Lökosit ne kızzz hiç bilmiyorum idrar yolu ile alakalı dimi2 hafta önce lökosit 28 di ama dikkat ede ede 8 olmuş hala devam ediyor üreme olmadığı sürece antibiyotik veremem diyor doktorlar anlamadım bende ne yapacağımı şaşırdım
Teşekkür ederim tavsiyen için inşallah geçerBaya bekle sabaha kadar tuvalete gitmezsen dayanırsan işe yarayabilir ardından bol bol su iç umarım geçer
Gebelikte kullanılan antibiyotikler var zararlı da değiller Salı günü kan vericem bakalım düşmezse antibiyotiğe başlarımTeşekkür ederim tavsiyen için inşallah geçer
Evet canım idrarda çıkıyor yüksek olunca enfeksiyon var demektir sınır 5 galiba 28 çıkınca oha falan olmuştım çok yüksekti şimdi 8 olmuş bilmiyorum ne alemdeLökosit ne kızzz hiç bilmiyorum idrar yolu ile alakalı dimi
Dur bende de vardır bi bakayom şimdiEvet canım idrarda çıkıyor yüksek olunca enfeksiyon var demektir sınır 5 galiba 28 çıkınca oha falan olmuştım çok yüksekti şimdi 8 olmuş bilmiyorum ne alemde
Bi de yassı epitel midir ne zıkkımdır hahaha o var o da yüksek olunca enfeksiyon demek onunda sınırı 5 falan olması lazım benim o da yüksek Allah’ın cezasıDur bende de vardır bi bakayom şimdi
Kız lökosit bende 1 çıkmışBi de yassı epitel midir ne zıkkımdır hahaha o var o da yüksek olunca enfeksiyon demek onunda sınırı 5 falan olması lazım benim o da yüksek Allah’ın cezası
Ooo süper canım yokmuş yani maşallahKız lökosit bende 1 çıkmış
İdrar epitel olarak geçiyor 0 çıkmış budaBi de yassı epitel midir ne zıkkımdır hahaha o var o da yüksek olunca enfeksiyon demek onunda sınırı 5 falan olması lazım benim o da yüksek Allah’ın cezası
Evet de kan da enfeksiyon çıkmış Salı günü kan vericem tekrardan yükselirse antibiyotik başlarım büyük ihtimalle düşerse bir şey olmz dedi doktorOoo süper canım yokmuş yani maşallah
İnşallah yükselmez canım çok geçmiş olsunEvet de kan da enfeksiyon çıkmış Salı günü kan vericem tekrardan yükselirse antibiyotik başlarım büyük ihtimalle düşerse bir şey olmz dedi doktor
İnşallah bebeğimmm çok teşekkür ederimİnşallah yükselmez canım çok geçmiş olsun
Sizin crp 13 çıktığı zaman hemogram da bakılmış mı wbc kaç acabaİnşallah bebeğimmm çok teşekkür ederim
Hepsi normal sınırlardaydı bir daha baktırmadım ben doktor sorun olarak görmediSizin crp 13 çıktığı zaman hemogram da bakılmış mı wbc kaç acaba
Sonrasında sonuç ne çıktı?benimde 16Hepsi normal sınırlardaydı bir daha baktırmadım ben doktor sorun olarak görmedi
Baktırmadım hiçSonrasında sonuç ne çıktı?benimde 16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?