Hamilelikte crinone jel kaçıncı aya kadar kullanılıyor?

xsxirinetuxgxba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
319
1
96
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Ben 2. tüp bebek denememle hamile kaldım. Transferden sonra crinone jel kullanmaya başladım 8 haftalık hamileyim hala kullanıyorum. Deneyimli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim hamilelikte crinone jel kacıncı haftaya yada aya kadar devam ediliyor. Bu jeli kullanmaktan bıktım cünkü. Hepinize tesekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Ben 2. tüp bebek denememle hamile kaldım. Transferden sonra crinone jel kullanmaya başladım 8 haftalık hamileyim hala kullanıyorum. Deneyimli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim hamilelikte crinone jel kacıncı haftaya yada aya kadar devam ediliyor. Bu jeli kullanmaktan bıktım cünkü. Hepinize tesekkürler.

ay maşallah...valla bende kullanıyprum ama transfer c.tesi daha:) bana teste kadar kullan dediler sonrasını bilmedim....bu arada ben akşam sıkıp 15 d k yüüryorum sen nasıl kulladın

slm cnm bende bebişimi 2.denememde yakaladım çok şükür...
bende jelden yılmış biri olarak açtığın konu hemen gözüme çarptı...
ben yum top işleminden 1 gün sonra progynex iğne ile başladım yaklaşık 15 gün iğne kullandım
gebelik oluşunca dr um jele geçmemi söyledi
geçtim
ilk 15gün geri gelen bişi yoktu ama arkadaşlardanda duyuyordum geri gelebilir topak topak şeklinde pötür pötür şeklinde...
aaa bendede başladı geri gelmeler ve çok korktum kahverengiydi
işte o an tiksindim bu jelden
dr a değiştireyim dedim oda tamam ama kapsüle geçebilirsin oda sabah akşam 200mg kullancaksın ve kullandıktan sonra 10dk yatacaksın dedi
tamam dedim
ama kapsülde geri gelecek korkma dedi
ama sanırım yine jele devam edicem
12.haftanın sonuna kadar kullanacaksın mecbur dedii.....
napalım arkadaşım mecbur kullanacaz bebiş için katlanacazzz...

Ben transferden sonra sabah aksam kullandım. Dr bana hareketli oldugun zamanlarda sık dedi ama ben özellikle yürüyüm falan demedim, zaten transfer sonrası annem yanımdaydı hic kaldırmadı ayaga.

ay maşallah...valla bende kullanıyprum ama transfer c.tesi daha:) bana teste kadar kullan dediler sonrasını bilmedim....bu arada ben akşam sıkıp 15 d k yüüryorum sen nasıl kulladın

bende transferden sonra o kahverenkli akıntılar ve pütürlükler geldi, Hamilelikten sonrada sarı sarı pütürler geliyo ama dr jelden dedi bende korkmuyorum ama nefret ediyorum onu kullanmaktan. Bir ara kaşıntı yaptı nemli kaldıgı icin dr olabilir ama yapacak bisey yok sık birazcık dişini kullanman lazım dedi. Sonra gecti.

slm cnm bende bebişimi 2.denememde yakaladım çok şükür...
bende jelden yılmış biri olarak açtığın konu hemen gözüme çarptı...
ben yum top işleminden 1 gün sonra progynex iğne ile başladım yaklaşık 15 gün iğne kullandım
gebelik oluşunca dr um jele geçmemi söyledi
geçtim
ilk 15gün geri gelen bişi yoktu ama arkadaşlardanda duyuyordum geri gelebilir topak topak şeklinde pötür pötür şeklinde...
aaa bendede başladı geri gelmeler ve çok korktum kahverengiydi
işte o an tiksindim bu jelden
dr a değiştireyim dedim oda tamam ama kapsüle geçebilirsin oda sabah akşam 200mg kullancaksın ve kullandıktan sonra 10dk yatacaksın dedi
tamam dedim
ama kapsülde geri gelecek korkma dedi
ama sanırım yine jele devam edicem
12.haftanın sonuna kadar kullanacaksın mecbur dedii.....
napalım arkadaşım mecbur kullanacaz bebiş için katlanacazzz...

canım o jel düşük riskini kaldırmak için bi önlem düşüklerde 3 aya kadar olduğu için ben 3 ay kullanmıştım tam 12 haftalık olunca bıraktırdı doktorum sağlıkla gelsin bebeğin

hamileyim progeston hormun biraz düşük çıktı dr bana bu jeli verdi,umarım bi faydasını görürüm

Bendeee :( artik cok canımı acıtıyor :( ben daha yolun başındayim 3. Haftadayiz

Back
X