Hamilelikte CRPnin 16 olması

Zeytincii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
1.879
415
38
25
Sizce bir şey olur mu kızlar korktum gerçekten de aşırı yüksek değil tabi de crp sorunu yaşayan var mı

10 ile 100 arası normal vücüt savunma mekanizması olarak kabul ediliyor 100 üzerine çıkarsa erken doğum düşük tehlikesi oluyor. Gebelikte vucut genelde teyakkuzda gibi yüksek önemde çalıstıgı için olabilir. Yinede dr unuza danışın aklınızı kurcalamasındansa sorup içinizin rahat etmesi iyidir.

Çok teşekkür ederim Salı günü kontrolüm var o zaman soracağım inşallah 16 yüksek değil dimi 13 haftalık gebeyim

Sizce bir şey olur mu kızlar korktum gerçekten de aşırı yüksek değil tabi de crp sorunu yaşayan var mı
benim bir kere 7 çıkmıştı, tam o dönem idrarda da enfeksiyon çıkmıştı. Antibiyotik kullanınca geçti. Bence idrarda çıkınca kanda da çıkma ihtimali yükseliyor. İdrara da baktırın.

benim bir kere 7 çıkmıştı, tam o dönem idrarda da enfeksiyon çıkmıştı. Antibiyotik kullanınca geçti. Bence idrarda çıkınca kanda da çıkma ihtimali yükseliyor. İdrara da baktırın.
Salı günü doktoruma gidip idrar testi de yaptırırm büyük ihtimalle 16 çok yüksek değil dimi 13 haftalık gebelikte

Salı günü doktoruma gidip idrar testi de yaptırırm büyük ihtimalle 16 çok yüksek değil dimi 13 haftalık gebelikte
Bi tık yüksek ama çok geç olmadan doktora gidip ilaç kullanırsanız , sorun yaratmaz diye umuyorum tavsiyem bol su için bu süreçte

Yaaa gerçekten mi geçen hafta da 13 dü 16 olmuş üzüldüm
Yok canım bunlar çok yüksek değil anlık bile yükseliyor mesela kötü bişey yiyince vücut sindiremiyor doktor bana dedi mesela tavuk yeme sıvı al sürekli dedi korkmana gerek yok sende bol su iç geçer

Yok canım bunlar çok yüksek değil anlık bile yükseliyor mesela kötü bişey yiyince vücut sindiremiyor doktor bana dedi mesela tavuk yeme sıvı al sürekli dedi korkmana gerek yok sende bol su iç geçer
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun içime su serptin

Geçmiş olsun canım ilk kez duyuyorum kanda mı çıktı ve ne demekmiş umarım kötü bir şey yoktur

Geçmiş olsun canım ilk kez duyuyorum kanda mı çıktı ve ne demekmiş umarım kötü bir şey yoktur
Kan da enfeksiyon canım idrar yolu enfeksiyonu olmuştum oradan kalmış herhalde doktorumla iletişime geçtim önemli bir şey olmadığını söyledi geçmezse antibiyotiğe başlarız dedi

Bende de bugün idrar yolu enfeksiyonu çıktı korkuttu bizi biraz tek kullanımlık toz verdi doktor

Kan da enfeksiyon canım idrar yolu enfeksiyonu olmuştum oradan kalmış herhalde doktorumla iletişime geçtim önemli bir şey olmadığını söyledi geçmezse antibiyotiğe başlarız dedi
Bende enfeksiyon oldum hatta 2 gün önce hem kan hem idrar verdim ama kan tahlilimde crp değeri yok demek ki yapmamışlar bana idrar sonucunda lökosit 8 di kültür testi yaptı üreme olmadı yazıyordu çok şükür bende çok çekiyorum hala arada yanmam oluyor çokta dikkat ediyorum bol su içiyorum hijyene full dikkat ediyorum dışarıda tuvalete gitmiyorum niye böyle oluyor üzülüyorum valla

2 hafta önce lökosit 28 di ama dikkat ede ede 8 olmuş hala devam ediyor üreme olmadığı sürece antibiyotik veremem diyor doktorlar anlamadım bende ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…