hamilelikte diş ağrisi

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Ahh şu son 1 haftada ne çektim bir Allah bilir.Hamile kalmadan önce dolgum düşmüştü,yaptirmayi hep erteledim çünkü dişçiye gitmeyi herkes gibi bende hiç sevmiyorum.Sonra gebe kaldim dedim doğumdan sonra yaptiririm Doğuma 1 hafta kala dişim ağri yapmaya başladi,ağrı o kadar arttı ki en son tüm gece uyumayip deli gibi ağladim,kafami duvarlara vuracaktim neredeyse Sabah oldu dedim dişçiye gideyim ama pazar günü tüm dişçiler kapali şaka gibi.İnt. den açık dişçi buluyorum hamileyim diye yapmaya yanaşmiyorlar,doktoruma ulaşamiyorum onay için delirecektim.En sonunda dr. ulaştım her türlü işlemi yaptirabilirsin dedi,en son görüştügüm dişçide dr. onayiyla müdehaleyi kabul etti dün alel acele dişçiye gittim,kanal tedavisi yapildi,dişim uyuşmadi herşeyi hissettim ki bebeğimde hissetti,hiç yerinde durmadi yavrum.Dişçi koltuğunda ne kadar kaldim bilmiyorum ama bana bir ömür gibi geldi,ağlamaktan helak oldum,dr. sürekli bitti az kaldi deyip deyip beni avuttu.Şimdi doğuma 2 günüm var ve işlem dün yapildi,hala diş agrim var ama dayanilamayacak gibi değil.
Demem o ki hamile kalmadan önce tüm diş sorunlarinizi giderin.Hamileliğin 4 ile 7. ayina kadar yine tüm müdehaleler yapilabiliyormuş,benim gibi ağrinin kapiya dayanmasini beklemeyin,ben şimdi ağrımdan çocuğumun doğacak olmasina bile yeterince sevinemiyorum kendimi çok suçluyorum.Bu yaziyi yaziyorum ki kimse benim yaşadiklarimi yaşamasin,herkes sorunsuz bir gebelik geçirsin inşallah

Ahh ahh o diş agrısi uc hamileligimde ve dogum sonralarinda yaşadıgım her birinde bir diş kaybettiğim agrilar oyleki doguma giderken yanimda karanfil yagim vardi bende hep dedim hamilelik oncesi halledecegim korkumdan gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…