Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim başlarda gece 11 olunca pilim bitiyordu uyuyordum şimdi maalesef 3-4 saat ancak uyuyabiliyorum son aylarda ne yapacağız bilmem
Arada oluyor ağrıAyni durumdayım valla nolucak bilemedim bende ne yapsam olmuyo sanki bide sizinsag veya sola yattiginizda kasiguniza ağrı giriyomu arada
Hamile misiniz? Ne zaman belli olacak?bende de tüp bebek tedavisine başladığımdan beri uykular yalan oldu. ilk zamanlar heyecandandır ama 2 hafta doldu transfer olalı, hala geceleri uyanıyorum, bir daha ya hiç ya da zor uyuyorum...
Hamile misiniz? Ne zaman belli olacak?
10 Ocak'ta keseyi görmeye gideceğiz daha...
Geçmiş olsun bende aynı durumdayım başından beri uykularım pek kaliteli değil neredeyse bı haftadır da kızım hasta ateşi çıkacak diye evham yapıyorum çok daha sık uyanıyorumBen de sürekli uyanıyorum. 4te uyandım uyuyamıyorumm. Burnum da tıkalı![]()
Sağol canım teşekkür ederim. Ahh bi de çocuk varsa düşünemiyorum ne zor olabileceğini. Allah kolaylık versin geçmiş olsun yavrunaGeçmiş olsun bende aynı durumdayım başından beri uykularım pek kaliteli değil neredeyse bı haftadır da kızım hasta ateşi çıkacak diye evham yapıyorum çok daha sık uyanıyorum
Amin canım cümlemizinSağol canım teşekkür ederim. Ahh bi de çocuk varsa düşünemiyorum ne zor olabileceğini. Allah kolaylık versin geçmiş olsun yavruna ☺
Ben diyorum zaten şimdi böyleysem sona doğru durum daha vahim olacak diye Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah8. Aydan bildiriyorum. Şimdiki halinize şükredin.
Eskiden (ilk 4 ay dahil) 9 saat deliksiz uyuyabilen ben şimdi uykuya daldıktan 2 saat sonra pat diye uyanıyorum. 6-7 saat ayaktayım sonra yine koltukta sızıyorum hoop 2 saat sonra yine uyanıyorum sonra yine saatlerce uykusuz takılıyorum. Kurulmuş gibi sadece 2 saat. Hergün farklı bi saat diliminde güzellik uykusu gibi bişi oldu artık benimki :))
Sanırım vücut doğum sonrası için prova yapıyor.![]()
Ah benim burnum gebelik boyunca hiç acilmadiBen de sürekli uyanıyorum. 4te uyandım uyuyamıyorumm. Burnum da tıkalı![]()
Ay bi de hapşuruyorum başlayınca 5 kez peşpeşe. Ödüm kopuyor bişey olcak diyeAh benim burnum gebelik boyunca hiç acilmadi![]()