Öyle mi diyorsunuz ben ne bilim kendim yapamam diye düşündümAylar geçmiş kapmamışsınız sakin olun
Kendinize iyi şeyler telkin edin
Bir de bence acele etmesinler gelmek için
38 de gelseler yeter 3 ay kalabalıkta daha gerilirsiniz
Bebeğin hazırlanacak nesi var üç beş çul çaput alınıp yıkanıyor bunları siz de yaparsınız ana babaya ne gerek var
Naçizane tavsiyem azıcık aşım ağrısız başım deyip mümkün mertebe yalnız kalmanız
Öyle mi diyorsunuz ben ne bilim kendim yapamam diye düşündüm
Haklısınız belki deNeden neyi yapamayasınız
Ailem Çarşamba sezeryanım vardı Cuma geldi
Pandemi öncesi hiç sıkıntı değildi şimdi de sen bakar seçerdin eşin gider alır ya da netten alırsın oldu bitti
Atıyorsun makinaya yıkıyor zaten küçücük hepsi bir iki makina bir şey oluyor
Bence her şeyi seromoni haline getirmek hayatı zorlaştırıyor
Bebeğe bisiy oldu mu? Ne kadar kaldı?Kendiniz yapabileceğiniz bir şey için ailenizi niye çağırıyorsunuz ki ? Ayrıca hamileler sadece gözlem altnda ve hamileliğe göre ilac tedavisi veriliyor. Tanış sizin kadar iyte hamileydi covit olmuştu normal grip gibi atlatmıştı. Sadece hamile olduğu için hastanede gözetim altnda tutuldu
Bu kadar tedirgin oluyorsanız aileniz gelmemeli yaniniza. Eşya hazirlamak çok zor değil öncelik sağlığınız eşiniz ve siz halledersiniz onlar problem değil.. Bildiğim kadarı ile de covid 19 anne karnındaki bebeğe etki etmiyor, covidli annelerin bebeklerinin sıvısında bile korona virüse rastlanmamış. En önemli şey psikolojiniz. Çoğu kişi grip gibi atlatıyor zaten. İçiniz ferah olsunKızlar merhaba 25 haftalık hamileyim ama stresten kendimiyiyorum sürekli ailem 28.haftda yanıma gelecek bebeğin eşyalarını hazırlamak için ama ben de anormal bi sinir stres var ya virüs kaparsam bebeği alırlar mı nasıl bi tedavisi var hiç bilmiyorum iyice bunaldım çıkmaza girdim sinirlerim bozuk ağlayıp duruyorum seneler sonra çocuğum oldu onca tedaviden olmadı şimdide tadını bile çıkaramıyorum bunaldım iyice
Yoo hiçbirşey olmadı 1 haftada negatif olup çktıBebeğe bisiy oldu mu? Ne kadar kaldı?
Çok mutluluk oldumYoo hiçbirşey olmadı 1 haftada negatif olup çktı
Hamilelikle beraber bende stres yapmaya başladım ya korona olursam ya bana bisey olursa bide 4 bucuk yasinda bi oğlum var bence annenin suan gelmesine hiç gerek yok doğumdan bi hafta önce gelsinler yeterli kendinde yaparsın hazırlanacak hic biseyi yok ki alt ustu kiyafet ben herseyini kendim yaptim doğumdan sonra annem 1 hafta kalabildi ilk banyosunu bile eşimle ikimiz yaptirdik kimseye gerek duymadan ev ne kadar kalabaliksa o kadar stresli oluyo bide ben sezeryanla dogum yaptim ama herseyimi yapabildimKızlar merhaba 25 haftalık hamileyim ama stresten kendimiyiyorum sürekli ailem 28.haftda yanıma gelecek bebeğin eşyalarını hazırlamak için ama ben de anormal bi sinir stres var ya virüs kaparsam bebeği alırlar mı nasıl bi tedavisi var hiç bilmiyorum iyice bunaldım çıkmaza girdim sinirlerim bozuk ağlayıp duruyorum seneler sonra çocuğum oldu onca tedaviden olmadı şimdide tadını bile çıkaramıyorum bunaldım iyice
Bende senin gibi tedirginim cnm 22 haftaya girdim iki haftadır boğaz ağrısı çok hastayım yarın sağlık ocağına gidicem test yapıyorlarsa testte yapcam çok korkuyorum bebeği alirlarmi diye çok zor zamanlar bizim gibi hamileler için dahz çok zorKızlar merhaba 25 haftalık hamileyim ama stresten kendimiyiyorum sürekli ailem 28.haftda yanıma gelecek bebeğin eşyalarını hazırlamak için ama ben de anormal bi sinir stres var ya virüs kaparsam bebeği alırlar mı nasıl bi tedavisi var hiç bilmiyorum iyice bunaldım çıkmaza girdim sinirlerim bozuk ağlayıp duruyorum seneler sonra çocuğum oldu onca tedaviden olmadı şimdide tadını bile çıkaramıyorum bunaldım iyice
Ben de eşimi istedim yanimda. Bazı akrabalar o yapamazsa anlamazsa küçük çocuga bakamaz bla bla.....annen kalsın vs dediler. Dedim eşim ben yapamam derse çok bozulurum. Ilk gununde kendi çocuğuna bakamayan, onu tutamayan baba figuruMart sonunda doğum yaptım,gebeliğimin sonlarında da doğumumda da,Doğumdan sonra da yanımda yalnızca eşim vardı.Allah veriyor kolayını,ben de korkmuştum tek başımıza halledebilecek miyiz diye.Oldu,hem de çok güzel oldu.Bebeğin eşyalarını hazırlamak falan işin en kolay kısmı,yıka ütüle kaldır.Macera,Doğumdan sonra başlayacak☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?