- 24 Temmuz 2020
- 91
- 41
- 3
- 31
- Konu Sahibi prensesmavi
-
Canım 12 haftayı doldur düşük riski azalıcak zaten şuan plasentaya devir oluyo yat sürekli ayaklarını dik uzan. İğne verdiyse mutlaka vurul. Benimde o dönemler rüyamda oluyodu sabah kasılarak uyanıyodum bi sıkıntı olmadı şükür. Zorlama ilişkide olur o yüzden o risk ama için rahat etmezse danış tabiÇok utanarak yazıyorum Bu yazıyı hamileyim ve düşük riskim var doktorum kesinlikle cinsel ilişki yasak dedi ben öyle yapıyorum ama 3ay oluyor bende hormonlarım etkisi ile istemsiz durduğum yerde orgazm oluyorum çok afedersiniz ve lekelenme hatta kanama bile oldu bunu doktoruma açmam gerekir mi yada bir çaresi yok mudur bebeğime zarar vermekten korkuyorum ben bunu istemeden vücudum kendi yapıyor kasılmalar oluyor ağlıyorum elimde değil benm gibi olan var mı
Benmde uykumda oluyor bazen hissediyorum o an kalkıyorum ama çok üzülüyorum bebeğime zarar vermekten çok korkuyorum doktoruma demekten de çekiniyorum ama sağlık sonuçta belki bir ilacı vardırAynısı başıma gelmişti canım bence doktoruna aç benim bebeğim dört aylıkken kalbi durdu kucağıma alamadım ama bu tarz Bi şey yaşamıştım elimde olmadan orgazm olma ve uyku esnasında orgazm olma sanırım hormonel
12.haftamı 1hafta kaldı doldurmaya kasıklarım çok aprıyor iğneler verdi hepsini oluyorum ama işte korku insanı bitiriyor sonra geçti mi bu olayCanım 12 haftayı doldur düşük riski azalıcak zaten şuan plasentaya devir oluyo yat sürekli ayaklarını dik uzan. İğne verdiyse mutlaka vurul. Benimde o dönemler rüyamda oluyodu sabah kasılarak uyanıyodum bi sıkıntı olmadı şükür. Zorlama ilişkide olur o yüzden o risk ama için rahat etmezse danış tabi
Evet sonra isteksizlik başlıyo zaten şuan hormonların çok hızlı normal. Plasenta yerleşsin bi o zaman rahat edersin yat ama hep ayaklarını yüksekte tut12.haftamı 1hafta kaldı doldurmaya kasıklarım çok aprıyor iğneler verdi hepsini oluyorum ama işte korku insanı bitiriyor sonra geçti mi bu olay
İnşallah isteksiz olurum sürekli uzanıyorum çok sağolun inşallah ilerki zamanlarda rahatlayacağım normal yaşamımda bile böyle değildimEvet sonra isteksizlik başlıyo zaten şuan hormonların çok hızlı normal. Plasenta yerleşsin bi o zaman rahat edersin yat ama hep ayaklarını yüksekte tut
Çok üzüldümCanım bende kısa bir hamilelik gecirdim hormonlardan ötürü benımde o isteğim çok oluyordu ilişki kesinlikle girmedim ama bişeyler oldu tabi ve her orgazm da kan geliyordu doktor rahim kasılmalarından oluyor bi zararı yok ama yinede önermiyorum dedi ben bebwgi mi dusurdum umarım ondan değildir
8+5 canm baya eli kolu belli olan bi bebekti nasip te yokmuşÇok üzüldümrahim kasılması maalesef bebeği atıyor 1tane düşüğüm var onda hiç isteğim olmadı inadına aklıma bile gelmedi ama düşürdüm bundada tam tersi 2.gebeliğim böyle olursa aynı şeyi yaşayabilirim diye korkuyorum kaç haftalık ilken oldu düşüğünÜz kusura bakmayın
Çok ama çok üzüldüm ilk hamileliğimi bende 8+8de kaybettim onun acısının tarifi yok kendime 1sene gelemedim buda 2.gebelik hayırlısı8+5 canm baya eli kolu belli olan bi bebekti nasip te yokmuş
Ederim tabikide bende hsg çektirdim ondan sonra hamile kaldım 2 ay sonra rahmimde perde var az dedi hamile kalmaman engel olmaz dedi pcos da var maalesef düşük riskim artıyorBana da dua eder isin cnım tekrar gebelik yasayayım birdaha hiç olmadı bugun hsg cekilicemm
Bunu ben sordum pko işe düşük riski nin bir alakası yokmuş size kim dedi?Ederim tabikide bende hsg çektirdim ondan sonra hamile kaldım 2 ay sonra rahmimde perde var az dedi hamile kalmaman engel olmaz dedi pcos da var maalesef düşük riskim artıyor
Değiştirdiğim doktorum dedi hatta bana tedavisiz bebeğin asla olmaz dedi bende doktorumu değiştirdim tedavisiz oldum bu doktorum baban öyle bişi demedi diğeri öok korkkuttu beniBunu ben sordum pko işe düşük riski nin bir alakası yokmuş size kim dedi?
Pko da çocuk olması uzun sürer ama olan çocuğun düşmesi ile Bi ilgisi yok canım korkmaDeğiştirdiğim doktorum dedi hatta bana tedavisiz bebeğin asla olmaz dedi bende doktorumu değiştirdim tedavisiz oldum bu doktorum baban öyle bişi demedi diğeri öok korkkuttu beni
İçim rahatladı bundoktorum demedi bana ama önceki dedi yada hormonlarda sıkıntım var galiba özellikle progesteron daPko da çocuk olması uzun sürer ama olan çocuğun düşmesi ile Bi ilgisi yok canım korkma
Pko lu çoğu kadının prolaktin ve Progestan da sıkıntı oluyor canım ben de batıracaktım ama regl bayram a denk geldi baktıramadım öbür ay baktırcam inşalah regl ikenİçim rahatladı bundoktorum demedi bana ama önceki dedi yada hormonlarda sıkıntım var galiba özellikle progesteron da
Ben sanmıyorum bunun düşükle bir alakası olsun. Sağlıklı giden bir gebelik düşmeye karşı bile dayanıklı oluyor der doktorlar. İlk gebeligimde kalbi durdu bebegin 8. Hafta bitmişti. Zaten baştan kanamali sürekli progestan içip yattigim bir gebelikti. Bu gebeligimde hiç progestan almadim cinsel hayatınızda aktif devam etti birşey olmadi. Düşüğün orgazmla değil de genetik bozukluk, pihtilasma, tiroid vs gibi şeylerden kaynaklandigini söylüyor zaten doktorlar.Çok utanarak yazıyorum Bu yazıyı hamileyim ve düşük riskim var doktorum kesinlikle cinsel ilişki yasak dedi ben öyle yapıyorum ama 3ay oluyor bende hormonlarım etkisi ile istemsiz durduğum yerde orgazm oluyorum çok afedersiniz ve lekelenme hatta kanama bile oldu bunu doktoruma açmam gerekir mi yada bir çaresi yok mudur bebeğime zarar vermekten korkuyorum ben bunu istemeden vücudum kendi yapıyor kasılmalar oluyor ağlıyorum elimde değil benm gibi olan var mı
Evet bende de yüksek çıktı süt hormonu ilacını verdi progesteronda maalesef iğnesini oluyorum allahım her isteyene bebek nasip etsin ben Mart ayından beri o kadar ilaç içtim ki hala iki poşet ilaç ben iğne var olsun bizimde kaderimizPko lu çoğu kadının prolaktin ve Progestan da sıkıntı oluyor canım ben de batıracaktım ama regl bayram a denk geldi baktıramadım öbür ay baktırcam inşalah regl iken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?