Hamilelikte geçmeyen baş ağrısında ilaç kullanıyor musunuz?

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
Haftada mutlaka en az bir kez bir baş ağrısı geliyor ve 2-3 gün sürüyor. Doktorum Parol iç demesine rağmen inatla içmiyorum. Şimdiye kadar 2 kere içtim. Dün geldi, bugünde yavaş yavaş şiddetini artırıyor.

Hamilelik öncesi migren veya baş ağrısıyla ilgili bir sıkıntım olmadı.

Bir de ciddi boyutta olmasa da kabızlık hamileliğimin başından beri var, doktor ilaç yazayım dedi. Yine kabul etmedim. :)
Benzer şikayetleri olanlar ne yapıyor acaba?

Haftada mutlaka en az bir kez bir baş ağrısı geliyor ve 2-3 gün sürüyor. Doktorum Parol iç demesine rağmen inatla içmiyorum. Şimdiye kadar 2 kere içtim. Dün geldi, bugünde yavaş yavaş şiddetini artırıyor.

Bir de ciddi boyutta olmasa da kabızlık hamileliğimin başından beri var, doktor ilaç yazayım dedi. Yine kabul etmedim. :)

canım bbenimde 5+2 doktor banada parol yada minoset içebilirsin dedi....

bende de oluyor baş ağrıları maalesef, 12. haftadan sonra başladı ve şu an 18.haftanın içindeyim ara ara geliyor hatta yatıp dinlenmekle felanda geçmiyor bazen iki gün bile sürdüğü oluyor. Bende mümkün mertebe ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama çok ağırlaşırsam dayanılmaz hal alırsa atıyorum artık..Dr bi sakıncası olmadıgı söyledi, şimdiye kadar toplam 4-5 tane kullanmışımdır.İnşallah fazla ihtiyaç duymayız birde bu dönemlerde vitamin ilaçlarım var.. Önceleri migrenim felan yoktu ama dr bazı gebeliklerde olabilir dedi sabredecegiz artık..

bizde 14. haftamızdayız. Bazen bir baş ağrısı geliyor usul usul, 2 gün sürebiliyor. Parol iç diyor doktorum bu kadar acı çekmene gerek yok diyor. Ama eczaneye ilaç almaya gittiğimde bile eczacı uyardı. Doktor daha iyi bilir ama mecbur kalmadıkça içmeyin dedi.

Elevit içiyorum sadece.

BANA DA BAŞ AĞRILARIM İÇİN MİNOSET VERDİ,KABIZLIK İÇİN DE BEN SABAHLARI 3 KAYISI+ BİR BARDAK SU ...her şeyi hallediyor bu formül merak etme :)))

ben bas agrısına dayanamıyorum cunku oyle boyle degıl 3 gun suruyor
resmen kafamı duvara vurmak ıstıyorum o an o derece..

ılac ıcmezsem gecmıyor ılac etkısını bıtırınce devam edıyor ..sımdılerde gectı allahtan.

basına masaj yap ,buzla belkı ıyı gelır..

ben dayanamadgım zaman yarım mınoset ıcıyordum veya yarım parol..gecmezse hala dıger yarımını alıyordum

stresse gırıp belkı de bebegı daha cok etklıyoruzdur ılac ıcmeyerek..

sımdıye kadar toplam 3 kere fılan ıctım..

canım bende 2 yada 3 kere minoset içtim
dr um içebileceğimi söyledi çok sık olmamak kaydıyla
bazı hamileler hamilelikte aşırı baş ağrısı çekiyor ne yazıkki. bende çok olmadı ama olduğundada dünya kararıyor resmen allah yardımcın olsun
ılık duş iyi geliyor. buz komplekside geçici olarak iyi geliyor. çok şiddetlendiğinde artık dayanamadında iç hapı canım

merhaba bende 18 haftalık hamileyim iki haftada bir mutlaka çok şiddetli ağrı oluyor doktorum bana panadol isimli bir ilaç verdi dayanamıcak hala geldiğim zaman içiyorum ve yirmi dk yada yarım saatte hiç ağrı kalmıyor kullanmanızı tavsiye ederim tabikide doktorunuza danışarak :)

Benim de sanki her ağrıyacak bir baş ağrım var. Sanki arada bir yokluyor. Eğer üzerine gidip bilgisayarda yoğun çalışırsam veya stresli bir durum varsa başlıyor hemen. Ama o an işim yoksa bilgisayardan uzaklaşmışsam geçiyor. Geçenler 3 gün ağrıdı, revirdeki normal doktor 3 gün rapor yazdı. Sürekli yattım. Boynum tutulmuş gibi, kafamı sağa sola çevirmiyordum. Malum iş yerinde bazı etkenler çok tetikliyor. Şimdiye kadar toplam 2 parol içtim. Uyuyunca geçmezse diğer gün alıyorum.

Bir de hemşire bir arkadaşıma anlattım durumu, bana değişik bir fikir verdi. Başağrının kaynağını bul dedi. Bilgisayar mı, stres mi, uykusuzluk mu, açlık mı dedi. Hamile olduğumuz için çok çabuk acıkıyoruz. Kan şekerin düşer farketmezsin baş ağrısı yapar bu dönemde dedi. Gerçekten açlığımı hissetmeden meyve yedim ara öğünümde baş ağrım geçti. Sizde deneyin mutlaka ilaca başvurmadan önce.

içerisinde parasetamol bulunan parol tamol minoset gibi ilaçlar güvenli kızlar korkmadan kullanabilirsiniz, bende ağırınca parol içiyorum

Kızlar bende de hamileliğimin başlarında aşırı derecede baş ağrısı vardı bende sizin gibiydim gözlerimi açamıyordum ilk başlarda bende çok korktum ilaç almaktan fakat sonraları dayanılmaz oldu ve doktorumun ısrarı ile parol içmeye başladım bazen günde 3 defa aldığım oluyordu 3 olmasa da günde sabit 2 tane içiyordum sabah akşam
doktorum günde 4 taneye kadar içebilirsin demişti.yinede korkarak içiyordum ama hiç korkmayın zararlı olsa doktorlar yazmaz zaten .
kendinize hayatı zehir etmeyin doktorlarınızın dediğini gönül rahatlı ile yapablirsiniz

Ben minoset içiyorum. Eskiden geçirirdi ama şimdi geçirmiyor. Bir de hapşırıp öksürürken başımda çok basınç oluyor :((

Arkadaslar bende 15 haftalik hamileyim ve malesef asiri mide bulantim ve bas agrim var.En son doktora gittigimde doktor bana monoset ic dedi parolden daha etkiliymis.Ve ayrica basimiza sicak su torbasi koyup damarlari acip boyun ve omuza soguk su torbasi koyunca iyi geliyormus.Hakikaten azaltiyor.

Ben hamile bir tanidigimdan nane yaginin iyi geldigini duydum.. aktardan aldim basim agriyinca bir damla sakak ve kas ustume suruyorum, yakiyor biraz ve aninda geciyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 4 aylık hamıleyım benımde cok bas agrım oldu ama hıc ılac ıcmedım hemen uyumaya calısdım cunku ıcıncee gecmıyo kızlar boşa bebişe barı zarar wermeyelımm

Back
X