Hamilelikte Düşük tehlikesi ve istemsiz orgamz olmak

Haklısınız bende de ilk hamileliğim 8.haftada aynı sizin gibi geçti ve düşük oldu doktorumu değiştirdim hiç ilgilenmedi benimuyarmadı yeni doktorum kan sulandırıcı verdi kesti şimdi kanamalarım oldu iğnelerim var özelllikle progesteron pcos var bende sanırım hormonlar da problem yapıyor

Benim de risk falan kalmadı derken ikili tarama herşey güzelken dört aylıkken kalbi durdu oğlumun tam da artık doğururum Bi şey olmaz derken.. Yedi aydır deniyorum ama olmuyor.. Tam da nasip olmuştu ama gitti..

Benim de risk falan kalmadı derken ikili tarama herşey güzelken dört aylıkken kalbi durdu oğlumun tam da artık doğururum Bi şey olmaz derken.. Yedi aydır deniyorum ama olmuyor.. Tam da nasip olmuştu ama gitti..
Allahım sana sabır versin bende İnan çok korkuyorum çok üzüldüm allahım sana en kısa zamanda kucağına evlat versin maalesef karnımızdakilerin de bir garantisi yok doktorun neden olduğunu söyledi mi ilk hamileliğinmiydi

Hiç Bi sebep bulamadı çok az Bi pıhtı çıktı ama bu ilaçlok değil büyük ihtimalle bir organı gelişmedi dedi ilk di canım Bi daha da bir yıl olacak Bi türlü olmadı pko olduğum için korkuyorum Bi daha olmazsa dihe

İşte bu pco nasıl bişi anlamıyorum adet düzensiz yapıyor diğer bazı belirtileri oluyor çok zor ben allahım affetsin Milet evlilik dışı bebekleri olup sokağa atıyor yada düşşün diye uğraşıyor bişi olmuyor sokağa atıp gidiyorlar ben çok isyana yakın allah affetsin ama insan bunları bilerek düşünemiyor

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum canım inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…