erken doğum çok sık görülüyor birde hamile iken covid olup vefat eden bebeğini göremeyen annelerin haberini öyle çok okudum ki göze alamadım

Allah korusun ya suan test spnucumu bekliyorum acaba pozitifmiyim diye korkarken dahada korktum
Yani covid olanlarda erken doğum çok sık görülüyor birde hamile iken covid olup vefat eden bebeğini göremeyen annelerin haberini öyle çok okudum ki göze alamadım

Ben aşı vurulmayı düşünmüyorum gebeyim. Hamilelikte önermiyorlar diye biliyorum. Önerseler de vurulacağımı zannetmiyorum. Mesuliyet kabul etmiyorlar bugün ve ilerisi için, güvenemiyorum. Sonuçta aşıyla vücuda enjekte ediliyor. Aşının kişiden kişiye değişen gösterdiği yan etkiler var. Çalışmıyorum evdeyim zaten 1.5 senedir olmadım markete falan da eşim gidiyor olma ihtimalim çok yüksek olmadığı için de vurulmak istemiyorum.

Ben ilk dozumu hamile olduğunu bilmeden oldum ikinci dozumu ise 4.ayın sonunda oldum doktorlar vurulun diyor bu hastalık zor bir hastalık ayrıca nereden geleceği belirsiz ben kendimi çok iyi koruyorum ama karşındaki insanlar rahat yani bence olmalı

Ben doktor tavsiyesi ile 15. Haftada ilk dozumu oldum şükür herhangi bir yan etkisi olmadı kontrole de gittimm bebişte sağlıklı çarşamba günü de 2. Dozumu olacağım inşallah
ikinci dozuda oldunuz mu bir yan etki yaşadınız mı?

Teşekkür ederim bende cuma günü ilk dozumu olucam ister istemez tedirginim
Yok yok hiç tedirgin olmayın ben kafamı çok kurcaladığı için aşıdan sonra kontrole gitmiştim bebiş iyi mi diye kıpır kıpırdı şıpa cinsiyetini bile o zaman göstermişti

Yok yok hiç tedirgin olmayın ben kafamı çok kurcaladığı için aşıdan sonra kontrole gitmiştim bebiş iyi mi diye kıpır kıpırdı şıpa cinsiyetini bile o zaman göstermişti
sağlıkla kucağınıza alın inşAllah bebeğinizi bende sorunsuz atlatabilirm umarım aşıyı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…