- 20 Ekim 2018
- 2.699
- 4.108
- 133
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
-
Ağrı kesici parol vb ilaçlarla dayanabileceğiniz gibiyse dayanın. Yoksa dişçiye gittiğinizde adrenalinsiz anestezi diye birşey yapıyorlar her dişçide bulunmaz gitmeden arayıp sormanız lazım. Diğerleri kadar uyuşturmadığı için canınız çok yanıyor ama bu halimden iyidir diyorsanız yaptırın. Ben öyle yapmıştım.Kızlar günaydın Ama bana gün pek aymadı...
2 gündür felaket bir diş ağrısı çekiyorum ve hamileyim son zamanlar artık... İltihaplı olmasa ağrı yapmaz, çektirsem zararı olurmu... Yada doğumdan sonramı yapayım... İki gündür yaptıklarım karanfil, diş fırçalamak farklı önerisi olan varsa yazsın bana valla çok kötüyüm...
Tesekkür ederim şimdiden
Evinizde karanfil varsa biraz karanfili zeytin yağının içine koyup bekletin. Sonra dişinize sürün uğusturuyor bayaKızlar tavsiyeleriniz için tesekkür ederim doktorumla konustum 5gün sonra doğum yapıcam dayanabilirsen dayan dedi bir kaç ilaç ismi verdi hemen aldım içtim biraz iyi geldi birazda psikolojik 2 gün önce arkadaşım dişim çok ağrıyor dedi etkilendim galiba benimde ağrımaya başladı... Valla benim hep öyle oluyor ama dediklerinizi. Uygulayacagım tesekkür ederim hepinize iyiki varsınız
Arkadaşlar neyi beğenmediniz anlamadımBir parça pamuk arasına az miktarda karabiber döküp kapatın üzerine limon kolonyası dökün ve agrıyan yere bastırın ama sakın yutmayın acı malum. Cok iyi sekilde septik uyusturuyor
Ağrıyan dişe kolonya, aspirin, alkol gibi şeyleri sürmek yumuşak dokuda geri dönüşü olmayan travmalara sebep olabilir. Kesinlikle ve kesinlikle yapmayın. Tavsiye etmeyin.Arkadaşlar neyi beğenmediniz anlamadımkonu sahibi alternatif öneriler istemiş ki benimde önerdiğim yöntem yediği içtiği bir şey değil ki. Dişini uyusturacak bir tavsiye sundum ki ben bunu defalarca yaptım hamileykende yaptım cok işe yaradı. Tutmuyor içmiyor neyin begenmedim butonuna basıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?