Çok teşekkür ederim Salı günü kontrolüm var o zaman soracağım inşallah 16 yüksek değil dimi 13 haftalık gebeyim10 ile 100 arası normal vücüt savunma mekanizması olarak kabul ediliyor 100 üzerine çıkarsa erken doğum düşük tehlikesi oluyor. Gebelikte vucut genelde teyakkuzda gibi yüksek önemde çalıstıgı için olabilir. Yinede dr unuza danışın aklınızı kurcalamasındansa sorup içinizin rahat etmesi iyidir.
benim bir kere 7 çıkmıştı, tam o dönem idrarda da enfeksiyon çıkmıştı. Antibiyotik kullanınca geçti. Bence idrarda çıkınca kanda da çıkma ihtimali yükseliyor. İdrara da baktırın.Sizce bir şey olur mu kızlar korktum gerçekten de aşırı yüksek değil tabi de crp sorunu yaşayan var mı
Salı günü doktoruma gidip idrar testi de yaptırırm büyük ihtimalle 16 çok yüksek değil dimi 13 haftalık gebeliktebenim bir kere 7 çıkmıştı, tam o dönem idrarda da enfeksiyon çıkmıştı. Antibiyotik kullanınca geçti. Bence idrarda çıkınca kanda da çıkma ihtimali yükseliyor. İdrara da baktırın.
Bi tık yüksek ama çok geç olmadan doktora gidip ilaç kullanırsanız , sorun yaratmaz diye umuyorumSalı günü doktoruma gidip idrar testi de yaptırırm büyük ihtimalle 16 çok yüksek değil dimi 13 haftalık gebelikte
Hayır bişey olmaz benimde 12 çıktı bugün doktor normal dedi ilaç vermedi bol su iç dediSizce bir şey olur mu kızlar korktum gerçekten de aşırı yüksek değil tabi de crp sorunu yaşayan var mı
Yaaa gerçekten mi geçen hafta da 13 dü 16 olmuş üzüldümHayır bişey olmaz benimde 12 çıktı bugün doktor normal dedi ilaç vermedi bol su iç dedi
Yok canım bunlar çok yüksek değil anlık bile yükseliyor mesela kötü bişey yiyince vücut sindiremiyor doktor bana dedi mesela tavuk yeme sıvı al sürekli dedi korkmana gerek yok sende bol su iç geçerYaaa gerçekten mi geçen hafta da 13 dü 16 olmuş üzüldüm
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun içime su serptinYok canım bunlar çok yüksek değil anlık bile yükseliyor mesela kötü bişey yiyince vücut sindiremiyor doktor bana dedi mesela tavuk yeme sıvı al sürekli dedi korkmana gerek yok sende bol su iç geçer
Kan da enfeksiyon canım idrar yolu enfeksiyonu olmuştum oradan kalmış herhalde doktorumla iletişime geçtim önemli bir şey olmadığını söyledi geçmezse antibiyotiğe başlarız dediGeçmiş olsun canım ilk kez duyuyorum kanda mı çıktı ve ne demekmiş umarım kötü bir şey yoktur
Ben kullandım da pek işe yaramıyor o yaBende de bugün idrar yolu enfeksiyonu çıktı korkuttu bizi biraz tek kullanımlık toz verdi doktor
Hadi ya umarım bende işe yararBen kullandım da pek işe yaramıyor o ya
Bende enfeksiyon oldum hatta 2 gün önce hem kan hem idrar verdim ama kan tahlilimde crp değeri yok demek ki yapmamışlar bana idrar sonucunda lökosit 8 di kültür testi yaptı üreme olmadı yazıyordu çok şükür bende çok çekiyorum hala arada yanmam oluyor çokta dikkat ediyorum bol su içiyorum hijyene full dikkat ediyorum dışarıda tuvalete gitmiyorum niye böyle oluyor üzülüyorum vallaKan da enfeksiyon canım idrar yolu enfeksiyonu olmuştum oradan kalmış herhalde doktorumla iletişime geçtim önemli bir şey olmadığını söyledi geçmezse antibiyotiğe başlarız dedi
Baya bekle sabaha kadar tuvalete gitmezsen dayanırsan işe yarayabilir ardından bol bol su iç umarım geçerHadi ya umarım bende işe yararyoksa antibiyotik verir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?