hamilelikte genital bölge epilasyon!!!

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
298
41
ağdadan oldum olası korktuğum için sadece 1 kere evlenirken yaptırdım ve acısına zor dayandım şimdiye kadarda hep jilet kullandım 5 haftalık hamileyim ama artık onuda yapamıyorum çünkü karnımdan hiçbişi görünmüyor kendimi zor temizliyorum dahada büyüdükçe hiç yapamıycam ağda yaptırmaya kalksam bişi olurmu kendimi çok kasarım acıycak diye bebeğime zararı olurmu ??

canım 5 haftalıkken nasıl karnından göremiyorsun anlamadım :) açıkçası 16-20 haftaya kadar kendin alabilirsin ama sonradan alamazsın. ağdanın hiçbir zararı olmaz. aksine seni rahat ettirir. tek kötü yanı hamileyken daha hassas olduğun için biraz daha fazla acıyor ama 15 20 dk katlanıcaz artık yapıcak birşey yok :)

25 haftalık yanlış yazılmış 5 aylık hamieyim yani ve göremiyorummm dahadamı fazla acıyor off ben normal acısına katlanamıyordum

benim daha az acıdı sanki kızlar yaa

cnm valla en iyisi ağda ama sen alma zaten. git kuaföre, güzellik merkezine.
yaklaşık 10 dk da oluyor bitiyor.sonrasında asla ağda dışında birşey düşünmeyeceksin eminim
ayda 1 gitmen yeterli olacak zaten.

ağdanın nesinden korkuyosun? asıl jilet çıkarken çok can yakar ve çoğaltır, git bi güzellik merkezine 15-20 liraya 10 dakkada işini hallet, hemde inanılmaz derecede azaltıyo

ben de senin gibiyim cnm. doğumuma 6 gün var ve cesaret edemiorum hala ağdaya. çok hassaslaştı cildim, kanadı geçen sefer. doktorumla konuştum, emla krem kullanıp epilatörle alacağım evde kendm

daha öncede emla falan kullandım ama hiç bi işe yaramadı jilette öyle bi sıkıntı yaşamıyorumi artık ağda yaptırıken acıdı acıycak derken kasatı kesilirm herhalde oda rahmi kasmazsa iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…