hamilelikte fazla tukuruk salgısı????

Philocalist

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
15
0
16
Kocaeli
Herkese merhaba
Hamileliğimin 13. haftasındayım 6. haftadan berı agır gecen bı hamılelk surecı yasıorum su bıle ıcemıordum serumlarla ayakta duruyordum tam hersey bıttı dedım rahatladım sımdıde agzıma durmadan tukuruk gelmeye basladı elımde posetle gezer hale geldım cok zorlanıyorum hamılelıgın keyfını hıc cıkartamadım bu konu hakkında bılgısı yada bunun bı ılacı varmı lütfen yardımmmmmmmmm

20.haftama kadar bende sürekli mide bulantısı yaşadım hastanede yattım serumlar filan tam bitti derken bende de aşırı tükrük başladı,yutunca midem bulandı diğer türlü bende hep poşetle gezdim şimdi 31.haftadayım ara ara yine oluyo ama eskisi kadar değil,doktorumla da konuştum durumu herhangi bi ilaç filan önermedi malesef,doğuma kadar böyle devam edebilir ama miktar azalıyo gitgide onu söyleyebillirim:)

Ben artık bu durumda. Dolayı bildiğiniz ağlıyorum çok kötü birsey yasayamayan bilemez bide etrafımdakiler asla böyle birsey daha önce görmediklerini söylüyorlar kendimi çok kötü hissediyorum zaten ozguven Sıfır. Psikolojim bozuldu artık ama bu yazıları görünce Bi nebze rahatladım en azından yalnız değilmişim. Allah yardımcımız olsun

Back
X