Arkadaslar merhaba 26 haftalik hamileyim bir bucuk senedir evimde muhabbet kuşum var çok alistim kimseye veremiyorum doktorada sordum bi zarari olurmu bebege diye olmaz dedi kucucuk kus niye olsun dedi.her gun birakiyorum ve cokta yakin duruyorum opuyorum felan benden ayrilmiyor tabi bunu doktora soylemedim acaba bi zarari varmidir birde dogum yaptiktan sonra bebegime bi zarari olurmu acaba sonucta bagisikligi yok. evden gondermeme gerek varmi ?
Besleyenler tecrubelerini yazabilirmi lutfen
Kuşun bir zararı yok size ama bu kadar şüphede kalacaksanız öpmeyin tabi bir süre. Onun haricinde kuşun tüyü falan size bişey yapmaz. Sürekli evde olan bir canlıdan kapacağınız mikrop zaten yıkamadığınız meyve ve sebzelerle de eve giriyor. Bende 2 kedi var mesela sokaktan aldım gayet gece birlikte uyuruz sürekli dip diyeyiz keza sürekli sokak hayvanı besleyip severim toxoplazma ile karşılaşmamışım ömrümde. Aklınızı karıştırıp sizin en yakın arkadaşınızı elinizden almak isteyeceklere direnin. Yarın öbür gün çocuk doğunca da başlıycaklar zararlı diye 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?