Hamilelikte covid

Kız psikolojik destek arıyor bence mesele yapıp yapamamaktan ziyade ben öyle algıladım. Bunları düşündükçe daha çok stres olursun boşver düşünme. Evdeki hesap çarşıya uymuyor her zaman

Aynen katiliyorum.
17 mayista sezeryan olacaktim. Ailem Almanya'dan 14 mayista geldi. 15 16 mayista sahilde falan gezdik tozduk (pandemi yoktu tabi 2017 senesi) ertesi gun de sezeryana gittim.
Bence buyutmeyin bu kadar. Yapamayacaginiz bir sey yok.

Aileniz biraz erken gelmiyor mu tabi siz istiyorsanız başka.

Yengem 25haftalık hamile pandemi bölümünde hemşireydi hiçbişey olmadı sakin, dikkatli sabırlı olun yeterli. Vürüs korkunuz var ama stres nasıl zarar verebileceğini unutmayın.

Benim eşim corona oldu ben sizin kadar stres yapıp kendimi kahretmedim.İlla ki biz de korkuyoruz.Bence durup dururken ağlamanız falan normal değil.Bir psikologa görünün.Bu ara hamilelerin pskilojosi çok bozukmuş.

Eşinin bebek için yapacağı birşey yok zaten,en fazla alıp senin kucağına verecek.Bebek dostu bir hastanede doğum yapacaksan,bebek hemşireleri sürekli yanına gelecek,emzirme konusunda yardımcı oluyorlar.Çok çabuk geçiyor zaman hastanede endişelenme

Yapamayacak ne var ben bunu anlamadım..aileniz neye yardım edecek de erken geliyor bu kadar tesirinseniz gelmesinler. Çocuğunuza 3 5 kiyafet beşik alıp hazır edemiyorsanız bu sizin sorununuz.

Ben de hamileyim iş yapamam diyen kadınları anlamıyorum. 6 aylık oldum hala kimseye çöpümü at demedim. Büyük temizlik bile yaptım. 2 tane kıyafeti yıkamaya erinen insan zaten hantallaşır ve doğumu rahat yapamaz. Hareket etmek, aktif olmak daha faydalı. Tepemde 3 ay önce 40 gün de sonra kimseyi istemezdim. Şimdi bile kalmayın diyorum o kadar gün millet rahata alışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…