Muska falan ne alaka? Ruyalar değil bence bu tarz söylemler insani daha bi korkutuyor.
Konu sahibi gebelikte ruyalar kabuslar baya modadir:) gayet normal, muhtemelen doğurana kadar da görmeye devam edicezz
Ben yeni bi teknik geliştirdim bunu nasil yapiyorum bilmiyorum ama her zaman olmasa da o tarz bi rüya gördügümde rüya görüyosun uyan diyorum ve birden gözlerim açiliyor şuan düşündüm de bu durum sanki daha bi korkunçBilmiyordum cidden ya da bir Bende oluyor sandım bir an önce geçse bari insan uyuyamıyor
Ben yeni bi teknik geliştirdim bunu nasil yapiyorum bilmiyorum ama her zaman olmasa da o tarz bi rüya gördügümde rüya görüyosun uyan diyorum ve birden gözlerim açiliyor şuan düşündüm de bu durum sanki daha bi korkunç
Canim hamilelikte ve lohusalikta oluyor. Ben gecen hamileligimde ve bundada cok gordum seytanin isi. Uyandigimda dua ediyorum rabbim seytanin serrinden koru diye. Dun gece gorduklerimi anlatsam. Benim sorunum hepsinden etkileniyorum ve gun icinde moralimi sifira indiriyor bu ruyalar. Ramazanda cok gormedim ama yine basladi
Cnm çok normal. Bu rüyalar hormonlardan bende bazen dizlerim titreyerek uyanıyorum o kadar korkmus oluyorum o yüzden yatmadan önce 11 tane Kureyş süresi oku cnmAy çok korktum rüya görmeyen ben hele ki birkaç gündür kabus görüyorum sanki valla,uyumaya korkacağım artık
Bir gece rüyamda o kadar korktum ki ağlayarak uyandım. O zaman hamilelik bölümüne yazmıştım.normal dediler rahatladım.hala korku filmi gibi rüyalar görüyorum. uyandığımda yine korkuyorum ama normal olduğunu düşünüp sakinleşiyorum.gebelikte hormonların etkisiyle annenin kaygıları artıyormuş. bir çeşit çocuğu koruyuculuk mekanizması sanırım.daha kaygılı daha tetikte oluyorsun. Bu da rüyalara yansıyor.
Şeytanla falan alakalı değil kuran okuyup yattığım gece bile görüyorum tamamen psikolojik korkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?