Hamilelikte değişik rüyalar

Muska falan ne alaka? Ruyalar değil bence bu tarz söylemler insani daha bi korkutuyor.
Konu sahibi gebelikte ruyalar kabuslar baya modadir:) gayet normal, muhtemelen doğurana kadar da görmeye devam edicezz

Muska falan ne alaka? Ruyalar değil bence bu tarz söylemler insani daha bi korkutuyor.
Konu sahibi gebelikte ruyalar kabuslar baya modadir:) gayet normal, muhtemelen doğurana kadar da görmeye devam edicezz

Bilmiyordum cidden ya da bir Bende oluyor sandım bir an önce geçse bari insan uyuyamıyor

Bilmiyordum cidden ya da bir Bende oluyor sandım bir an önce geçse bari insan uyuyamıyor
Ben yeni bi teknik geliştirdim bunu nasil yapiyorum bilmiyorum ama her zaman olmasa da o tarz bi rüya gördügümde rüya görüyosun uyan diyorum ve birden gözlerim açiliyor şuan düşündüm de bu durum sanki daha bi korkunç

Canim hamilelikte ve lohusalikta oluyor. Ben gecen hamileligimde ve bundada cok gordum seytanin isi. Uyandigimda dua ediyorum rabbim seytanin serrinden koru diye. Dun gece gorduklerimi anlatsam. Benim sorunum hepsinden etkileniyorum ve gun icinde moralimi sifira indiriyor bu ruyalar. Ramazanda cok gormedim ama yine basladi

O Bende hep vardı.
Gördüğüm şeyin rüya olduğunu anlayabiliyorum hamilelikten önce de vardı.
Sabahta rüyamda davulcuyu gördüm uyan çabuk diyorum kendime kolum uyuşmuş ne oldı bana ya rüya bu bitçek şimdi diye algılıyorum bu hep vardı:) ama düşününce bu da normal değil

Neyse ki doğumuna az kalmışlohusalıktan sonra biter herhalde

Ya yemin ediyorum ayni konuyu ben acmayi dusunuyordum gorunce cok sasirdim ben de 2-3 haftadir tipki sizinle ayni seyleri hissediyorum... 13 haftalik hamileyim... onceden de ruya gorurdum ama boyle degildi... gece boyu o kadar sacma sapan ruyalar goruyorum ki... bi ruyadan digerine atliyorum onlarca farkli sahne... ve birbirinden alakasiz olaylar kisiler yerler mekanlar... bazen hic olmayacak garip garip seyler goruyorum kendimden korkmaya basladim... demekki yalniz degilmisim tek ben boyleyim saniyodum... hormonlarimiz mi seber oluyor acaba bu ruyalara?

Sabah akşam nas felak ayetel kürsi okuyun.. Rabbim şerden kötü rüyadan sana sığınırım deyin.. rahatça uyursunuz inşallah..

Enem bende ddim benm kafam bozuldu psikoljim bozuldu sanyodum ama hakikaten normalden fazla ve cok ruya goruyorm hepde korkmali atraksiyonlu

Son aylarda da hergün doğuruyorum.Ama korku filmi gibi doğum sahneleri.Demek ki herkeste oluyomuş.

Bir gece rüyamda o kadar korktum ki ağlayarak uyandım. O zaman hamilelik bölümüne yazmıştım.normal dediler rahatladım.hala korku filmi gibi rüyalar görüyorum. uyandığımda yine korkuyorum ama normal olduğunu düşünüp sakinleşiyorum.gebelikte hormonların etkisiyle annenin kaygıları artıyormuş. bir çeşit çocuğu koruyuculuk mekanizması sanırım.daha kaygılı daha tetikte oluyorsun. Bu da rüyalara yansıyor.
Şeytanla falan alakalı değil kuran okuyup yattığım gece bile görüyorum tamamen psikolojik korkmayın.

Ay çok korktum rüya görmeyen ben hele ki birkaç gündür kabus görüyorum sanki valla,uyumaya korkacağım artık
Cnm çok normal. Bu rüyalar hormonlardan bende bazen dizlerim titreyerek uyanıyorum o kadar korkmus oluyorum o yüzden yatmadan önce 11 tane Kureyş süresi oku cnm

Gebelikte duygu durumlari ve bilincalti degistiginden bu gayet normal. Ben de surekli tuhaf ruyalar gorurdum. Hatta bir keresinde biri ruyamda "o bebek sende durmayacak gidecek" dedi. Ben nasil korkmustum. Ama cok sukur saglikli bir hamilelik gecirdim. Kendinizi daha pozitif seylere yonlendirin bence.

Adam öldürüyorum ya da bana zarar veriyorlar

Ben de cok degisik seyler goruyorum, hepsi de canli gibi sanki gercekten yasiyorum mubarek...

Bende 2 part halinde. 1.part mutlaka sacma sapan veya korkutucu. 2.part da mutlaka bebekle ilgili. Ya hamileyim, ya kucagimda bebek

Davul sesi bi sendromun işaretiydi bende de oluyurdu hamileyken benim ki daha çok silah patlaması şiddetli kapı çarpmasına benziyodu hatta bi iki kez kapıyı çarpanın eşim olduğunu sanıp terslemişliğim vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…