Hamilelikte Gece Uyanması Yaşayanlar

Eskiden bebek gibi uyurdum şimdi sürekli uyaniyorum. Bi ara sürekli sabah 6 civarı uyanırdım artık gece ara ara. Genelde tuvalete 😁

bu durum bende de var deliksiz uyurdum her gün aynı saatlerde uyanıyorum lavaboya gidiyorum. Acaba farkında olmadan stres mi yapıyorum diyordum ki forumda bunu da öğrendim nedense mantıklı geldi. acaba bebişler hep böyle bu saatlerde mi uyanacak :anneadayı:

bende de tüp bebek tedavisine başladığımdan beri uykular yalan oldu. ilk zamanlar heyecandandır ama 2 hafta doldu transfer olalı, hala geceleri uyanıyorum, bir daha ya hiç ya da zor uyuyorum...

Ben de sürekli uyanıyorum. 4te uyandım uyuyamıyorumm. Burnum da tıkalı :işsiz:
Geçmiş olsun bende aynı durumdayım başından beri uykularım pek kaliteli değil neredeyse bı haftadır da kızım hasta ateşi çıkacak diye evham yapıyorum çok daha sık uyanıyorum

Geçmiş olsun bende aynı durumdayım başından beri uykularım pek kaliteli değil neredeyse bı haftadır da kızım hasta ateşi çıkacak diye evham yapıyorum çok daha sık uyanıyorum
Sağol canım teşekkür ederim. Ahh bi de çocuk varsa düşünemiyorum ne zor olabileceğini. Allah kolaylık versin geçmiş olsun yavruna ☺️

8. Aydan bildiriyorum. Şimdiki halinize şükredin. 😬

Eskiden (ilk 4 ay dahil) 9 saat deliksiz uyuyabilen ben şimdi uykuya daldıktan 2 saat sonra pat diye uyanıyorum. 6-7 saat ayaktayım sonra yine koltukta sızıyorum hoop 2 saat sonra yine uyanıyorum sonra yine saatlerce uykusuz takılıyorum. Kurulmuş gibi sadece 2 saat. Hergün farklı bi saat diliminde güzellik uykusu gibi bişi oldu artık benimki :))

Sanırım vücut doğum sonrası için prova yapıyor. 😇

8. Aydan bildiriyorum. Şimdiki halinize şükredin. 😬

Eskiden (ilk 4 ay dahil) 9 saat deliksiz uyuyabilen ben şimdi uykuya daldıktan 2 saat sonra pat diye uyanıyorum. 6-7 saat ayaktayım sonra yine koltukta sızıyorum hoop 2 saat sonra yine uyanıyorum sonra yine saatlerce uykusuz takılıyorum. Kurulmuş gibi sadece 2 saat. Hergün farklı bi saat diliminde güzellik uykusu gibi bişi oldu artık benimki :))

Sanırım vücut doğum sonrası için prova yapıyor. 😇
Ben diyorum zaten şimdi böyleysem sona doğru durum daha vahim olacak diye Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah 🤲🤗

Doğum sonrası için bünye hazırlıyor kendini.. Nasıl ki süt için yağ birikimi oluyorsa gece emzirmeleri için uykumuz bölünüyor bir caresi yok 👼

Hayirli dogumlariniz olsun insallah. Bende 2. Gebeligimde cok yasadim bu sorunu uyumak istiyordum ama uyanip uyuyamiyordum sanirim gebelik paikolojisi ile alakali ister istemez bir dürtü ile kalkiyosun

Benim ikinci gebeliğim ilkinde de mide bulantım olmuştu ama geceleri uyurdum bunda geceleri bulantıyla uyanıyorum çok zor bi durum bulantı Allah yardım etsin sağ salim doğurmayı nasip etsin 🤲🏻

Back
X