hamilelikte fotograf uygulamasi

zepnep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
95
34
88
merhaba arkadaslar, herkese saglikli guzel gunler diliyorum oncelikle.. esimle fotograf cekmeye calisiyorduk da guzel kolaj yapabilecegimiz bi uygulama bulamadik.
hamilelik fotograflari icin bi kac uygulama indirdim ama cogu ucretli.. ucretsiz kullandiginiz ve memnun kaldiginiz uygulama varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?
bir de hamilelik takibini hangi uygulamadan yapiyorsunuz?

merhaba arkadaslar, herkese saglikli guzel gunler diliyorum oncelikle.. esimle fotograf cekmeye calisiyorduk da guzel kolaj yapabilecegimiz bi uygulama bulamadik.
hamilelik fotograflari icin bi kac uygulama indirdim ama cogu ucretli.. ucretsiz kullandiginiz ve memnun kaldiginiz uygulama varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?
bir de hamilelik takibini hangi uygulamadan yapiyorsunuz?
Selam ben de aynı durumdayım şu an ücretsiz kullanılabilecek bi uygulama bulabildin mi acaba

Baby story photo maker
Ama burda kolaj olmuyo
Haftaları yazarsın kolaji başka programdan yaparsın

Ben kolaji line camerada yapıyorum

Babymilestones ucretsiz ve kolaj cok guzel ben onu kullaniyorum takip icinde sprout isimli uygulamayi indirdim bebek var gercek gbi sanki

Babymilestones ucretsiz ve kolaj cok guzel ben onu kullaniyorum takip icinde sprout isimli uygulamayi indirdim bebek var gercek gbi sanki
Sanırım ıphone kullandığım İçin söylediklerinizin hepsi bende ücretli çıkıyor

Back
X