Hamilelikte Geç döllenme yaşayanlar : (

Hairboll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
104
20
48
36
Kızlar benm geç döllenme olduğu için satla uyumlu gitmiyor hamileliğim. Hafta ölçümleri doktordan doktora fark eder mi .mesela bir hafta önce doktor 11 haftalık demişti bir hafta sonra başka bir doktor 11 haftalık şu an diyor. 4 deneme sonunda doktorumu buldum da ondan başka doktorlara gittim.birde fotosunu ekledim teyzeleri tahmin de alabilirim : )

Eklentiler

• 20170508_161202.webp
    20170508_161202.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 190
Kızlar benm geç döllenme olduğu için satla uyumlu gitmiyor hamileliğim. Hafta ölçümleri doktordan doktora fark eder mi .mesela bir hafta önce doktor 11 haftalık demişti bir hafta sonra başka bir doktor 11 haftalık şu an diyor. 4 deneme sonunda doktorumu buldum da ondan başka doktorlara gittim.birde fotosunu ekledim teyzeleri tahmin de alabilirim : )
Çook değişik kızın olacak gibime geldi hayırlı olsun sağlıklıca zamanında kucağına alırsın inşallah

Amin inşallah. Bu hafta olayı sorun yaratmaz inşallah ya : (
Yatarmaz merak etme kiminin nornal haftasından geri veya önde gidiyor sorun olanını görmedim.

Dua et canım birşey olmaz allahın izniyle

Sorun olmuyor canım merak etme açık kapanıyor benim üç kızim ücüde geç döllenme

Benim de öyle bi hafta eksik çıkıyor. 30+5 çıkmıştı ultrason da ama 31+5 tim. Doktor sağlıklı iyi dediyse sorun yok :)) hep oluyormuş ben araştırdım. Doktor başka hesaplıyor makine başka. Şimdi 33+5 iz kontrolüm olunca ben de söylerim sana bakalm makine nin yanılma payı

benimde geç döllenme olmuştu onun için hiç adete göre hesaplama yapmadım ultrasyonada fazla kafana takma 5 dk içinde aynı ultrasyona 2 kerede girsen farklı ölçer bebeğin sağlıklıysa gerisini boşver

Canım benimki de geç döllenme
Aynen dediğin gibi haftalarım uymuyor.
Ama önceki gebeliğim normaldi onda da uymuyordu . Zaten modern tıp düzenine uyum sağlamak zorunda da değil ;)

Canım bunların onemı yok, haftalar ılerledıkce bebegının gercek haftası ortaya cıkıyor, hatta ayrıntılı ultrason var 24.hafta cıvarı, onda doktor sana hamıle kaldıgın tarıhı bıle soyluyor, telas yapma.dıkkat etmen gereken sey, 2lı 3lu test donemlerı geldıgınde bu gec dollenme olayı yuzunden testlerınde sankı gelısım gerılıgı varmıs gıbı rısklı durum hesaplamaları olabılıyor.Benım de gec dollenmeydı, ordan bılıyorm.Doktorunla konus, gercek tarıhı kesın belırleyın, yapılacak testlerde de bu tarıhler dıkkate alınsın, bu kadar.ıns sagsalım dogar bebegın..

Canım ne zaman öğrendin benim idrarda çıkıyor kanda çıkmadı dün kan vermiştim .

3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 10.gün cuma tedt yaptım silik çıktı ,12.gün pazar test yapsçtım daha silik çıktı nerdeyse yoktu ,14.gün test yaptım koyu çıktı kanverdim idrar verdim bugün aradım anasağlıpı kanda çıkmafığını söyledi geç döllenme olabilirmi

Canım ne zaman öğrendin benim idrarda çıkıyor kanda çıkmadı dün kan vermiştim .

3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 10.gün cuma tedt yaptım silik çıktı ,12.gün pazar test yapsçtım daha silik çıktı nerdeyse yoktu ,14.gün test yaptım koyu çıktı kanverdim idrar verdim bugün aradım anasağlıpı kanda çıkmafığını söyledi geç döllenme olabilirmi

Acaaba değer düşük olduğu içinmi negatif dedi. İmkanın varsa özele yada devlete git kan yaptır tekrar.aynı günde çıkıyo sonuç

Acaaba değer düşük olduğu içinmi negatif dedi. İmkanın varsa özele yada devlete git kan yaptır tekrar.aynı günde çıkıyo sonuç
Kendi doktoruma p.tesi gideyim diyorum bugün köydeyim yarın evime dönücem yakınlarımda devlet hastanesi var oraya gideyüm diyorum 10 günlükkende olsun kese gözüküyormuş

Back
X