Bende aynı durumdayım malesef yaaa... bazen düzeliyor dediğin gibi. Daha dün akşam duş aldım kremlendim bugün pul pul cildim. Krem ve yağ fayda mı etmiyor acaba napmak lazıımm
Benimde çok kuruyo cildim, erkek olursa olur derler doğrumuki acaba?
Bakalim kız mı olacak. Oyle derler yaİlk defa duydum hiç bir fikrim yok cinsiyeti ile ilgili, o da ayrı bi konu zaten suratım resmen çirkinleşmeye başladı :) cinsiyetini 3 hafta sonra öğrenicez merak içindeyim...
Hamilelikle alakasi varmi bilmiyorum ama soylediginiz şeyler genelde az su içmekten olur canım. Su eksikliği ciltte kuruluk yapiyor direk. Suyu ihmal etmeyin.
Evet bende oyle biliyorum kiz cocukta cirkinlesiyosun erkekte guzellesiyosun.su içmeyi ihmal etmiyorum en azından 2 litreyi buluyorum günlük olarak, sanki onunla pek alakası yok gibi ama bilemedim. çevremde de yüzümün değiştiğini söyleyenler var kız olacak kesin diyorlarama genel olarak annem babam dahil kesin oğlun olacak diyor büyük merak ve heyecan içindeyim gün geçmiyor bana :)
YüZük testi yapin birde
Valla hazirlik asamasini birebir bilmiyorum.ama sirtustu yatiyosun. Birisi altin bir yuzugu ipe gecirip tam.gobeginin ortasında sabit tutuyor. Yuzuk kendi kendine hareket etmeye basliyor. Eğer yuvarlak yada oval cizerse kız. Ileri geri duz bir cizgi cizerse erkek deniyorDümdüz bir karnım yoktu hamile kaldığımda o yüzden yayvan mı sivri mi anlamıyorum :)) yüzük testi nedir
Valla hazirlik asamasini birebir bilmiyorum.ama sirtustu yatiyosun. Birisi altin bir yuzugu ipe gecirip tam.gobeginin ortasında sabit tutuyor. Yuzuk kendi kendine hareket etmeye basliyor. Eğer yuvarlak yada oval cizerse kız. Ileri geri duz bir cizgi cizerse erkek deniyor
Yok tansiyona da oyle bakiliyor ben denemistim. Sanirim vucuttaki kimyasalin altını itmesiyle alakali bir durum. Eskiden ultrason mu varmışHmmm yok öyle bişi denemem biraz fazla batıl geldi
Slm kızlar aynen bende sizin gibiyim cildim pul pul dokuluo kaşıntı da oluo mevsim gecisinden kesin yoksa sanmiorum yaa.. bide normalde cildiniz kuruysa hamileyken daha da kuruo benimki ondan die dusunuorum :) buarada konuyla alakasız cinsiyet kızlar bende en azından tutmadı yani :)
O kaşıntılar dökülmeler bende de var ya uyuz mu oldum acaba diyorum bazen.. Dus aldıktan sora daha çok kasiniyor hatta benim iyice kuruyor cildim.. O kız erkek olayı ellerdeki kuruluk nemlilikle oluyo galiba zira ilk kez bir kışı ellerim kanamadan catlamadan geçirdim bebisim kız olcek Rabbim nasip ederse..
Yüzük ben denedim tuttu.. Yabancilarda bile var bu test yani biz türklerin uydurduğu bi inanç değil anlaşılan..
Yok tansiyona da oyle bakiliyor ben denemistim. Sanirim vucuttaki kimyasalin altını itmesiyle alakali bir durum. Eskiden ultrason mu varmışSen bilirsin tabiki. ben soyliyim de
Sen bilirsin canm :) ben olsam.eglencesine bile olsa denerdim. Ne kaybedersin ki en fazla tutmazBilemedim şimdibelki denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?