Yogurt ev yogurdu süt pastörize. Cunku gunlum sut alma imkanim yok yogurdu annem yapip gonderiyor .Arkadaşlar hamilelikte hazır yoğurt mu ev yogurdu mu tuketiyorsunuz? Doktorum ev yapimi yoğurt ye dedi.pastörize sütün iyi olmadığını söyledi. Ama İnternette pastörize süt için yazıyor mikrop açısından.siz hangi sütten içip hangi yogurttan yiyorsunuz?
Bu konuyla ilgili gecen gün gebelik hemsiresi ile görüştüm. Ev yapimi yogurdu onerdi. Asla disaridan hazir yogurt alma dedi.. Şok oldum.. nasil olur pastorize olmasi gerekmez mi dedim.. hayir asla dedi.. pastorize edilen sut ve yogurdun icindeki tum yararli bakteriler de ölüyor bu yuzden biz kaynatilmis sütten mayalanan yogurdu yogurdu oneriyoruz dedi.. ek olarak disaridan alinan hicbir tavugu da yemeyin,bulabilirseniz koy tavugu yiyin dedi.Arkadaşlar hamilelikte hazır yoğurt mu ev yogurdu mu tuketiyorsunuz? Doktorum ev yapimi yoğurt ye dedi.pastörize sütün iyi olmadığını söyledi. Ama İnternette pastörize süt için yazıyor mikrop açısından.siz hangi sütten içip hangi yogurttan yiyorsunuz?
Doktorlarda farklı farklı konuşuyor.kime inancagimizi şaşırdıkBenim doktorum sütü de yoğurdu da mutlaka pastorize tüketmemi öneriyor hanımlar
Bu konuyla ilgili gecen gün gebelik hemsiresi ile görüştüm. Ev yapimi yogurdu onerdi. Asla disaridan hazir yogurt alma dedi.. Şok oldum.. nasil olur pastorize olmasi gerekmez mi dedim.. hayir asla dedi.. pastorize edilen sut ve yogurdun icindeki tum yararli bakteriler de ölüyor bu yuzden biz kaynatilmis sütten mayalanan yogurdu yogurdu on53eriyoruz dedi.. ek olarak disaridan alinan hicbir tavugu da yemeyin,bulabilirseniz koy tavugu yiyin sen çiğ sütu nerden aliyosun cnm
genelde hazır yoğurt ve ayran alıyorum.. marketten sut alıp cok nadir evde yoğurt yapıyorum. sut kesinlikle içemiyorum, midemi mahvediyor..Arkadaşlar hamilelikte hazır yoğurt mu ev yogurdu mu tuketiyorsunuz? Doktorum ev yapimi yoğurt ye dedi.pastörize sütün iyi olmadığını söyledi. Ama İnternette pastörize süt için yazıyor mikrop açısından.siz hangi sütten içip hangi yogurttan yiyorsunuz?
Sen çiğ sütu nerde aliyosun cnmBu konuyla ilgili gecen gün gebelik hemsiresi ile görüştüm. Ev yapimi yogurdu onerdi. Asla disaridan hazir yogurt alma dedi.. Şok oldum.. nasil olur pastorize olmasi gerekmez mi dedim.. hayir asla dedi.. pastorize edilen sut ve yogurdun icindeki tum yararli bakteriler de ölüyor bu yuzden biz kaynatilmis sütten mayalanan yogurdu yogurdu oneriyoruz dedi.. ek olarak disaridan alinan hicbir tavugu da yemeyin,bulabilirseniz koy tavugu yiyin dedi.
markette 3 litre olarak bidonda sut bolumunde satılıyor. ama dediğim gibi cok nadir yapıyorum. onu alıp kaynatın sok markette yoğurt mayası satılıyor onunla mayalayın, 8 saat sonra buzdolabına koyun ve 1 gün sonra tüketin.Sen çiğ sütu nerde aliyosun cnm
Teşekkürler canımmarkette 3 litre olarak bidonda sut bolumunde satılıyor. ama dediğim gibi cok nadir yapıyorum. onu alıp kaynatın sok markette yoğurt mayası satılıyor onunla mayalayın, 8 saat sonra buzdolabına koyun ve 1 gün sonra tüketin.
Bence en iyisi tanidik birisinden almak sütü. . Ama icmek icin degil sadece yogurt mayalamak icinSen çiğ sütu nerde aliyosun cnm
Çiğ sütu pişirip içmekle yogurdunu yapmak aynı şey değil mi ki ikisi arasında ne fark varBence en iyisi tanidik birisinden almak sütü. . Ama icmek icin degil sadece yogurt mayalamak icin
Pardon onu ben kendimi dusunerek yazmisim :)) kaynatilmis sut icemiyorumda..Çiğ sütu pişirip içmekle yogurdunu yapmak aynı şey değil mi ki ikisi arasında ne fark var
Arkadaşlar hamilelikte hazır yoğurt mu ev yogurdu mu tuketiyorsunuz? Doktorum ev yapimi yoğurt ye dedi.pastörize sütün iyi olmadığını söyledi. Ama İnternette pastörize süt için yazıyor mikrop açısından.siz hangi sütten içip hangi yogurttan yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?