- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- 53
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
Arkadaşlar merhaba... 33 haftalık gebeyim 2 yıl önce aşırı derecede siğilim olduğu için genel anestezi ile siğilleri yaktırdım. Genel anestezi olmasının sebebi aşırı fazla olmasıydı. Daha sonra tekrarlamadı. Fakat iki gündür yine siğiller oluşmuş. Ne kadar çok az mı hiç göremiyorum. Bugün doktora gideceğim ama hamilelikte böyle birşey yaşayan veya fikri olan varmı ? Tekrar yakılır mı yoksa nasıl iyileşir...
Ben yaşadım canım 5 aylık hamileyken anastezi verilerek yakıldıArkadaşlar merhaba... 33 haftalık gebeyim 2 yıl önce aşırı derecede siğilim olduğu için genel anestezi ile siğilleri yaktırdım. Genel anestezi olmasının sebebi aşırı fazla olmasıydı. Daha sonra tekrarlamadı. Fakat iki gündür yine siğiller oluşmuş. Ne kadar çok az mı hiç göremiyorum. Bugün doktora gideceğim ama hamilelikte böyle birşey yaşayan veya fikri olan varmı ? Tekrar yakılır mı yoksa nasıl iyileşir...
Doğru biliyorsun canım bende de aynı sorun vardıNormal doğum için engel diye duymuştum, o virüs doğum sırasında bebeğe bulaşa biliyormuş geçmiş olsun.
Doğru biliyorsun canım bende de aynı sorun vardı
Iki hafta erken aldılar bebeğimi (38 haftalık)
Su bile gelmemesi Lazım öyle bile bebeğe bulaşma riski var
Doğru biliyorsun canım bende de aynı sorun vardı
Iki hafta erken aldılar bebeğimi (38 haftalık)
Su bile gelmemesi Lazım öyle bile bebeğe bulaşma riski var
Bu bir enfeksiyon canım HPV virüsüNeden oluyormuş peki? Ya da neden tekrarlıyormuş? Bulaşıcı mı? Eşe bulaşmış sonra ordan geri bulaşmış olabilir mi?
Canım ağdadan da bulaşıyorSanırım eşlerimizden bulaşıyormuş cnm bu, bir yerde okumuştum ama ne kadar doğru bir fikrim yok
Çok geçmiş olsun.
Eşinizin de doktora görünmesi gerekmiyor mu?
Allahım şifa versin inşallah.
Teşekkür ederim eşimde bir sorun görünmüyor ama tabiki doktor muaynesi şart ..
Teşekkür ederim eşimde bir sorun görünmüyor ama tabiki doktor muaynesi şart ..
Evet haklısınız... Daha önce eşim muayne olmamıştı çünkü , o da bir olsun ona göre sorun çözülsün.. Teşekkğr ederimKendi gözünüzle teşhis koymayın lütfen.
Doktora bir görünsün.
Sürekli tekrarlayan bir hastalık olduğuna göre ya ağdacınızı değiştirin ya da eşinizden geçiyorsa eşiniz tedavi olsun,Allahım saklasın geç kalmayın bence.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar... Ben şeker hastası oldugum ıcın genital rahatsızlıklarım sıkça olabiliyor maalesef.
Aslında bu geçmeyen bi enfeksiyonKendi gözünüzle teşhis koymayın lütfen.
Doktora bir görünsün.
Sürekli tekrarlayan bir hastalık olduğuna göre ya ağdacınızı değiştirin ya da eşinizden geçiyorsa eşiniz tedavi olsun,Allahım saklasın geç kalmayın bence.
Ben yaşadım canım 5 aylık hamileyken anastezi verilerek yakıldı
2 ay sonra yine tekrarladı
Ikinci bi operasyon yapmadılar 9. ayımda kendiliğinden döküldü
HPV ile bunun alakası yok ama tatlımÇok teşekkür ederim arkadaşlar... Ben şeker hastası oldugum ıcın genital rahatsızlıklarım sıkça olabiliyor maalesef.
Genel verdiler canımHamilelikte yakılırken lokal mi genel anestezi mi verildi acaba?
Doktor mu söyledi bunu? Ben hiç bilmiyordum şeker ile genital rahatsızlıkların ilişkisini. Doktor eşiniz de gelsin falan demedi mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?