- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 32
- Konu Sahibi helenbebek
-
Yükseklere uzanma derken canım ben tabure aldım mutfağa ona çıkıp. Alıyorum. Çok. Uzanmiyirum ama yani.yukari kaldırıyorum.kolumu.ondan da birşey olmaz herhalde.kusyra bakmayın böyle soruyorum.bilmiyorum çünkü.Çok ağır şeyler kaldırma yükseklere uzanma canım diğer işlerini yapabilirsin kendini çok yormadan
Kolunun uzandığı yerden alabilirsiniz canımYükseklere uzanma derken canım ben tabure aldım mutfağa ona çıkıp. Alıyorum. Çok. Uzanmiyirum ama yani.yukari kaldırıyorum.kolumu.ondan da birşey olmaz herhalde.kusyra bakmayın böyle soruyorum.bilmiyorum çünkü.
Teşekkürler canım.Kolunun uzandığı yerden alabilirsiniz canım
Normal islerini yap fakat ağır kaldırma ilk 3 ay çok dikkat etmek gerek.Sonrası içi de dikat et ama hoplama zıplama bazen insan unutuyor hamiş oldugunu hoplayıp zıplanıyor . sağlıklı dağumlar.Kızlar bana doktor normal.ev işlerini yapabilirsin dedi.bunun içine neler giriyor.bulasik yıka yemek yap dedi.baska birşey söylemedi. Ben Günlük işleri yapıyorum.egilip.kalkiyorum muhakkak oluyor yani.bebege zararı var mı?bir yandan şunu da düşünüyorum. Annelerimiz ne işler yapıyorlarmış.yani ne yapayım neyi yapmayım?tecrübeli arkadaşlar öneri de bulunursa çok sevinirim.simdiden teşekkürler.
Amin canım. Hiç deme ya ben üç kere unuttum biliyormusun.?dün tüp bitti tüpü sallıyorum salak gibi sonra aklıma geldi.yok canım öyle ağır şeyleri kaldırmiyorum.amin canım inşallah.egilip kalkmak zarar vermez ama dimi ben çok egilip kalkıyorum.?Normal islerini yap fakat ağır kaldırma ilk 3 ay çok dikkat etmek gerek.Sonrası içi de dikat et ama hoplama zıplama bazen insan unutuyor hamiş oldugunu hoplayıp zıplanıyor . sağlıklı dağumlar.
Dikkat ediyorum canım hareketlerimi yavaşlatıyorum.her gün duamı eksik etmiyorum..birşey olmaz inşallah.Tabureye çıkma bence nolur nolmaz dengeni kaybedebilirsin
Canım okudum güzel bir hikaye.ama bunun benim sorduğum soruyla ne alakası olduğunu anlayamadım.ufak tefek şeylere kafanı takma demişsin ne alaka canım?ben çok. Doğal. Bir soru sordum.anlamadim yani canım...http://www.haberturk.com/saglik/haber/1305418-kelepceli-rahimle-3-dogum bence bunu okuyun çok ufak şeyleri kafaya takmadan hamileliğinizin tadını çıkarın :)
Aynen canım ya insan duramıyor öyle sonuçta bitki değiliz....Ben gebeliği çok sevdim açıkçası herseyiyle ama gel gör ki şu is yapma gezme arabaya binme diyen teyzeler teyzelerimiz yüzünden bıkkınlık gelmedi değil. Herseyiyle çok guzel ama 9 ay birsey yapmadan durmak inanılmaz rahatsız edici olur benim için. 9 ay yahu bu 1 2 ay değil ki
Çok güzel. Ya .sporcumusun peki canım?Ben herseyi yapiyorum hatta kaldirabildigim beni zorlamayn agirlikta seyleride kaldiriyorum hatta sporda az agirliklarla calismaya devam ediyorum kendimi daha iyi hissediyorum agrim sizim yok sanirim cok dusununce vucudu birakinca daha kotu cok zorlanmadan hayata devam etmek lazim
1 senedir yapıyorum duzenli olarak hamilelikte de devam ettirmek istiyorum aksilik cıkmazsa:)Çok güzel. Ya .sporcumusun peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?