Hamilelikte değişik rüyalar

sarra13 buldum netten sendromun adı huzursuz beyin sendromu /kafa patlaması sendromu olarak geçiyor tek tedavisi beyni huzursuzluklardan uzak tutmak adından da anlaşıldığı gibi (tamda hormonlarımızın bizi ele geçirdiği bu dönemde normal bence o zaman bu durumlar bi çok arkadaşın dediği gibi )
Şimdi sen panik olursun patlayan kafa sendromu diyince ama panik olma bu adı vermelerinin nedeni duyduğumuz o gürültü (davul,kapı çarpması vs.)yüzünden bu adı vermişler

Her gözümü kapadığımda yeni bir maceraya atılıyorum cidden geçse bir an önce

Huzursuz oldukça bu durum da devam ediyormuş canım kendini ferah tutmaya çalış olur mu?

Uyumadan önce sıkıntı etmiyorum aslında alt tarafı rüya diye,ama uyanınca etkileyebiliyor

Uyumadan önce sıkıntı etmiyorum aslında alt tarafı rüya diye,ama uyanınca etkileyebiliyor
Bende uyandıktan sonra diyordum aman alt tarafı ruya diye çünkü hamileliğin yarattığı o duygusal /hormonorel dalgalanmayı hissediyordum kendimde

Daha bu gece yaptığımı anlatayım rüyamda perde açılıyor filan eşimde sinirleniyor perdeye sonra ben bayağı bildiğiniz yarı doğrulup pencereye doğru tül o tüüüül..hafiff! Diye bağırıyorum..son zamanlarda böyle adamın ödü koptu kopacak

Çok belgesel izlerdim izlediğim şeylerden etkilenmeye başladım filan pof oluyor böyle saçma şeyler

Reglim tatile gelince adet geciktirici kullandım sanırım hormonlarımı hoplattım bir haftadır kan vahşet korku filmi rüyalar görüyorum. Dün hastamedeyim en üst kata çıkıyorum enfes bir manzara ama sonra geri çıkıyorum kapıdan elimde kuşbaşı ciğer gibi parçalar benimmiş onlar doğmayan bebeğimmiş sanırım (hamilelik gündemim yok) saçma sapan şeyler. Bugün korkumdan Taksim'e gidecektim gitmedim ölecek miyim diyerek.

Ay ben akşamdan beri 3-4 tane gördüm resmen ara ara uyandım uyudum rüya gördüm.

Sadece biri normaldi doktor ultrasonda bebeğime bakıyordu cinsiyetini söyleyecekti işte diyor çok belli erkek diye,uzun zamandr gördüğüm en normal rüya

Hormonlar kötü etkiliyor sanırım Bende bir sürü kötü rüya görüyorum böyle vurdulu kırdılı adam öldürmeli

Hamile kaldığım günden beri nerdeyse her gün görüyorum o kötü rüyaları. Duada etsem, kafaya takmamaya da calissam bazı şeyleri yine görüyorum . En ufak şeyden etkileniyorz maalesef :/

Hormonlar kötü etkiliyor sanırım Bende bir sürü kötü rüya görüyorum böyle vurdulu kırdılı adam öldürmeli

Aynen hormonlar işte. Düşünsenize regl dönemlerimiz nasıl sinirli geçiyor. Kimyamız değişiyor tamamen. Hormonları küçümsememeli. Siz de korkmayın adı üstünde rüya. İyiye yorun iyi olsun.

Bende aynı şekilde rüyalar görüyorum.. Hormonlarımız bize fazladan bir vücut sıcaklığı veriyor bu havalarda acayip sıcak İkisi faktörün etkisiyle yükselen sıcaklık bunun bir sebebi bence.. Ben gece terden su olmuş vaziyette uyanıyorum mesela.. Ayrıca devamlı huzursuz uyuyoruz yine hormonlar sağolsun göğsünün üstüne yatınca ağırıyor, karnının üstüne yatınca ağırıyor felan derken huzursuz yatışlar da bir diğer sebebi.. Bir de devamlı uyanıp uyuma nedeniyle garip bir uyku düzeni oluşuyor bu da diğer sebebi.. Yani bunlar benim tahminlerim en azından

Adam öldürüyorum ya da bana zarar veriyorlar
Ben bebekle ilgili şeyler yada resmen korku filmi görüyorum korku filmi çok seyrederdim şimdi etkilenmemek için seyretmiyorum.gecenlerde de hamileyken o tarz filmler izlemeyin bebek etkilenir diye okudum.bazen korku filminin içindeyken birden hamile olduğumu hatırlıyorum karnımı tutuyorum çok garip şeyler görüyorum

Geçen gece de rüyamda eşim bişey söylüyor alınıyorum trip atıyorum zaten gerçekte de öyle çok alıngan oldum rüyamda bile trip atıyorum o kadar kabusun arasında bu komik geldi

Herkeste olan bir sorun sanırım bu akşam ne görücem bakalım:)

Ben de hamile kaldığımdan beri dönem dönem garip kabuslar görüyorum. Ayrıca sizin davulcu benzeri bir olayı daha bayramda yaşadım: Gece 3 buçuk gibi ezan sesine uyandım daha doğrusu öyle sanmışım :). Yalnız imam Allahu ekber Allahu ekber, eşhedü dedi ve sustu nedense :)))) sonra internetten baktım ezan bir saat sonra okunacakmış :))) Yani tamamen rüya ama yemin ederim o kadar gerçekti ki ve sanki bizim evin içinden geliyordu ses çok garip bir şeydi gerçekten. Hamilelikte değişen hormonlar daha başımıza neler açacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…